Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
nEK έγραψε:Δεν εχεις αδικο αλλα αν μπορω ας το εκμεταλευτω. Γιατι οχι? :twisted: ελληνας αγοραστης :iconcool:

Ελληνας μλκς * ,οχι αγοραστης. :thumbsdown:
Μετα μας θεωρουν κλεφτες εξω και οι μισοι δε στελνουν καν Ελλαδα.Και με το δικιο τους...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Δλδ μεταφορικα δεν ειχε; Και αν δεν ειχε γιατι δεν ρωτησες; Εγω παντως θα σου ελεγα ενα γεναιο οχι και θα σου ανοιγα case και αρνητικη φυσικα για τον χαμενο χρονο μου. Και μετα μας φταινε οι κινεζοι πωλητες....
Τρατζικ

socratesn έγραψε:Ελληνας μλκς * ,οχι αγοραστης. :thumbsdown:
Μετα μας θεωρουν κλεφτες εξω και οι μισοι δε στελνουν καν Ελλαδα.Και με το δικιο τους...

+2
Άβαταρ μέλους
By nEK
socratesn έγραψε:
nEK έγραψε:Δεν εχεις αδικο αλλα αν μπορω ας το εκμεταλευτω. Γιατι οχι? :twisted: ελληνας αγοραστης :iconcool:

Μαλλον δεν σου κατσε χθες και βγαζεις κακια. Κλασικος ελληνας ελληνας εισαι εσυ με την απαντηση σου.

Ο ΑΝθρωπος ειναι απολυτα συννενοησιμος και δεχτηκε. Και το προιον θα το αγορασω γιατι η τιμη ειναι καλη, αλλα και επειδη εχω ενα καθαρο ιστορικο που δεν θελω να το χαλασω.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#85786 Τι ακριβώς δέχτηκε δηλαδή? A τελικά θα το αγοράσεις τώρα για να μην χαλάσεις το ιστορικό. Εντάξει όλα καλά (not).

TRAGIC
Άβαταρ μέλους
By socratesn
nEK έγραψε:
socratesn έγραψε:

Μαλλον δεν σου κατσε χθες και βγαζεις κακια. Κλασικος ελληνας ελληνας εισαι εσυ με την απαντηση σου.

Ο ΑΝθρωπος ειναι απολυτα συννενοησιμος και δεχτηκε. Και το προιον θα το αγορασω γιατι η τιμη ειναι καλη, αλλα και επειδη εχω ενα καθαρο ιστορικο που δεν θελω να το χαλασω.

Οχι παιχτη μου,κλασσικος ελληνας εισαι εσυ που εις γνωσην σου bidαρες χωρις να ξερεις για μεταφορικα ,ζητησες και τα ρεστα και μετα ουσιαστικα χαρη σου εκανε που δεν ανοιξε case.
Και περηφανευεσαι γραφοντας ''ελληνας αγοραστης :iconcool: '' ---> Οτι τι δηλαδη?
Δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση,απλα ηταν φαουλ η απο πανω φραση και (μαλλον) το ξερεις.
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Θέλω να αγοράσω κάτι από κινέζικο eshop. Από ότι κατάλαβα έχει αποθήκες και Ευρώπη και άρα tax free. Εσείς τι καταλαβαίνετε από το παράκατω? :hmmm: Πόσα θα πληρώσω...? Ποιον τρόπο αποστολής να επιλέξω? DHL είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία ή το κούριερ?

Και τέλος αν πληρώσω με Paypal και το αντικείμενο έρθει και δεν λειτουργήσεις δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων?

