GTS έγραψε:ψαχτο μονος σου, ευκολο ειναι
Αν αγροτης μπορουσε να βρει τετοια πραγματα δεν θα ηταν αγροτης .
otso έγραψε:GTS έγραψε:ψαχτο μονος σου, ευκολο ειναι
ξερεις αγγλικα?
Αν φτιάξω ένα μέτριο "προϊόν", δύσκολα θα πείσω κάποιους να το πληρώσουν ακριβά
Με αυτούς μιλάτε για μπάλα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
GTS έγραψε:otso έγραψε:GTS έγραψε:ψαχτο μονος σου, ευκολο ειναι
ξερεις αγγλικα?
πεζοδρομιου , παλια γενια που τα μαθαινε απο καμακι
GTS έγραψε:Serf έγραψε:Το οποίο είναι αυτοτελως φορολογουμενο, σωστά; Άρα ήδη έχουμε προνομιακή μεταχείριση. Άλλη φορολογία για €1500 μισθό και €1500 ενοίκια, και άλλη φορολογία για €3000 μισθό.
.
Αυτοτελης ναι, σε αλλες χωρες το προσθετουν στο εισοδημα. Βασικα μονο μεχρι τα 12 χιλ συμφερει μετα ειναι ασυμφορο να νοικιαζεις. Η αυτοτελης φορολογηση ενοικιων και τοκων ειναι παροχη προς τους ΔΥ, μην νομιζεις οτι το εχουν κανει για καποιον αλλο.
Γιατί είναι ασύμφορο μετά?
Εννοείται πως είναι ξεκάθαρη παροχή προς τους ΙΥ.
saxon_747 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Η ιδέα με τα POS που αναφέρθηκε προηγουμένως είναι ενδιαφέρουσα. Πως θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής; Ή απλά να τα βάλουμε να υπάρχουν;
Αν τα pos δε βοηθάνε στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, γιατί είναι υποχρεωτικά σε επιχειρήσεις & Ελ. Επαγγελματίες;
Γιατί οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν να κάνουν με πολλούς πελάτες. Αντίθετα, το ενοίκιο είναι πάντα με ένα πελάτη και μέσω τράπεζας.
Εν πάσει περιπτώσει, πως το έχεις οραματιστεί; Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει εδώ και όντως να χρειάζονται.
- Σαξονα ωραία η στάνη σου, πόσο είναι το ενοίκιο;
- Κοίτα, κανονικά ούτε 5 καπίκια, αλλά επειδή έτυχε και η περιοχή είναι η σκαφιδα πασών των Ρωσιών, θα στο αφήσω 1600 ευρώ τιμή λογική αν δεις το πάχος του τσιγκου που έχει για σκεπή.
- .......
- Κοίτα, επειδή σε έκοψα μεγάλο τσακαλο, θα σου πω τι θα κάνουμε. Θα μου καταθέτεις 400 ευρώ και άλλα 500 στο χέρι. Ντιλ;
- Τι α κανς, α μινς στου δρομου με τσγυφταιους; Ντιλ. Δωσε μου ΙΒΆΝ.
- LU28 0019 4006 8700 0077, Saxon Holdings ΚοινΣεπ.
Α, και που σαι. Σκλια δεν επιτρέπονται.
- Ο Ντίμης είναι,του βαλα φίμωτρο γιατί όποτε βλέπει Τέσλα αλυχταει.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τα POS θα εξηγήσεις τελικά που θα χρησιμεύσουν στα ενοίκα, ή η ιδέα εξαντλείται στις τρολιές;
Ξέρεις.
otso έγραψε:GTS έγραψε:ψαχτο μονος σου, ευκολο ειναι
αλλα καγιεν μπορουσαν καποτε

saxon_747 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Τα POS θα εξηγήσεις τελικά που θα χρησιμεύσουν στα ενοίκα, ή η ιδέα εξαντλείται στις τρολιές;
Ξέρεις.
Για να σε ρωτάω πάει να πει ότι δεν ξέρω. Σε προηγούμενο μήνυμα μου εξήγησα και γιατί δεν πιστεύω ότι χρειάζονται, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθώ να κρατάω μια επιφύλαξη γιατί μπορεί όντως να έχεις υπόψη κάτι που δεν έχω σκεφτεί.
Ξαναρωταω λοιπόν:
Με ποιον τρόπο τα POS θα είναι χρήσιμα στην είσπραξη των ενοικίων;