Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland

Ο κόσμος από πάνω :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#874198 Φαίνεται ησαντο σοβαρο φασιστομουτρο ο φίλος με το πλακάτ του Νασραλα και είπες να αστειευτείς.

Το σηκώνει η μέρα και το χιουμορζ οπότε δικαιολογείσαι.

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#874199 Το πλακάτ με τον Νασράλα, του αρχιτρομοκράτη της Χεζμπολα, είναι από την Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#874202 Εικόνα

ΝΕ ΤΙ
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Φαίνεται ησαντο σοβαρο φασιστομουτρο ο φίλος με το πλακάτ του Νασραλα και είπες να αστειευτείς.

Μου δείχνεις έναν τυχαίο να κρατάει ένα πλακάτ με τον Νασράλα και πας να μου χαρακτηρίσεις έναν ολόκληρο κόσμο, σου δείχνω κάτι που γίνεται κάθε μέρα, είναι παράνομο παραδεκτό διεθνώς, τους οποίους μετά την 7 Οκτώβρη το κράτος του Ισραήλ τους έχει δώσει όπλα κανονικότατα και έχουν προβεί και σε δολοφονίες έναντι Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη (No Hamas there).

Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα. :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Red Garland έγραψε:
Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα. :)

Δηλαδη δεν ειναι τρομοκρατες οσοι φορανε την κεφιγια;
https://www.britannica.com/topic/kaffiyeh
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Φαίνεται ησαντο σοβαρο φασιστομουτρο ο φίλος με το πλακάτ του Νασραλα και είπες να αστειευτείς.

Μου δείχνεις έναν τυχαίο να κρατάει ένα πλακάτ με τον Νασράλα και πας να μου χαρακτηρίσεις έναν ολόκληρο κόσμο, σου δείχνω κάτι που γίνεται κάθε μέρα, είναι παράνομο παραδεκτό διεθνώς, τους οποίους μετά την 7 Οκτώβρη το κράτος του Ισραήλ τους έχει δώσει όπλα κανονικότατα και έχουν προβεί και σε δολοφονίες έναντι Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη (No Hamas there).

Σου δείχνω ότι ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.
Είναι σαν να λέμε σε κάποιο από τα μνημόσυνα που έγιναν χτες να βγει πλακάτ 'θάνατος στους Άραβες'.
:vava:

Red Garland έγραψε:Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα. :)

viewtopic.php?p=873000&sid=98ab57c2193a1a0767256283fc5c8d29#p873000

Και σ' αυτό μέσα ρε Γκαρλαντ;
:lol:

Συνέχισε εσύ να χαιδεύεις τρομοκράτες, φασιστόμουτρα και πάσης φύσεως μoυνόπανα και αν σε απασχολεί τι κάνω εγώ ρίξε μια ματιά τουλάχιστον στο τι γράφω.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Σου δείχνω ότι ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.
Είναι σαν να λέμε σε κάποιο από τα μνημόσυνα που έγιναν χτες να βγει πλακάτ 'θάνατος στους Άραβες'.
:vava:

Σου λέω ότι δεν μπορείς να κρίνεις ένα ολόκληρο κόσμο από έναν που θα κατέβει στο δρόμο και μου
λες ότι ανακάλυψες τη δική σου στατιστική.
Συγχαρητήρια, αλλά δεν είναι η πρώτη σου φορά.

EDDIE_147 έγραψε:
Red Garland έγραψε:Συνέχισε να χαιδεύεις αναγνώστες ΠΘ που φέρνουν ό,τι σαβούρα βρίσκουν στο internet για αυτό το σοβαρό θέμα. :)

viewtopic.php?p=873000&sid=98ab57c2193a1a0767256283fc5c8d29#p873000

Και σ' αυτό μέσα ρε Γκαρλαντ;
:lol:

Συνέχισε εσύ να χαιδεύεις τρομοκράτες, φασιστόμουτρα και πάσης φύσεως μoυνόπανα και αν σε απασχολεί τι κάνω εγώ ρίξε μια ματιά τουλάχιστον στο τι γράφω.

Κοίτα επειδή δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος, άσε να ξέρει αυτός καλύτερα, και όχι με τι φαντάζεσαι εσύ.
Τους χαρακτηρισμούς που βγάζεις από την κοιλιά σου ξέρεις που να τους αποθηκεύσεις. :)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#874216 Δεν κρίνω όλο τον κόσμο γι αυτό και έγραψα

ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.

Τώρα αν εσένα σου φαίνεται οκ στην πορεία ειρήνης εκεί που τρώει σουβλάκι η κόρη μου η σοσιαλιστρια να βγαίνουν και 10 χρυσαυγουλα με πορτρέτο του Φυρερ το αφήνω ασχολίαστο.

ΥΓ: ποστ Νιραπ σε 3, 2, 1...
Edit + warn για το ΥΓ. ( flame) επειδη μπορει να ρωτησουν καποιοι. Αυτη ειναι η τελευταια προειδοποιηση, απο την επομενη καθε warn θα επιφερει ποινη ενος μηνος. Η ανοχη στο συνεχες σου flame, οι προσβολες σε αλλους χρηστες τελειωσε. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Δεν κρίνω όλο τον κόσμο γι αυτό και έγραψα

ο κόσμος που πας τάχαμου να δείξεις ότι σκέφτεται το ανθρωπιστικό δράμα έχει και σοβαρά φασιστόμουτρα.

Εδώ δεν κρίνεις έναν ολόκληρο κόσμο. Μάλιστα.
Πλιζ, διάβαζε αυτά που γράφεις.

EDDIE_147 έγραψε:Τώρα αν εσένα σου φαίνεται οκ στην πορεία ειρήνης εκεί που τρώει σουβλάκι η κόρη μου η σοσιαλιστρια να βγαίνουν και 10 χρυσαυγουλα με πορτρέτο του Φυρερ το αφήνω ασχολίαστο.

Κοίτα δε μου φάνηκε οκ ούτε τότε στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις που κάποιοι ακροδεξιοί υπάλληλοι του ΟΑΣΑ ήταν με σιδερόβεργες υπο την προστασία των ΜΑΤ στη βουλή αλλά δεν εκοψα συμπέρασμα για τη διαδήλωση διότι δεν είμαι τόσο καλός στην στατιστική.

EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: ποστ Νιραπ σε 3, 2, 1...

inb4
άλλη μία σαβούρα από τα twiiters από κάποιο δεξιό bot με γυναικεία φωτογραφία
(ας περιμένουμε ποιος θα το πετύχει πρώτος :iconcool: )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#874219 Ο άλλος κάνει κουόουτ τον/την Αμαλία που έβαλε μία φωτογραφία από το ίντερνετ για να μας πείσει ότι ο παππούς του/της ήταν ήρωας της Αλβανίας και έχει κάνει και καλά έρευνα για να υποστηρίξει ότι ακροδεξιό hoax κυκλοφορεί εκεί έξω και σας πειράζει κάτι που έγινε κάπου σε μία διαδήλωση από έναν. ΟΚ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#874221 Αυτο ήταν το πρόβλημα Γκαρλαντ.
Δεν τηρησαν τα ματ το φερ πλέι και θίχτηκες.

Για τον λοιπό κόσμο που δεν κραταγε πλακάτ με τρομοκράτες είμαι σίγουρος ότι είναι 'με τον ανθρωπο'.
Το έχουν δείξει στις αντίστοιχες πορείες υπέρ της Ουκρανίας.