Δεν περιμένω ειλικρινή απάντηση, οπότε μην μπαίνεις στον κόπο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Θα σου απαντήσω ότι αν είχα κάνει την θεμελίωση με πεδιλοδοκούς αντί για ραντιέ, αν είχα σχεδιάσει το κτήριο με μικρότερα ανοίγματα, αν είχα βάλει φτηνή κουζίνα και διακόπτες, αν είχα βάλει φτηνά είδη υγιεινής, φτηνά πλακάκια, σιδερένια κάγκελα και ανοιχτό τζάκι, αν είχα βάλει πάνελ καλοριφέρ αντί για ενδοδαπέδια, αν είχα βάλει φτηνά A/C και συναγερμό, αν είχα κρατήσει το κόστος των κουφωμάτων χαμηλά εις βάρος της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, αν είχα βάλει συμβατικό ηλιακό, αν γενικά είχα φτιάξει ένα σπίτι με γνώμονα να μου βγει όσο πιο φτηνά γινόταν (που θα ήταν και η πιο εύκολη λύση), τότε προφανέστατα θα ζητούσα αντίστοιχα πολύ χαμηλότερο ενοίκιο.
Geo f1 έγραψε:Μπραβο για το μερακι σου.
Αλλα αν για ενα τετοιο σπιτι λεμε τωρα ζητουσες 1000 και φετος το πας 1200 γιατι ετσι η ακριβεια τοτε κατι γινεται λαθος.
Γιατι εγω που στο νοικιαζω δεν ειδα αυξηση στα εισοδηματα μου. Αντιθετα ειδα λιγοτερα χρηματα στην τσεπη,
Εκει ειναι το θεμα.
pro έγραψε:.... οι μισθωτοί (που είναι παραδοσιακοί ενοικιαστές) έχουν να δούνε αυξήσεις 15 χρόνια,Το ότι οι παραδοσιακοί μισθωτοί είναι ενοικιαστές προκύπτει από κάπου; Υπάρχει κάποια τεκμηρίωση;
.... Κι αν ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να ζητάει ότι θέλει, το κράτος θα έπρεπε να παρεμβαίνει ώστε να βρίσκει τρόπους διόρθωσης μιας κοινωνικής ανωμαλίας....
Πάγωμα των νέων αδειών για βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Αθήνα για ένα χρόνο και αύξηση του τέλους που επιβάλλεται για κάθε ημέρα διαμονής ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ημερήσιο τέλος διαμονής, θα πάει στα 2 ευρώ το χειμώνα και στα 8 ευρώ το καλοκαίρι, από 0,5 ευρώ και 1,5 ευρώ αντιστοιχα, που είναι σήμερα.
Ταυτόχρονα, όσοι μετατρέψουν σε μακροχρόνιες τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στα ακίνητά τους θα έχουν απαλλαγή από το φόρο στα εισοδήματα από ενοίκια για 3 χρόνια.
sknipper έγραψε:
Επιχείριση είναι το ενοικιαζόμενο
sknipper έγραψε:Βλέπετε να επεμβαίνει το κράτος για να μην ακριβύνει το σούπερ μάρκετ ή οτιδήποτε άλλο;
saxon_747 έγραψε:sknipper έγραψε:
Επιχείριση είναι το ενοικιαζόμενο
![]()
Ας φορολογηθούν σαν επιχειρήσεις τότε,
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]