Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#870087 Έχουν σφίξει αρκετά τα γάλατα για τους μουρικανούς. Δεν μπορούν να σταυρώσουν ούτε μια επίθεση της προκοπής.
Από την άλλη, για τους Σέρβους πάνε όλα πρίμα.
Για ένα 2λεπτο σοβαρεύτηκαν λίγο οι αστεράτοι και μειώθηκε ελαφρώς η ευστοχία των Σέρβων και η διαφορά έπεσε στους 6. Τώρα φιγουράρει στους 13.
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
edmond έγραψε:Έχουν σφίξει αρκετά τα γάλατα για τους μουρικανούς. Δεν μπορούν να σταυρώσουν ούτε μια επίθεση της προκοπής.
Από την άλλη, για τους Σέρβους πάνε όλα πρίμα.
Για ένα 2λεπτο σοβαρεύτηκαν λίγο οι αστεράτοι και μειώθηκε ελαφρώς η ευστοχία των Σέρβων και η διαφορά έπεσε στους 6. Τώρα φιγουράρει στους 13.

Μαυρογατα :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#870092 Επίτηδες τα είπα για να χάσουν οι Σέρβοι. :lol:
Σπουδαίο ματσίδιον πάντως, άτυχοι οι Σέρβοι με την έννοια ότι μέχρι το 38 έκαναν κουμάντο στον αγώνα. Έπειτα λίιιιγη αστοχία γι' αυτούς, λίγο ανέβασμα ρυθμών από τους γιουεσέι που σαφώς τους βόλεψε ωσάν nba, γύρισαν τα κόζα.
Ξεφούσκωσαν οι Σέρβοι, λιγότερο ψυχολογικά περισσότερο αθλητικά αν και συνήθως αυτά πάνε πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#870103 Μπήκα τώρα για εισιτήρια στο τουρνουά Παυλος Γιαννακόπουλος στο καλιμαρμαρο ....καλά ....60 ευρώ ....δε πανε καλά ...έριξα άκυρο

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#871934 ρε γιαννακοπουλε φτανει δεν ειναι πια αστειο. Μια μερα τους αφηνεις να χαρουν και την επομενη μπαμ

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#874678 Πήρε πόδι ο Ητούδης από την Φενέρ; πήρε
Πήρε πόδι και ο Παπαχάνεις ; πήρε.
Τα'λεγε ο μουσάτος; τα'λεγε.

Βρέθηκε πάντως ομάδα ( monaco) που θα του δώσει 1,5 μύριο για 1 χρόνο. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By pro
#874685 Στο ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 15 - 14 στα πέναλτι ο μπαρμπα-Βαγγέλης καθόταν δίπλα μου, κι από το πρώτο πέναλτι έλεγε "θα το χάσει". Στο 30ο που το'χασε αναφώνησε "τα'λεγα εγώ".
Άβαταρ μέλους
By Chris
pro έγραψε:Στο ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 15 - 14 στα πέναλτι ο μπαρμπα-Βαγγέλης καθόταν δίπλα μου, κι από το πρώτο πέναλτι έλεγε "θα το χάσει". Στο 30ο που το'χασε αναφώνησε "τα'λεγα εγώ".

:lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#874690 :lol: απ'όσο θυμάμαι , 14/15 από αυτά που πρόβλεψα εδώ μέσα , έγιναν.
Στο μόνο που έπεσα έξω ήταν η παρουσία του γιάννη στην εθνική. Δεν περίμενα να μας ξανάρθει με τέτοιο γόνατο , έχοντας μάλιστα για συμπαίκτη τον παπαχάνει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Στις 21:45 έπαιζαν οι φανέλες-πούπουλα.
Στις 20:45 έπαιζε η φανέλα που ζυγίζει ΤΟΝΟΥΣ.
Καλό βράδυ.

29 Μαΐου 2024, η μέρα που κάναμε ερυθρόλευκο ανεξίτηλο τατουάζ στην ωπή σου.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#875259 Ε ψιτ μάγκες! Μην χαθείτε απόψε βράδυ προφασιζόμενοι ότι πρέπει να κοιμηθείτε νωρίς γιατί έχετε δουλειά, είναι 28η Οκτωβρίου η Δευτέρα :lol: