Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
4
50%
0
N/A
1
13%
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By edmond
#871199 Τουλάχιστον αναφέρουν την στροφή κλασικά ορθόδοξα Parabolica και όχι το καινούργιο πωςτονλένετοντύπο.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
edmond έγραψε:Τουλάχιστον αναφέρουν την στροφή κλασικά ορθόδοξα Parabolica και όχι το καινούργιο πωςτονλένετοντύπο.

Είμαι της άποψης να μην αλλάζουν οι (γνωστές) ονομασίες, αλλά όχι και πως τον λένε τον Alboreto...! Basta :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Same_old_story έγραψε:
edmond έγραψε:Τουλάχιστον αναφέρουν την στροφή κλασικά ορθόδοξα Parabolica και όχι το καινούργιο πωςτονλένετοντύπο.

Είμαι της άποψης να μην αλλάζουν οι (γνωστές) ονομασίες, αλλά όχι και πως τον λένε τον Alboreto...! Basta :rtfm:

Ναι ρε συ, ήθελα να δώσω έμφαση στο όνομα σε μια από τις εμβληματικότερες στροφές παγκοσμίως! Και πως -γνώμη μου- δεν το αλλάζεις έτσι εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#871225 H αλήθεια είναι ότι σε πίστα που έχει Λέσμο 1 και Λέσμο 2, έχεις επιλογές να δώσεις το όνομα του Αλμπορέτο αλλού και όχι στην Παραμπόλικα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#871251 Πολυ κοντα γενικα ολοι. Πιστευω θα εχουμε προσπαθειες tow και οποιος το καταφερει θα τσιμπησει δεκατακι
Περεζ περνα q3 και ξερεις τι πρεπει να κανεις.

Κιμις την πατησε αλλα οκ. Τρομερη πιεση ολα τα φωτα πανω του. Πιεσε απο νωρις και εκανε το λαθος.
Λογικα αυριο θα ανακοινωθει για το 2025.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
marmagas έγραψε:Αν διάβασα καλά είναι για 1 χρόνο το συμβόλαιο.
Οπότε ο Μαξακος του χρόνου μένει RB.

Μαξ μετά τη μεταγραφή αντονελι δύσκολα να πάει merc εκτός αν φύγει ο Russell και γίνει κανένα driver swap.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#871285 Εικόνα

Περασμενα μεγαλεια

Τσεκο μπορεις και πιο κατω ρε συ.

Συνεχιζω να επιμενω οτι οποιος τσιμπησει καλο tow θα τσιμπισει και την pole. Ειναι πολυ κοντα οι 5 πρωτοι με 1 δεκατο διαφορα να ακολουθει ο Μαξ.
Μακλαρεν μπορει ενα τσικ να κρυβουν ρυθμο. Αν και η Μοντσα ειναι ιδιαιτερη πιστα.
Μερκ δειχνουν φαβορι αλλα ειναι?
Επισης και ο Λεκ μπορει να βγαλει λαγο απο καπελο ειδικα στην Μοντσα.
Παμε για damage limitation Max?