Same_old_story έγραψε:Πολυ κουραστική η σημερινη μετάδοση από το Baku του Ant1+ με συνεχείς διακοπές
Δέν εχει παιξει ποτε η φόρμουλα 1 από τηλεόραση μόνο από κινητό.
Για την ευθεία κάπου τα έμπλεξε και έλεγε ποιος θα φανει πρώτος αριστερά.
Corto Maltese έγραψε:Μήπως άκουσε κανείς τι θα γίνει αν στην ευθεία η διαφορά είναι 6 δέκατα;
Δεν θυμάμαι σε ποιον γύρο είπε "τόσο κοντά όσο ποτέ". Στις 600 φορές έχασα το μέτρημα
Cosmote κινητό
F1 παίζει τέλεια.
Είμαι εκδρομή Σιδάρι Περουλάδες,με τη θεά.
Τρία καζανάκια πάτησα γτχτους,θα μου έρθει νερό 87 ευρώ
Χαλαλιτ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Κοιτάω τώρα να κάνω και διαγραφή λογαριασμού και δεν έχει κάποια σχετική επιλογή!
Εγώ δε το βλέπω;
Τους έστειλα ένα mail...
Εγώ απλώς θέλω να διαγράψω το λογαριασμό μου. Δε χρωστάω, δε το θέλω άλλο.
Έκανα ακύρωση του πακέτου που έβλεπα μέσα από τη σελίδα και μου λέει
"Έχεις πραγματοποιήσει ακύρωση της συνδρομής σου και θα μεταβείς σε ΑΝΤ1+ Free στις 29/10/2024. Σε περίπτωση που άλλαξες γνώμη και θέλεις να παραμείνεις συνδρομητής πάτησε εδώ"
Πουθενά στη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού δεν έχει κουμπί που να μπορώ να διαγράψω την πιστωτική μου κάρτα και να διαγράψω το λογαριασμό μου.
Οπότε μου λέει με το ζόρι θα έχεις λογαριασμό μέχρι τις 29/10 και τότε θα σου επιτρέψουμε να κάνεις αίτηση !!! να στείλω δηλαδή κείμενο σε email, για να ζητήσω διαγραφή των στοιχείων μου από την πλατφόρμα.
GDPR στις ανωΣαχάριες χώρες lol
Corto Maltese έγραψε:Η στιγμή που ο Τάκης νόμιζε ότι ξαναστουκάρει ο Μαξ με τον Λάντο και άρχισε να ουρλιάζει είναι στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης
Κι όμως, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λάθος έκαναν και στο ιταλικό Sky sports
(Τζι μη με κρίνεις, προετοιμάζομαι για του χρόνου
)
Το νου σας μη δώσει κάνα σπόρι η ΜΕΤΛΕΝ τώρα.