Scotch έγραψε: ήθελα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα ψάχνω φορτιστή και να βγω εκτός πλάνου.
Τα είπες όλα!
Scotch έγραψε: ήθελα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα ψάχνω φορτιστή και να βγω εκτός πλάνου.
bebes έγραψε:Τι ταχύτητα ταξιδιου έχετε με τα ηλεκτρικά στον αυτοκινητόδρομο;
Στο πρόσφατο ταξιδι μου στην Πορτογαλία, μου έκανε εντύπωση που εβλεπα πολλά λευκα Τεσλα να "σέρνονται' στη δεξια λωρίδα. Αν υπολογισω οτι μηγαινα με 120 (πραγματικά) χιλ/ωρα, αυτα δεν πρεπει να πηγαιναν πανω απο 100.
Ποτε δεν ειδα καποιο να πηγαινει γρήγορα στον αυτοκινητόδρομο σε αντίθεση με την πόλη που εκαναν σφηνες και εκκινησεις F1.
Στη Λισαβόνα ειδα αρκετα Ζοε, μικρούλι και γλυκούλι είναι, το περίμενα πιο μεγάλο
edmond έγραψε:Ε ναι. Όπως θα έκανα και όταν δεν θα ήθελα να ψάχνω βενζινάδικο.Scotch έγραψε: ήθελα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα ψάχνω φορτιστή και να βγω εκτός πλάνου.
Τα είπες όλα!
Scotch έγραψε:edmond έγραψε:Ε ναι. Όπως θα έκανα και όταν δεν θα ήθελα να ψάχνω βενζινάδικο.Scotch έγραψε: ήθελα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα ψάχνω φορτιστή και να βγω εκτός πλάνου.
Τα είπες όλα!
< >
dimviii έγραψε:Scotch έγραψε:edmond έγραψε:Ε ναι. Όπως θα έκανα και όταν δεν θα ήθελα να ψάχνω βενζινάδικο.Scotch έγραψε: ήθελα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα ψάχνω φορτιστή και να βγω εκτός πλάνου.
Τα είπες όλα!
< >
oντως συνηθες φαινομενο να βγαινεις εκτος πλανου, λογω του οτι δεν βρηκες βενζιναδικο.![]()
dimviii έγραψε:απειρες φορες με θερμικο αναγκαστηκες να πας αργα,ενω με το ηλεχτρικο 3-4 μολις.![]()
glf έγραψε:Ναι έξω έχει αρκετά Zoe και νομίζω αυτά τα δύο είναι το τελευταίο μοντέλο το ZE50 σα το δικό μου.
Εγώ εθνική πάω τώρα 110-120 αλλά κοιτάω να το αποφεύγω lol
Στους επαρχιακούς πάω σβέλτα, δηλαδή κάπου το ίδιο.
axel12p έγραψε:dimviii έγραψε:απειρες φορες με θερμικο αναγκαστηκες να πας αργα,ενω με το ηλεχτρικο 3-4 μολις.![]()
Ισχύει αυτό που λέει ο Scotch!
Το έπαθα φέτος που πήγα Ορεστιάδα, καθώς και σε παλιότερες διακοπές στην Λευκάδα. Στην επιστροφή πήγαινα λίγο πιο αργά για να μη βάλω πετρέλαιο όπου να είναι. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε, τα έβγαλε χωρίς πρόβλημα τα 900+ χιλιόμετρα ο 1.5d!
Για να μην είμαστε άδικοι βέβαια, η αλήθεια είναι πως το Θεσσαλονίκη - Λευκάδα και πίσω βγαίνει και με βενζινοκίνητο με λίγη προσοχή!
PaNick67 έγραψε:Αλλο ομως να πας λιγο πιο χαλαρα αλλα να βγαλεις 900+ χλμ κι αλλο να πας πιο χαλαρα για να βγαλεις 300κατι.
Γιατι αν ειχες αυτη την αυτονομια θα ειχες κατεβασει την εφαρμογη fuel.gr, θα εβλεπες που εχει εταιρικα και θα εβαζες απο εκει. Δε θα θυσιαζες τον ρυθμο ταξιδιου για 2 πενταλεπτα φουλαρισματος
Scotch έγραψε:PaNick67 έγραψε:Αλλο ομως να πας λιγο πιο χαλαρα αλλα να βγαλεις 900+ χλμ κι αλλο να πας πιο χαλαρα για να βγαλεις 300κατι.
Γιατι αν ειχες αυτη την αυτονομια θα ειχες κατεβασει την εφαρμογη fuel.gr, θα εβλεπες που εχει εταιρικα και θα εβαζες απο εκει. Δε θα θυσιαζες τον ρυθμο ταξιδιου για 2 πενταλεπτα φουλαρισματος
Α, μη μας μπλέκεις τώρα με εφαρμογές που περιορίζουν την ελευθερία μας![]()
Στα σοβαρά. Δεν πρόκειται για 300, αλλά για 400km. Και πόσες φορές θα κάνεις σε ένα χρόνο πάνω από 400km την ίδια ημέρα; Και πόσο θα σε πειράξει, σε αυτήν την περίπτωση, να κάνεις μια σύντομη στάση για φόρτιση (ή να πας λίγο πιο αργά), η οποία τις περισσότερες φορές (για να μην πω όλες) συνδυάζεται με κάτι άλλο (wc, φαγητό, κλπ); Η απάντηση δεν είναι κοινή για όλους μας, μιας και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και συνήθειες. Όποιον δεν τον πειράζουν τα παραπάνω, θα είναι ευτυχισμένος με το ηλεκτρικό. Όποιον τον πειράζουν (ή νομίζει ότι θα τον πειράζουν), μένει όπως είναι και είναι κι αυτός ευτυχισμένος. Τα πράγματα είναι απλά
PaNick67 έγραψε:Απο το Atto 3 δεν ηθελα να βγω.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]