ripper έγραψε:μυστική συμφωνία με την FIA

Σακούλες με μετρητά;
ripper έγραψε:μυστική συμφωνία με την FIA

ripper έγραψε:Το 2019 η McLaren ήταν τελευταία και ουδεμία σχέση είχε με την όλη φάση.To 2019 η McLaren τερμάτισε τέταρτη. Προφανώς οι διαμαρτυρίες έρχονταν τότε κυρίως από Mercedes και Red Bull. Το θέμα είναι πώς αντιμετώπισε τότε η FIA τη Ferrari, το οποίο ξαναλέω ήταν στην ουσία μια τιμωρία 2,5 ετών (όταν σε αναγκάζουν να αλλάξεις κινητήρα).
Η Ferrari δεν τιμωρήθηκε για τίποτα, έκανε μια μυστική συμφωνία με την FIA για την οποία ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε και με κάποιο μαγικό τρόπο οι οπαδοί της διαμαρτύρονται για αδικία![]()
Εδώ έχουμε διαμαρτυρία για αεροτομές οι οποίες περνάνε τα τεστ, τις βλέπουν όλοι, θεωρούνται νόμιμες, μπορούν να τις φτιάξουν όλοι.
.
Same_old_story έγραψε:Μου αρέσει που μετά απ' ό,τι έγινε το 2007 με τις φωτοτυπίες έχουν ακόμα στόμα και μιλούν
Είναι το ίδιο με αυτό που είπε ο Τσώρτσιλ: "Τους Γερμανούς πρέπει να τους βομβαρδίζεις κάθε 30 χρόνια, αυτοί ξέρουν το γιατί"... Έτσι και την McLaren πρέπει να την αδικείς κάθε 10 χρόνια (ξέρει γιατί)![]()

PaNick67 έγραψε:Eμενα μου αρεσει που μολις εκαναν καποιες νικες Μακα και Φερραρι και απεκτησαν πιθανοτητες για τιτλο /ους, αρχισαν οι τσακωμοι![]()
![]()

FIA considering action over flexi rear wings after McLaren’s ‘mini-DRS’ intrigue
The FIA says it is evaluating evidence from the Azerbaijan GP to see if it needs to respond to flexible rear wing designs
https://www.travel.gr/wp-content/uplo[…]
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]