Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#868463 Δεν αστειεύομαι ποτέ. Μπράβο στον Γκεο που δεν ενεδωσε στην σύφιλη των smart watch και επιμένει αναλογικά,ως ο τελευταίος των Μοϊκανών.

Θα ήθελα στην συλλογή και ενα Vostok είναι η αλήθεια :oops:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#874745 Ανέβηκε η δημοφιλία των Cartier τώρα τελευταία και είπαν να μη χάσουν; Είναι άσχημα όπως και το nautilus :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#877304 Πολύ ησυχία έχει πέσει εδώ μέσα... :ninja:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877305 Ολοι smartwatches φοραν(μ)ε τωρα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#877307 Ωραίο αλλά πολύ τσιαχτιρό ( προκλητικό, εκθαμβωτικό , εκτυφλωτικό , shiny, νεανικό ) για τα γούστα μου τώρα που γέρασα. :(
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#877314 Πολύ όμορφο και καλοκαιρινό. Και έχω και κάτι με τη Citizen, νομίζω ήταν το πρώτο μου μη παιδικό ρολόι και πέρασα και φάση φετίχ με κάτι καταδυτικά της.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Geo f1 έγραψε:Ολοι smartwatches φοραν(μ)ε τωρα :thumbsdown:

Είναι τεράστια η ευκολία του να πληρώνεις χωρίς να βγάζεις το κινητό από την τσέπη. Μπορείς βέβαια να το κάνεις σαν τον Metcalfe και να φοράς ένα smartwatch στο ένα χέρι και ένα μηχανικό στο άλλο. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#877326 Εγώ φοράω το 40 ετών αυτόματο seiko του father και απλά μια φορά τον μήνα το ρυθμίζω στα σωστά λεπτά .
40 years άνευ service
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mousatos έγραψε:Ωραίο αλλά πολύ τσιαχτιρό ( προκλητικό, εκθαμβωτικό , εκτυφλωτικό , shiny, νεανικό ) για τα γούστα μου τώρα που γέρασα. :(

Μάλλον ο συνδυασμός full lume με το πορτοκαλί λουράκι οσυ έπεσε δύσπεπτος. Με το μαύρο εργοστασιακό λουρί είναι (κάπως) πιο διακριτικό:

Εικόνα

ενώ η μαύρη έκδοση είναι πιο κλασσική (και ΙΜΟ αντάξια ίσως του Seiko SKX007)

Εικόνα

Για κάτι πιο κιμπάρικο υπάρχει και το Fugu, λίγο μεγαλύτερο και με τον ίδιο μηχανισμό:

Εικόνα
(το άσπρο και το μαύρο είναι και τα 2... :superman: )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Zorz έγραψε:
mousatos έγραψε:Ωραίο αλλά πολύ τσιαχτιρό ( προκλητικό, εκθαμβωτικό , εκτυφλωτικό , shiny, νεανικό ) για τα γούστα μου τώρα που γέρασα. :(
Μάλλον ο συνδυασμός full lume με το πορτοκαλί λουράκι οσυ έπεσε δύσπεπτος. Με το μαύρο εργοστασιακό λουρί είναι (κάπως) πιο διακριτικό:...
Εγώ πάντα με τα smartwatch που έχουν μαύρο σιλικονένιο αγοράζω και ένα πορτοκαλί λουράκι που το φοράω όταν είμαι σε διακοπές, είναι το χαρούμενο, ελεύθερο, ελαφρά προκλητικό λουράκι! Και ταιριάζει και με τους πορτοκαλί αριθμούς με μαύρο υπόβαθρο που έχω επιλέξει στην οθόνη.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Zorz έγραψε:

Μάλλον ο συνδυασμός full lume με το πορτοκαλί λουράκι οσυ έπεσε δύσπεπτος. Με το μαύρο εργοστασιακό λουρί είναι (κάπως) πιο διακριτικό:

Εικόνα

ενώ η μαύρη έκδοση είναι πιο κλασσική (και ΙΜΟ αντάξια ίσως του Seiko SKX007)

Εικόνα

Για κάτι πιο κιμπάρικο υπάρχει και το Fugu, λίγο μεγαλύτερο και με τον ίδιο μηχανισμό:

Εικόνα
(το άσπρο και το μαύρο είναι και τα 2... :superman: )

Εγώ το έχω σε μπλε με μπλε λουράκι, αλλά δυστυχώς δεν το φοράω ιδιαίτερα. Το aquis εδώ και σχεδόν τρία χρόνια το βγάζω μόνο όταν κοιμάμαι και δεν μου κάνει αίσθηση ούτε να φορέσω κάποιο άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο άλλο :hmmm:
(Βέβαια αυτό είναι πολύ καλό για την τσέπη μου)

Για smartwatch φυσικά ούτε λόγος, με ξενίζει τέρμα αυτό το πράγμα στο χέρι μου