sknipper έγραψε:sknipper έγραψε:.....mirage έγραψε:I am confusedΕγώ να δεις....
corsair έγραψε:...VFM... πιστεύω αντιλαμβάνεσαι πως αυτο ειναι σε άμεση συνάρτηση με τις δυνατότητες της συσκευης και ΟΧΙ μονο με την τιμη.VFM είναι ακριβώς αυτό που λέει, αξία ή δυνατότητες αν θέλεις πές το, για τα λεφτά που δίνεις. Τα πολύ φτηνά χάνουν πολύ σε δυνατότητες τα πολύ καλά χάνουν σε τιμή. Δεν υπάρχει το ίδιο VFM για όλους. Το καλό VFM για αυτά που θέλω εγώ είναι στα μεσαία κόστη και δυνατότητες.
Τετραπυρηνο... και? Δεν λεει τιποτα αυτο απο μόνο του. Καλώς η κακως ο Snap 400 ειναι αδύναμος και πλεον θα το δείχνει ολο παραπάνω οσο βαραίνουν τα προγράμματα... Δεν ειναι για πολλα πολλα...
Ράδιο: κριτηριο για κινητο? Με τίποτα. Ειδικά δε για σένα ως κατοικο εξωτερικου με unlimited data...![]()
Εφαρμογες στο PC για κινητο? ...Τι να τις κάνεις? Απο ποτε εξαρταται ενα android απο PC?![]()
ps: εχει κινητα, πραγματικα VFM, καινούργιας σοδειάς, πληρέστατα με 200 ευρώ... Βεβαια λίγη σημασία έχει μιας και πάλι σε κόβω να κάνεις "ερευνα"
Το ράδιο το θεωρώ σημαντικό. Και δεν έχω unlimited data, με κάρτα είμαι και με συμφέρει. Για να καταλάβεις τα μηνιαία έξοδά μου είναι λιγότερα από 10 ευρώ.... Δεν μπορείς να το απορρίπτεις επειδή εσύ με τελείως διαφορετικό προφίλ δεν το χρησιμοποιείς. Για κάποιον άλλον το κριτήριο μπορεί να είναι να βγαίνει σε ροζ....
Έχω το kies, αν πάρω κι άλλη μάρκα θα πρέπει να έχω και της άλλης μάρκας κοκ. Και όλα αυτά έχουν πράματα που τρέχουν συνέχεια και τρώνε πόρους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βολεύει οι παραμφερείς συσκευές μιας οικογένειας να εξυπηρετούνται από το ίδιο πρόγραμμα.
Αφού με καλύπτει το S2p σίγουρα με υπερκαλύπτει το S3neo και κάνω πολλά βήματα εμπρός. Εννοείται ότι υπάρχουν πιο καλά αλλά δεν μου έχεις βρει λόγο να πάω παραπέρα. Το να αναφέρεσαι σε κινητά VFM με 200 ευρώ χωρίς να λες ποια είναι δεν βοηθάς.... απλά μου τη λές επειδή κατέχεις το αντικείμενο και μπορείς. Η εύκολη λύση.... το δύσκολο είναι να μπορείς να μου την πεις αλλά να σεβαστείς τις όποιες μέτριες ανάγκες μου και προτεραιότητές μου και να ξοδέψεις το χρόνο σου και το χώρο του φόρουμ πιο εποικοδομητικά, να προτείνεις τεκμηριωμένα για μένα. Κινητό όχι μτχ, μέχρι 200 ευρώ, με ραδιόφωνο, SD, 4,5-5 οθόνη καλή, >8GB, >1 RAM, μαζεμένο, 2 κάμερες, με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αξιοπιστία, αντοχή και υποστήριξη.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανεις οτι και το 90% των ανθρωπων γυρω σου: Μπαινεις σε ενα car phone warehouse υπογραφεις ενα συμβολαιο για 2 χρονια και εχεις ενα ωραιο Galaxy S6/ΗΤC M8 με 30 το μηνα. Πραγματικα η διαφορα με αυτο που πληρωνεις τωρα ειναι αναξια λογου ειδικα μεσα στα αλλα εξοδα που υπαρχουν.

Να το φας στο πιάτο!
Και τι κρίμα που δεν το έχουν σε στόκ.... Οπότε αν μου έλεγες 2-3 αντί για μία επιλογή από τις πολλές θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Έλα έλα, αν παιδεύομαι η ευθύνη δεν είναι μόνο δική μου, αφού τα ξέρεις, μην τα κρατάς μυστικό, με το τσιγκέλι θα στα βγάζω;

) θα είναι μία πολύ καλή εξέλιξη τους.