Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Geralt έγραψε:ειλικρινα υπαρχει καποιος λογος να το απορριψω ως πιθανη αγορα?
Stock Android, μπαταρια 6000 mA και full HD οθονη

παιχνιδια δεν παιζω, ταινιες δεν βλεπω ,κυριως κλησεις και Teams

H Motorola δεν τα πάει τόσο καλά στις αναβαθμίσεις λειτουργικού.
Οπότε αν σε ενδιαφέρει αυτό είναι ένας λόγος.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Geo f1 έγραψε:Με πιασε η |λογοκρισία| και εβαλα παραγγελια και για αυτο
https://www.skroutz.gr/s/19859461/Pitak ... 3001Q.html
Εικόνα

Αυτό που κουμπώνει ... στη φτερωτή των αεράγωγών ? ... Μου έσπασε δύο φύλλα μια ανάλογη
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#873690 Ε, ναι στους αεραγωγούς που αλλού. Και έχει και μεντεσέ που δεν καταλαβαίνω το νόημα, το βάρος του τηλεφώνου δεν θα κατεβάσει τους αεραγωγούς τόσο που θα βρει το κάτω της μέρος της βάσης στους κάτω αεραγωγούς; Εκτός αν το βάλεις στην πάνω πάνω φτερωτούλα βαθειά να βρει πιο μέσα από τη φτερωτή, στο πάνω τοίχωμα του αεραγωγού ώστε η φτερωτή να μην ανεβαοκατεβαίνει αλλά και να μην πέφτει. Τότε μόνο έχει νόημα ο μεντεσές.
Αλλά στην 2η φωτό που το δείχνει τοποθετημένο τη σφηνώνει στη φτερωτή πάνω από το πιάσιμο ελέγχου παραμορφώνοντας λίγο την φτερωτή αλλά μοιράζει καλύτερα το βάρος έτσι αφού η φτερωτή με το πιάσιμο είναι η πιο γερή.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#873995 Τελευταία μου βγάζει popup για ενεργοποίηση RCS. Υπάρχει μόνιμη απενεργοποίηση αυτού του popup;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#873997 για ποιο λόγο να μην το ενεργοποιήσεις; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#874014 Για να μου έρχονται πιο εμπλουτισμένα μηνύματα 112; :lol:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
sknipper έγραψε:Ε, ναι στους αεραγωγούς που αλλού. ...

Μάλλον θα πάω σε βεντουζαριστή ... ( αν και αυτές είναι συνήθως κάτι γκουμούτσες )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879561 Ξέρουμε κάποιο συνδυασμό καλής θήκης + τζαμιού που να δουλεύει σωστά για το s23 ultra ;

Έχω θήκη spigen armor και τζαμάκι samsung που έβαλα μου το πέταξε έξω. Έχω πάρει κι ένα whitestone dome glass αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το μόνο δοκιμασμένο χωρίς θέμα είναι η μεμβράνη neoflex αλλά δεν προσφέρει ασφάλεια χτυπήματος.
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#879566 Εχω μια αμπαλη ερωτηση αλλα δε κατεχω απο κινητα οποτε...

Θα ηθελα να δωσω το osmo pocket 3 που εχω για βιντεο και να το αντικαταστησω με καποιο κινητο μιας και βλεπω οτι οι δυνατοτητες τους εχουν αυξηθει σημαντικα.
Ο λογος ειναι για να κουβαλαω οσο το δυνατον πιο λιγα πραγματα μαζι μου, μιας και ηδη εχω την mirrorless και τους φακους.

