Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PeterPan έγραψε:
Υπάρχει νέος σοβαρός επενδυτής, άλλαξαν πολλά.

!

Δεν υπάρχουν πλέον σοβαροί επενδυτές στο στημένο Ελ ποδόσφαιρο. Κρατα μικρό καλάθι
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#870680 Ο Βενέτης δεν είναι ο μεγαλομέτοχος;

Και για να είμαι ον τοπικ, μου αρέσει που η σύζυγος διορίστηκε σε επαγγελματικό λύκειο της περιοχής - μόνιμη. Μετά από 18 χρόνια, που έκανε αιτήσεις σαν μουσικός και 9 χρόνια που δούλευε αναπληρώτρια σαν βρεφονηπιοκόμος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#870706 Μ αρέσουν τα κορίτσια της Κέρκυρας. Το 95,% είναι fuckble. Ανάθεμα αν έχω δει άσχημη γυναίκα , ντόπια και ιδιως τουρίστρια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#870711 Μουσατε, αν κρίνω από το ιστορικό των ποστς σου σε έχει φάει η χρόνια αγαμία οπότε δεν μπορώ να πάρω τα στατιστικά σου σοβαρα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
markvag έγραψε:
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που ανέλαβα εδώ και τρεις εβδομάδες τη διεύθυνση του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ηρακλής :metalo:
Πάμε για μία δυναμική χρονιά με στόχο την επάνοδο στη Superleague 1 φέτος :metalo:

Βλέπω καλή διάθεση από όλους μέσα στην ομάδα. Πολλή θέληση από τα παιδιά και το όλο staff για να γίνει η υπέρβαση! :yahoo:

Θα προσπαθήσω να εμφυσήσω στην ομάδα όσα κάναμε στη Schalke τόσα χρόνια... Ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη!

Μπράβο ρε Πέτρο! Και εις ανώτερα!

:rtfm: :rtfm: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!! :metalo:

Αν δεν είσαι Ηρακληδέας Πέτρο, καλωσόρισες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Νίκες και επιτυχίες σε σένα :) και στην ομάδα σου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:
markvag έγραψε:
Μπράβο ρε Πέτρο! Και εις ανώτερα!

:rtfm: :rtfm: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!! :metalo:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που ανέλαβα εδώ και τρεις εβδομάδες τη διεύθυνση του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ηρακλής :metalo:
Πάμε για μία δυναμική χρονιά με στόχο την επάνοδο στη Superleague 1 φέτος :metalo:

Συγχαρητήρια και σιδερόκεφαλος καταρχάς.

Αλλά φέτος έχει άλλος σειρά. :lipsealed: Του χρόνου οι γριές. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#871704 Μου άρεσε το καλοκαίρι φέτος εκτός του καύσωνα φυσικά. Άλλαξα τα μπαλόνια στο φουσκωτό 35 ετών ήταν!! ,βαφτίσαμε τον εγγονό στην Ιθάκη σε εκκλησάκι στη μέση του κόλπου στο Βαθυ, όλες οι μέρες ήταν υπέροχες σπο θάλασσα, κανένα θέμα με το φουσκωτό και το μοτέρ 110 μίλια συνολικές βόλτες. Το μόνο άσχημο η ανομβρία, οι πράσινες πλαγιές όλου του νησιού είναι σαν καμένες, καφετιες!!!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#871707 Στην Κέρκυρα τα πάντα όλα είναι πράσινα παρά την ανομβρία λόγω της θεϊκής βραδινής υγρασίας, σε σημείο να θολώνουν τα τζάμια τα χαράματα και να απαιτούνται υαλοκαθαριστήρες
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#872068 Μου αρεσε η νεα συνεργασια που εκανε ο συλλογος στη δουλεια, με μαγαζι πληροφορικης στη Θεσσαλονικη :shifty:
Δεν μου αρεσε που εβαλα τον κωδικο εκπτωσης σε καρτα γραφικων και δε δουλεψε :lol:
:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσε η νεα συνεργασια που εκανε ο συλλογος στη δουλεια, με μαγαζι πληροφορικης στη Θεσσαλονικη :shifty:
Δεν μου αρεσε που εβαλα τον κωδικο εκπτωσης σε καρτα γραφικων και δε δουλεψε :lol:
:shifty: :shifty: :shifty:

:shifty: