Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#871168 Εντυπωσιακό ότι το Zoe έχει 13.3KWh μέσα στην πόλη με eco, την στιγμή που τόσο περίπου είναι η μικτή του Model 3 Highland.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#871380 Oι κινεζοι βαζουν μεγαλες μπαταριες για να εντυπωσιασουν με τις αυτονομιες και τις ροπες,αλλα απο οδηγικη συμπεριφορα που κυμαινονται?
Άβαταρ μέλους
By glf
#871860 Ώπα, πρόσφατα για τις φορτίσεις το ΣΚ.

50% Έκπτωση για όλες τις φορτίσεις στο δίκτυο #incharge από το Σάββατο 7/9 έως και την Δευτέρα 9/9
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#871901 Η Γερμανία επαναφέρει τις επιδοτήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

... Όπως αναφέρει το Auto Bild, στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε μηνιαίο μίσθωμα €237,5 για ένα EV των €95.000 όπως η BMW i5, η Mercedes-Benz EQE SUV ή Porsche Macan Electric. Αντί για €950 που θα ήταν χωρίς τα κίνητρα.

https://www.drive.gr/news/i-germania-epanaferei-tis-epidotiseis-sta-ilektrika-aytokinita
Άβαταρ μέλους
By glf
#872076 Και η Joltie δίνει δωρεάν φορτίσεις για 24 ώρες.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης με δωρεάν φόρτιση για 24 ώρες σε Ελλάδα και Κύπρο!

(Η προσφορά ισχύει απο 9/9/24 - 13:00 έως 10/9/24 -13:00)
Άβαταρ μέλους
By glf
#872276 Άντε έβαλα τα σωστά λάστιχα στο Zoe. Μέχρι τώρα είχε 4 εποχών με τακούνι.
Τώρα έβαλα καλοκαιρινά Kumho ecsta PS71 EV που σημαίνει XL ένδειξη για extra load.
Αναρωτιέμαι αν θα δω καμία μικροδιαφορα σε κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#872280 Τώρα έβαλες καλοκαιρινά που πλησιάζει ο χειμώνας; Τι θα κάνεις με τα χιόνια;
Άβαταρ μέλους
By edmond
Dimitris_P έγραψε:Τώρα έβαλες καλοκαιρινά που πλησιάζει ο χειμώνας; Τι θα κάνεις με τα χιόνια;

Έλα ντε!
Εκτός κι αν ήταν διαλυμένα οπότε οκ.
Άβαταρ μέλους
By glf
#872285 Το ίδιο απόρησε και η γυναίκα μου.
Τα τακούνια τζάμπα τρώγονται και δεν κρατάνε τόσο.
Προχθές πάλι Καστανιά ήμουν αν και με φουλ ομίχλη και ψιλόβροχο.
Εγώ θέλω καλοκαιρινό λάστιχο μέχρι να χαλάσει ΠΟΛΥ ο καιρός.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#872286 Έχω την αίσθηση πως θέλει ακόμη μέχρι να χρειαστούν τα χειμερινά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#872468 Όπως βλέπω έχουν εμφανιστεί διάφορες καινούργιες μάρκες, κινέζικης προέλευσης που μπορεί να είναι κολοσσοί σαν εταιρείες αλλά στην Ευρώπη δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους. Θα υπάρχουν και του χρόνου με τοπική παρουσία; Θα φέρνουν σνταλλακτικά; Τελικά πόσο τις εμπιστεύεται κανείς αυτές;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By axel12p
sknipper έγραψε:Όπως βλέπω έχουν εμφανιστεί διάφορες καινούργιες μάρκες, κινέζικης προέλευσης που μπορεί να είναι κολοσσοί σαν εταιρείες αλλά στην Ευρώπη δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους. Θα υπάρχουν και του χρόνου με τοπική παρουσία; Θα φέρνουν σνταλλακτικά; Τελικά πόσο τις εμπιστεύεται κανείς αυτές;

Είναι θέμα εταιρείας και αντιπροσώπου. Προφανώς αφού μιλάμε για καινούργιες εταιρείες θέλει μια σχετική έρευνα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγορά. Δεν πιστεύω πως κάποιος θα έχει πρόβλημα αν επιλέξει ένα μοντέλο της BYD, της SAIC ή της Geely. Για μικρότερες εταιρείες, δύσκολα θα προχωρούσα σε αγορά.
Άβαταρ μέλους
By glf
#872571 Έγινε κι αυτό, σήμερα φόρτιζα σε DC πιο γρήγορα από τα Tesla :)
Electrip Κολοκυθάς στην Πόντου αν είναι δύο αυτοκίνητα στον ίδιο φορτιστή, μοιράζει το ρεύμα στα 25KW.
Ενώ εγώ είχα μόνος τον άλλο φορτιστή και μου έδινε στα 46.

Ωραίο μέρος πάντως, πιάσαμε κουβέντα, μια χαρά. Έκατσα 35 λεπτά και ξέχασα να πάρω κάνα νερό για μετά, με την κουβέντα ξεχάστηκα..