Η ερωτηση τωρα, βλεπω οτι τα βιντεο απο το iphone 16 pro σηκωνουν αρκετο colour grading πραγμα που σημαινει οτι γινεται εγγραφη σε καποια log μορφη, οπως το s-log της Sony ή το f-log της Fujifilm κ.ό.κ.
Υπαρχει η αντιστοιχη δυνατοτητα σε καποιο samsung πχ 23 ή 24?
Γιατι μια ζωη ειχα samsung και ψιλοβαριεμαι να καθομαι να μαθαινω πως λειτουργει το iphone στα γεραματα :oops:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#881105 Με την αλλαγή του εταιρικού κινητού πριν κανά 6μηνο(σαμμυ Α25), ξαφνικά άρχισε να μου έρχεται ειδοποίηση ότι στο Sprinter της δουλειάς υπάρχει ένα Airtag. Πάτησα το σχετικό κουμπί και άρχισε να σφυρίζει. Εντοπίστηκε βαθειά χωμένο στο πάτωμα, σε μια μικρή καταπακτή που μπαίνουν γρύλλος και κάτι εργαλεία.
Το έχουν βάλει από την εργοδοσία για καθαρά λόγους αντικλεπτικότητας, αν ο μη γένητο δλδ κλαπεί το όχημα, να ξέρουν που βρίσκεται. Έχει τοποθετηθεί τέτοιο...κουμπί και στα άλλα 2 φορτηγά της δουλειάς.
Δεν μου το έχουν πει ποτέ ότι έχει γίνει τέτοια κίνηση, μόνος μου το ανακάλυψα.
Κατά πόσο έγκειται μια τέτοια κίνηση στα πλαίσια της ηθικότητας(λέωγωτώρα) από τη στιγμή που -πρακτικά- μαζί με το όχημα παρακολουθούμαι και γω ο ίδιος ανα πάσα στιγμή που είμαι; :hmmm: και χωρίς μάλιστα να είμαι ενήμερος;; :hmmm:
Τους παίρνω τα σώβρακα ή όχι; :twisted:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#881110 Ε δε θα ήμουν σίγουρος ότι έχει γίνει μόνο για αντικλεπτικους λόγους...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881112 Αν του βγάλεις τη μπαταρία κάνει reset; Ώστε τουλάχιστον να το κάνεις δικό σου;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#881119 Είναι airtag, της apple δλδ, όχι συμβατό με το δικό μου. Άιφον έχει ο ένας εκ των δύο brothers bosses, ο οποίος είναι γκατζετάκιας και χειρίζεται όλα τα tech του γραφείου.
Στην καθημερινότητα με ρωτάνε που βρίσκομαι όταν είμαι δρομολόγιο. Υποθέτω δλδ πως μέσα στο κενό λειτουργίας του ερταγκ, δεν είναι ανα πάσα στιγμή εμφανές το στίγμα του αμαξιού-->αν δεν περάσει από δίπλα του αιφόνι, δεν έχει στίγμα.
Εγώ ρωτάω καθαρά από ηθικούς, μην πω νομικούς λόγους και το βαρύνω. Έχουν δικαίωμα να με παρακολουθούν έστω με την πρόφαση ότι παρακολουθούν την περιουσία τους; Και αν ναι πρέπει να είμαι ενήμερος ή όχι;
Μιας και τους ξέρω εδώ και 20 χρόνια, θα δεχθώ ότι απλά φυλάνε τα ρούχα τους. Όλα καλά όμως;;;....

Υγ. Βλέπω πως υπάρχει παρόμοιο για σάμσουνγκ. Νομίζω πως θα εντρυφήσω. Σχετική εμπειρία-άποψη κανείς;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#881121 Πήρα μιά 4αδα Airtag πριν κάνα μήνα, ήθελα να αφήσω ένα στο αμάξι μέσα που το αφήνω σε γκαράζ, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα εάν δίνει στίγμα όταν είσαι 5χλμ μακριά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
edmond έγραψε:Είναι airtag, της apple δλδ, όχι συμβατό με το δικό μου. Άιφον έχει ο ένας εκ των δύο brothers bosses, ο οποίος είναι γκατζετάκιας και χειρίζεται όλα τα tech του γραφείου.
Στην καθημερινότητα με ρωτάνε που βρίσκομαι όταν είμαι δρομολόγιο. Υποθέτω δλδ πως μέσα στο κενό λειτουργίας του ερταγκ, δεν είναι ανα πάσα στιγμή εμφανές το στίγμα του αμαξιού-->αν δεν περάσει από δίπλα του αιφόνι, δεν έχει στίγμα.
Εγώ ρωτάω καθαρά από ηθικούς, μην πω νομικούς λόγους και το βαρύνω. Έχουν δικαίωμα να με παρακολουθούν έστω με την πρόφαση ότι παρακολουθούν την περιουσία τους; Και αν ναι πρέπει να είμαι ενήμερος ή όχι;
Μιας και τους ξέρω εδώ και 20 χρόνια, θα δεχθώ ότι απλά φυλάνε τα ρούχα τους. Όλα καλά όμως;;;....

Υγ. Βλέπω πως υπάρχει παρόμοιο για σάμσουνγκ. Νομίζω πως θα εντρυφήσω. Σχετική εμπειρία-άποψη κανείς;

https://gdprteam.gr/%CE%B3%CE%B5%CF%89% ... %BF%CF%85/