Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
axel12p έγραψε:Τι μια στάση; Για τίποτα τσίπιδες μας πέρασες. Από Καλαμαριά απευθείας στον ΟΣΕ θα πηγαίνεις! :thumbsup:

Αν δεν μπω, δεν πιστεύω τίποτα.

Εντωμεταξύ ο Μητσοτάκης θα (ξανα)εγκαινιάσει το μετρό που εγκαινίασε πριν 4-5 χρόνια;; :lol: :lol: Μέχρι τώρα ήξερα ότι ο κάθε πρωθυπουργός το εγκαινιάζει μία μόνο φορά, δεν τον είχα για τόσο εικονοκλάστη! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#871023 Τυχεροί όσοι μένουν στο κέντρο και δουλεύουν κοντά στην ΔΕΘ. Τέρμα το μησιγα του πάρκινγκ και του κυκλοφοριακού.

Εικόνα

:metalo:

Γιάννενα πότε; :(

Ρολόι -Select μας βγαίνει η ψχη. :x
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:

Μιλαω με τον Αλέκο, προτιμάς αερογέφυρα ή υπόγειο τούνελ για την εν λόγω σύνδεση?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Τυχεροί όσοι μένουν στο κέντρο και δουλεύουν κοντά στην ΔΕΘ. Τέρμα το μησιγα του πάρκινγκ και του κυκλοφοριακού.

Eγώ δηλαδή :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
belgarion έγραψε:
g8777 έγραψε:

Μιλαω με τον Αλέκο, προτιμάς αερογέφυρα ή υπόγειο τούνελ για την εν λόγω σύνδεση?

:s_rofl

Με Αλεκο; Ενα κυκλικο κομβο πεστ. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:
g8777 έγραψε:

Θα στείλουμε αυτούς που υλοποίησαν το μετρό της Θεσσαλονίκης. Μόλις τελειώσουν από εδώ. Αν έχει μείνει κανένας δηλαδή και δεν έχουν πεθάνει από γεράματα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#871804 Αυτοί οι κόμβοι που αναφέρονται σχετικά με το flyover έτσι όπως τους είδα στα σχέδια μου μοιάζουν σαν προάγγελοι απίστευτου πανικού, οδηγών χαμένων στα δάση, απελπιστικής μείωσης ταχύτητας και ατυχημάτων. Και αυτά τα λέω γιατί αποκλείεται να υπάρχει επαρκής και επιτυχής σήμανση με τόσο πολλές αλλαγές κατεύθυνσης σε τόσο λίγη απόσταση.
Άβαταρ μέλους
By elvet
sknipper έγραψε:Αυτοί οι κόμβοι που αναφέρονται σχετικά με το flyover έτσι όπως τους είδα στα σχέδια μου μοιάζουν σαν προάγγελοι απίστευτου πανικού, οδηγών χαμένων στα δάση, απελπιστικής μείωσης ταχύτητας και ατυχημάτων. Και αυτά τα λέω γιατί αποκλείεται να υπάρχει επαρκής και επιτυχής σήμανση με τόσο πολλές αλλαγές κατεύθυνσης σε τόσο λίγη απόσταση.

Ναι, τα καλύτερα έρχονται… ήδη στον πιο, ας πούμε πολύπλοκο κόμβο (2πλη έξοδος στην ουσία) 95 % πηγαίνουν λάθος.
https://www.google.com/maps/@40.6287053,22.9764578,3a,49.4y,144.15h,91.54t/data=!3m7!1e1!3m5!1sam_vPoZws7gnE6gFvAGGTA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-1.5434578758498532%26panoid%3Dam_vPoZws7gnE6gFvAGGTA%26yaw%3D144.14514754010958!7i16384!8i8192!5m1!1e1?authuser=0&coh=205410&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#871918 Ήταν Ιούνιος του 2025, έγινε "τέλος" 2025 για την παράδοση της προέκτασης μετρό προς Καλαμαριά.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Επιτελικό κράτος εν δράσει!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#871946 Λογικά η προέκταση της γραμμής προς Καλαμαριά δεν θα έχει αρχαία, αλλιώς θα τελείωνε 5 χερόνια μετά τον flyover :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#871957 Εντωμεταξύ, τόσα χρόνια άκουγα ότι η προέκταση της Καλαμαριάς είναι ήδη έτοιμη, πριν από τη βασική γραμμή, αλλά τελικά το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ένα δώρο που δεν σταματάει να δίνει :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#873536 Σάββατο ανεβαίνω Άγιο Όρος, μεσημέρι θα είμαι Σαλόνικα. Που προτείνετε να χτυπήσω κάνα πιτόγυρο ή κάνα ωραίο μαγειρευτό; Αν είναι δυνατόν να έχει θέση για πάρκινγκ και ααααν γίνεται να είναι κοντά στη Περιφερειακή ή στην Εγνατία για να φύγω γρήγορα για Ουρανούπολη... Θενξ
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#873546 δεν μου έρχεται κάτι περιφερειακά κοντά στον περιφερειακό αλλά μιας και είπες Ουρανούπολη σημείωσε Γαλατσιάνο στην Ιερισσό αν ταιριάξει
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#873548 Thanks, το είχα τιμήσει πέρυσι ή προπερσι, αλλά θυμάμαι ότι ανοίγει αργά.. θα το έχω στο νου μου
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#873648 Κάθε φορά που πηγαίνω Θεσ/νικη η πόλη μου θυμίζει τον "πιο ερωτική πόλη" χαρακτηρισμό της ... και μου κάνει έρωτα στα διόδια των Μαλγάρων ( συνήθως ) επί 15 με 20 λεπτά.

Οι τρεις λωρίδες της εθνικής που ... γίνονται δύο λωρίδες στα διόδια που ... γίνεται 1 στην συνέχεια για να περάσουμε το σημείο της γέφυρα.

Για κάποιους ο "έρωτας" συνεχίζει με την επιλογή του περιφερειακού ... εγώ επιλέγω τα τέσσερα φανάρια από τα δικαστήρια έως το λιμάνι .