Πάντως, δεν λέω όχι στο κατάλληλο βενζινοκίνητο.
Θα προτιμούσα να μη φύγω πάνω από τα 2.000 κ.εκ. και ει δυνατόν από τα 1.800.
Είδα κάποια 1.8/2.0 TFSI αλλά πολλά έχω ακούσει για την κατανάλωση λαδιού τους...
Για τα TFSi και την κατανάλωση λαδιού δε γνωρίζω, ας μας διαφωτίσει κάποιος κάτοχος...
*adblue νομίζω βρίσκεις ακόμα και 5ετίας χωρίς να έχει.
Μου αρέσει το ASX, ρίξε μια ματιά και σε Outlander, C-Cross 2λιτρα πετρέλαια, μοντέλα πρπ 2008 και δώθε.
Η άλλη λύση είναι να πάρω έναν "εργάτη" τύπου Vitara V6 2.0L με λίγα χιλιάρικα, και να το έχω να κάθεται εκτός από τον 1,5 μήνα που το χρειάζομαι, και κατά τα λοιπά να απολαμβάνω το Γκολφ...
ArrowsFA1 έγραψε:Η άλλη λύση είναι να πάρω έναν "εργάτη" τύπου Vitara V6 2.0L με λίγα χιλιάρικα, και να το έχω να κάθεται εκτός από τον 1,5 μήνα που το χρειάζομαι, και κατά τα λοιπά να απολαμβάνω το Γκολφ...
Και έτσι όπως τα περιγράφεις, μάλλον αυτή η λύση είναι και η καταλληλότερη για την περίπτωση σου
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... an-x-trail
Κατι τετοιο; Ντιζελ, αλογα, ροπη, 4κινηση, εντος μπατζετ ( καλα δεν λεω για αυτα συγκεκριμενα τα δυο )
Fiat Panda 7,6l/100km
Diesel powa αρχοντικό τετρακίνητο κι με τους χώρους που έχει μπορεί να μην χρειάζεσαι ρυμουλκα

< >
επίσης νομίζω τη δουλειά μπορώ να την κάνω με Tiguan ή και T-roc, ίσως δεν υπάρχει λόγος για premiumίλα τεσσάρων κύκλων που βγάζει εκτός budget.
Ωραίο αμάξι όμως.
Και κάτι λίγο πιο εξωτικό.