Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#872702 Μπορεί όντως να είναι ανάπηρος

Το που, συζητήσιμο
Άβαταρ μέλους
By glf
#872705 Δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι πιο πολύ κιτς ή γελοίο. Υπάρχει μια λεπτή διαφορά αλλά έχω σκαλώσει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#872714 Όταν ξαναπάμε θα τσεκάρω από περιέργεια. Ήταν στο υπόγειο πάρκινγκ της μαρίνας της Βουλιαγμενης.
Παρεμπιπτόντως, αν δεν έχετε πάει, αξίζει μια βόλτα. Εχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν ξαναπάμε θα τσεκάρω από περιέργεια. Ήταν στο υπόγειο πάρκινγκ της μαρίνας της Βουλιαγμενης.
Παρεμπιπτόντως, αν δεν έχετε πάει, αξίζει μια βόλτα. Εχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά.

κοστος για το παρκινγκ?
Άβαταρ μέλους
By NirApp
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν ξαναπάμε θα τσεκάρω από περιέργεια. Ήταν στο υπόγειο πάρκινγκ της μαρίνας της Βουλιαγμενης.

Δεν εχω παει, αλλα απο μακρια δειχνει τεραστια. Τοσες μαρινες ειχαμε, επρεπε να φτιαξουν κι αλλη;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#872726 Οριστε; Το αναποδο, χρειαζομαστε περισσοτερες μαρινες. Τα αρχικα σχεδια ηταν να γινει η 3πλη σε μεγεθος και να κλεισει ολο τον κολπο αλλα ο δημαρχος την περιορισε (η τουλαχιστον αυτο υποστηριζειΙ.
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#872727 Δεν το γνωριζω το θεμα, ουτε περναω συχνα. Περασα πριν λιγες εβδομαδες και μου φανηκε τεραστια σε σχεση με παλια, μπορει να κανω και λαθος ομως. Αν θελουμε κι αλλες μαρινες, δεν το γνωριζω, ας τις φτιαξουμε καπου που δεν ενοχλουν.
Δεν καταλαβα παντως γιατι χρειαζομαστε κι αλλες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Γιατί φέρνουν χρήματα στην χώρα. :s_dunno

GTS έγραψε:κοστος για το παρκινγκ?

Για την ώρα είναι δωρεάν.

δεν το ηξερα, πηγε ενας φιλος να παρκαρει μετα το Μουρινγκς και ο παρκαδορος με το ετσι θελω δεν τον αφηνε να περασει αν δεν του εδινε χρηματα. Δεν το ηξερε να παει στο υπογειο παρκινγκ, και εγω υπεθετα οτι θα εχει κοστος. Μηπως θελει για να βγεις αποδειξη απο μαγαζι;