5 λεπτά για 400 βαθμούς.
Σε 10 λεπτά είχα ψημένες πιπεριές και μελιτζάνες και σε 15 λεπτά φιλέτα ξιφία.
Ίσως είναι οι 4 καυστήρες σε μικρή ψησταριά που κάνουν την διαφορά αλλά πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο η φιάλη.
< >
dimik έγραψε:Δοκίμασα γκρι Coral Gas σε Napoleon Freestyle, δεν έχω ξαναδεί δείκτη θερμοκρασίας να ανεβαίνει τόσο γρήγορα.Προηγουμένως ποιές φιάλλες χρησιμοποιούσες;
5 λεπτά για 400 βαθμούς.
Σε 10 λεπτά είχα ψημένες πιπεριές και μελιτζάνες και σε 15 λεπτά φιλέτα ξιφία.
Ίσως είναι οι 4 καυστήρες σε μικρή ψησταριά που κάνουν την διαφορά αλλά πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο η φιάλη.
< >
Επίσης εχεις αυτή με το clip-on; Εαν ναι, την βαζεις/βγάζεις μόνος; Τι λέει απο επίπεδο ασφαλείας σε σχεση με τον παλιό (υποκειμενικά παπντα);
< >
Με clip on ήταν η Coral και clip on έχω και στην Κύπρο, καμία ανησυχία περι ασφάλειας, νομίζω κιολας ότι το κούμπωμα από πάνω με clip on θεωρείται νεώτερου τύπου και ασφαλέστερο.
Το βάλε βγάλε είναι παιχνιδάκι.
Μια χαρά ευκολία.

Χώρος δεν της λείπει (της L). Ζεσταίνεται όντως αμέσως, δεν πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αλλά δεν αργεί κιόλας. Ότι βάλεις στο φλατ κομμάτι δεν παίρνει καρβουνιλα, μόνο αυτά που μπαίνουν γύρω γύρω όπως στην φώτο. Αλλά κάνα ωραίο κομμάτι μοσχάρι πρέπει να γίνει στο φλατ που είναι λίγο πιο ζεστό. Τρομερά εύχρηστη, την καθαρίζω και τη βάζω μέσα, την επόμενη φορά βγαίνει και σε 5 λεπτά ψήνω.
Τώρα που πήρα την υγραερίου δεν ξέρω αν θα την κρατήσω, ίσως για καμιά εκδρομή.
My Flickr
Ανέβασα πρώτα θερμοκρασία στους 200, μετά χαμήλωσα τους καυστήρες και τις πέταξα πάνω με συχνό γύρισμα
Τις έβγαλα στους 65⁰ (έχω θερμόμετρο από τα Lidl) και ήταν τρυφερές medium well λουκούμι

My Flickr
Η μοσχαρίσια σηκώνει και μεγαλύτερες για να κάνει την κρούστα τριγύρω.
Απλά κράτα τους μίσους καυστήρες ψηλά να δώσεις χρώμα στην αρχή και μετά βαλτες δίπλα στους άλλους που θα είναι χαμηλά για να ψηθούν μέσα.
< >
Προθέρμανση στους 250+ και μετά χαμήλωμα και μερικά γυρίσματα ανά 6-7 λεπτά
Μια χαρά βγήκαν, ζουμερες και δεν κόλλησε τίποτα στη σχάρα.
My Flickr