Εικόνα

Απαντώ μόνος μου :lol: είναι 221+27+36 (dhl)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#87335 Θα αγοράσω κάτι από το Hong Kong και στα Available Shipping Methods μου λέει μεταξύ άλλων:

Parcelforce (Tax free)

Τι μέρους του λόγου είναι αυτή; Κούριερ; Είναι τσιμπημένη η τιμή που ζητά 95€ για πακέτο 4 κιλών οπότε είναι και το τελωνείο μέσα φαντάζομαι, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#87344 Στηρίζουμε την κίτρινη φυλή αλα ψορσαιρ (δεν είναι τηλέφωνο) γιατί οι έλληνες θέλουν τα διπλάσια εδώ.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
elteo έγραψε:Θα αγοράσω κάτι από το Hong Kong και στα Available Shipping Methods μου λέει μεταξύ άλλων:

Parcelforce (Tax free)

Τι μέρους του λόγου είναι αυτή; Κούριερ; Είναι τσιμπημένη η τιμή που ζητά 95€ για πακέτο 4 κιλών οπότε είναι και το τελωνείο μέσα φαντάζομαι, σωστά;

Με λίγο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω:

Η Parcelforce Worldwide, εταιρεία δεμάτων εξπρές του ομίλου Royal Mail

http://taxydromeio.gr/parcelforce-worldwide-expands-greece/

Αρκετοί εξυπηρετούνται από τα Πορτα - Πόρτα των ΕΛΤΑ (άρα μπορεί να γλιτώσεις τελωνείο), σε άλλους όμως τα δέματα έχουν έρθει με DHL ή ACS παλιότερα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=95860

Λίγο ρίσκο η υπόθεση + ότι με 4 κιλά βάρος παίζει να στο ανοίξουν και τα ΕΛΤΑ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#87375 Ο κινέζος γράφει:

- How much is the customs tax and VAT?
Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer responsibility. Please check with your country customs office to determine what these additional costs will  be
prior to buying. These charges are normally collected by the delivering freight (shipping) company or when you pick
the item up-- do not confuse them for additional shipping charges, for UK and European buyer, if choose Parcelforce Service or shipping from UK, no this fee at all

επίσης γράφει:

Available Shipping Methods Rates
DHL (DHL) €41.37
EMS (EMS) €63.19
Parcelforce (Tax free) €95.69

:s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
socratesn έγραψε:
nEK έγραψε:
socratesn έγραψε:

Οχι παιχτη μου,κλασσικος ελληνας εισαι εσυ που εις γνωσην σου bidαρες χωρις να ξερεις για μεταφορικα ,ζητησες και τα ρεστα και μετα ουσιαστικα χαρη σου εκανε που δεν ανοιξε case.
Και περηφανευεσαι γραφοντας ''ελληνας αγοραστης :iconcool: '' ---> Οτι τι δηλαδη?
Δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση,απλα ηταν φαουλ η απο πανω φραση και (μαλλον) το ξερεις.

Τα μεταφορικά δεν αναφέρονται στην καρτέλα του προϊόντος; Αν δεν έχει λέει Does not ship to Greece ή undefined δε θυμάμαι κάπως έτσι. Αλλιώς βγάζει κανονικά το ποσό. Αν δε σου βγάλει λοιπόν επικοινωνείς με τον πωλητή (το πιο λογικό). Αν σου είχε free και μετά έγινε 10€ τότε δεν φταις εσύ, αλλά μπορεί να γίνει αυτό; Εννοώ ν'αλλάξουν μετά το bid.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#89275 Μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί μερικές φορές μας πρήζει τα @@ το ebay-paypal?
Θέλω σήμερα να κάνω δυό αγορές, και δέχτηκε τη πρώτη μετά από πολλές προσπάθειες, και έχω κολλήσει στη δεύτερη :/
Άβαταρ μέλους
By The Ace
BASSstarlet έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί μερικές φορές μας πρήζει τα @@ το ebay-paypal?
Θέλω σήμερα να κάνω δυό αγορές, και δέχτηκε τη πρώτη μετά από πολλές προσπάθειες, και έχω κολλήσει στη δεύτερη :/

:hmmm:
Αν εξαιρέσω προβλήματα δικτύου -που δεν φταίνε eBay και Paypal- αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω....τι ακριβώς σου έβγαλε δηλαδή ?