Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fot
#77153 Τι έχουμε να προτείνουμε προς Καστοριά, Φλώρινα, για super παΐδι; Δεν με πειράζει να είναι σε κανένα μικρό χωρίο, περίπου σύνορα, άλλωστε βόλτα θα πάμε.
Θυμάμαι πριν χρόνια είχα φάει φοβερά παιδάκια κάποιου ανάμεσα Φλώρινα - Καστοριά, και σχεδόν ακουμπούσε στα σύνορα.
Το χωρίο είχε μετά βίας 30-40 σπίτια... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
mirage έγραψε:Red monster seriously? Απαντας απο κατω ΚΑΙ μετα κανεις quote το post στο οποιο ηδη απαντησες απο πανω για να γραψεις ΜΙΑ ακομα προταση. Respekt^2

Ειναι θεουλης γενικα και ειδικα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
fot έγραψε:Τι έχουμε να προτείνουμε προς Καστοριά, Φλώρινα, για super παΐδι; Δεν με πειράζει να είναι σε κανένα μικρό χωρίο, περίπου σύνορα, άλλωστε βόλτα θα πάμε.
Θυμάμαι πριν χρόνια είχα φάει φοβερά παιδάκια κάποιου ανάμεσα Φλώρινα - Καστοριά, και σχεδόν ακουμπούσε στα σύνορα.

Πολύ γνωστός είναι ο Θωμάς στο Σκλήθρο, αλλά δεν ξέρω αν είναι το στυλ που θέλεις. Πολύ ωραίο μαγαζί πάντως και πολύ ωραία φαγητά. :eat:
Άβαταρ μέλους
By fot
#77234 Τον Θωμά στο Σκλήθρο τον έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Είναι εξαιρετικό μαγαζί.
Αν κάποιος σκοπεύει να πάει, ας δοκιμάσει και τα σαλιγκάρια με την πράσινη σάλτσα. Θα με θυμηθεί.
Άβαταρ μέλους
By elvet
fot έγραψε:Τι έχουμε να προτείνουμε προς Καστοριά, Φλώρινα, για super παΐδι; Δεν με πειράζει να είναι σε κανένα μικρό χωρίο, περίπου σύνορα, άλλωστε βόλτα θα πάμε.

Μέσα στη Φλώρινα, στον Δορυφόρο ή στην Κλώσσα (κλασικά κεμπαπάκια με μπούκοβο και μοσχαρίσιο φιλέτο κόκκινο, ζουμερό, όπως στην Εευρώπη).
Από χωριά, Στο Σκλήθρο που αναφέρθηκε, Στην Παλαίστρα, στον Πολυπόταμο (μπαίνοντας αριστερά το κορυφαίο συκώτι στη σχάρα) και στο Χασο, στη Μικρολίμνη Πρέσπας
Άβαταρ μέλους
By red_monster
pasxos έγραψε:
mirage έγραψε:Red monster seriously? Απαντας απο κατω ΚΑΙ μετα κανεις quote το post στο οποιο ηδη απαντησες απο πανω για να γραψεις ΜΙΑ ακομα προταση. Respekt^2

Κρίμα που δεν μπορω να γράψω το ίδιο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
red_monster έγραψε:
pasxos έγραψε:

Κρίμα που δεν μπορω να γράψω το ίδιο :innocent:

Δύσκολη λέξη το 'ειδικά', ε;
Άβαταρ μέλους
By manosky
#87398 Ζητείται:
Καλή ψησταριά τύπου βλάχικα για κοψίδια, σουβλιστό αρνί, γουρνοπούλα και τα συναφή. Από Βάρη μέχρι Κορωπί.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Αυριο μπορει να παω μετα απο χρονια Α.Μ.Α.Μ. Για κρεπα...αχχχχ

< 3

Πωωωω το εχω χτισει Γιωργο το εν λογω...Λιγο πιο πανω ειναι το πατρικο μου.
Πριν την κρεπα , χτυπα ενα μπεργκερ.. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
giannik1977 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Αυριο μπορει να παω μετα απο χρονια Α.Μ.Α.Μ. Για κρεπα...αχχχχ

< 3

Πωωωω το εχω χτισει Γιωργο το εν λογω...Λιγο πιο πανω ειναι το πατρικο μου.
Πριν την κρεπα , χτυπα ενα μπεργκερ.. :s_drinks

Διαιτητικά και τα 2 ε; :shifty: :shifty: