Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#869818 Μου αρέσει από το πρώτο beta που μπορείς να τοποθετήσεις τα παράθυρα όπως θέλεις στην οθόνη, μέχρι 4 παράθυρα (macbook pro).
Το δεύτερο beta θα το κάνω κάποια στιγμή, δεν βιάζομαι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#872065 Τα καινούργια AirPods pro 2 θα είναι ΚΑΙ ακουστικό βαρυκοίας (για ήπιες περιπτώσεις). Κουφάλογα όλου του κόσμου να ενωθούμε.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#872069 Και εμένα.

Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν underwhelming, αλλά μάλλον απλά να έχω πείσει τον εαυτό μου ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση επειδή δεν μπορώ να πάρω φέτος :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bebes
#872391 Ερωτηση Boomer:

Ποιος ειναι ενας εύκολος τρόπος να μεταφερω φωτογραφίες απο το iphone στον σκληρό;
Ειχα να το κανω 1,5 χρονο και... ξεχασα τι εκανα τελευταια φορα.
Βλεπω οτι ειχα φτιαξει εναν φακελο "φωτογραφίες" στο πισι, ο οποίος μάλλον ενημερωνεται απο το icloud γιατι βλεπω οτι εχει ολες τις φωτο που εχω και στο κινητό.
Δοκιμασα να μπω και απο την εφαρμογη icloud και βλεπω το ιδιο πράγμα: Οι φωτο είναι "διπλές", μια κανονικη φωτο και ενα βιντεακι (λογικα λόγω του livephoto). Μπορω αυτα τα δυο να τα ενοποιήσω; Ποιος ο λόγος να εχω το βιντεάκι αφου πχ δεν μπορω να το τυπώσω.
Οι φωτογραφίες που αποθήκευσα παλαιότερα στον σκληρο απο το ιδιο τηλέφωνο ειναι μονές, δηλαδή δεν υπαρχει το βιντεακι διπλα. Τωρα γιατι τα βγαζει και τα δύο; :s_whiteflag

Επίσης, δεν μπορω να μπω να δω τις φωτογραφιες συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη με καλωδιο. Παλια, εχω την εντυπωση οτι εμπαινα ετσι και τραβουσα απο'κει τις φωτογρφίες. Τωρα βλεπω σε εναν φακελο DCIM εκατοντάδες άλλους φακέλους που εχουν απο λίγες φωτογραφίες (πρεπει να τους ανοιγω εναν εναν και να παιρνω απο κει, κατι που πρακτικα δεν γινεται).
Άβαταρ μέλους
By bebes
#873399 Πιστεύετε οτι το νεο iphone 16 εχει καποια "χτυπητη" διαφορά-αναβάθμιση σε σχέση με το 15;

Η istorm κανει μια πρωοθητική ενεργεια για το 15 και κανει έκτωση 261€ στην αρχικη τιμή, αν τους παω πίσω το 11 που εχω.
Αντίστοιχα για το 16 η επιστροφή μειωνει την τιμη κατα 161€.
Το τελικό αποτέλεσμα ειναι να μου βγαίνει τελικη τιμη το 15 στα <500€ και το 16 160€ παραπάνω στα 659€ (αποφορολογημένα).

με μια πρωτη ματια που έριξα, το 16 εχει δυο γενιες νεότερο επεξεργαστη, 8 GB RAM αντι για 6 του 15 και ενα κουμπι στο πλάι που ρυθμιζεις λειτουργίες της κάμερας.
Η φωτογραφική δεν καταλαβα αν εχει καποια σοβαρη αναβάθμιση, αυτα που μου έλεγαν στο καταστημα (4πλάσια ανάλυση, λειτουργία προσομείωσης τηλεφακου) δεν τα "βλέπω" στα τεχνικα χαρακτηριστικά.

Τι κανουμε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873400 Αφου δεν αλλαζεις συχνα κινητο (εχεις το 11) θα πηγαινα στο 16.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#873406 Ψαχουλεύοντας λίγο περισσότερο σε φορουμζ και "τεχνικές" σελίδες, μπηκε στην εξίσωση και το iphone 15 pro.
Κοστίζει σχεδόν οσο το (απλό) 16 και βλεπω οτι υπερτερει σε πολλά χαρακτηριστικά.
Βασικά με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, στα άλλα λειτουργικα θεματα δε νομιζω να καταλάβω διαφορες, ενω την μπαταρία θα την αδειάζω ετσι κι αλλιως, τι μια ωρα πάνω, τι κάτω :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bebes έγραψε:Ψαχουλεύοντας λίγο περισσότερο σε φορουμζ και "τεχνικές" σελίδες, μπηκε στην εξίσωση και το iphone 15 pro.
Κοστίζει σχεδόν οσο το (απλό) 16 και βλεπω οτι υπερτερει σε πολλά χαρακτηριστικά.
Βασικά με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, στα άλλα λειτουργικα θεματα δε νομιζω να καταλάβω διαφορες, ενω την μπαταρία θα την αδειάζω ετσι κι αλλιως, τι μια ωρα πάνω, τι κάτω :lol:

Χωρίς συζήτηση το 15 pro . :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bebes
manoliossss έγραψε:Με αυτή τη λογική βάζεις και 90€ ακόμα από το 15 pro και πας σε 16 pro…τόσο είναι η διαφορά τους αποφορολογημένα

nai, αλλά στα 15αρια παιρνει πισω το παλιο μου τηλεφωνο 100€ παραπανω, αρα 200€ η διαφορα