Το σηκώνει η μέρα και το χιουμορζ οπότε δικαιολογείσαι.

EDDIE_147 έγραψε:Φαίνεται ησαντο σοβαρο φασιστομουτρο ο φίλος με το πλακάτ του Νασραλα και είπες να αστειευτείς.
Red Garland έγραψε:
Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα.
Red Garland έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Φαίνεται ησαντο σοβαρο φασιστομουτρο ο φίλος με το πλακάτ του Νασραλα και είπες να αστειευτείς.
Μου δείχνεις έναν τυχαίο να κρατάει ένα πλακάτ με τον Νασράλα και πας να μου χαρακτηρίσεις έναν ολόκληρο κόσμο, σου δείχνω κάτι που γίνεται κάθε μέρα, είναι παράνομο παραδεκτό διεθνώς, τους οποίους μετά την 7 Οκτώβρη το κράτος του Ισραήλ τους έχει δώσει όπλα κανονικότατα και έχουν προβεί και σε δολοφονίες έναντι Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη (No Hamas there).
Red Garland έγραψε:Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα.
EDDIE_147 έγραψε:Σου δείχνω ότι ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.
Είναι σαν να λέμε σε κάποιο από τα μνημόσυνα που έγιναν χτες να βγει πλακάτ 'θάνατος στους Άραβες'.
![]()
EDDIE_147 έγραψε:Red Garland έγραψε:Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα.
viewtopic.php?p=873000&sid=98ab57c2193a1a0767256283fc5c8d29#p873000
Και σ' αυτό μέσα ρε Γκαρλαντ;
![]()
Συνέχισε εσύ να χαιδεύεις τρομοκράτες, φασιστόμουτρα και πάσης φύσεως μoυνόπανα και αν σε απασχολεί τι κάνω εγώ ρίξε μια ματιά τουλάχιστον στο τι γράφω.
ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.
EDDIE_147 έγραψε:Δεν κρίνω όλο τον κόσμο γι αυτό και έγραψαο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.
EDDIE_147 έγραψε:Τώρα αν εσένα σου φαίνεται οκ στην πορεία ειρήνης εκεί που τρώει σουβλάκι η κόρη μου η σοσιαλιστρια να βγαίνουν και 10 χρυσαυγουλα με πορτρέτο του Φυρερ το αφήνω ασχολίαστο.
EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: ποστ Νιραπ σε 3, 2, 1...
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]