Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868269 Θα μείνουμε τελικά και 2ο βράδυ στο City πίσω από την Αριστοτέλους.
Εκεί από κάτω στη Μητροπόλεως έχει ένα πάρκινγκ απ'ότι θυμάμαι

Το πρόγραμμα φαγητού έχει ήδη βγει. Μπαμπατσικα, ΓΡΝ, Funghi και οπωσδήποτε προφιτερόλ Τάσος Πανόραμα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868295 Σοβαρά ΓΡΝ; Ήμαρτον!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868302 Είναι χειρότερο από τον γύρο της Αριστοτέλους; Γιατί για εμένα είναι καλός. Φαντάσου τι σαβουρες τρώμε εδώ κάτω
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Είναι χειρότερο από τον γύρο της Αριστοτέλους; Γιατί για εμένα είναι καλός. Φαντάσου τι σαβουρες τρώμε εδώ κάτω

Εγώ το λέω ότι στα Τέμπη πρέπει να ζητάμε διαβατήριο! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868387 Μπαμπατσικα το giga club αδιάφορο. Φθηνό και μπόλικο για 2 φαγανά άτομα αλλά τι να καταλάβεις από ένα club

Μπουγάτσα το Πρώτον στην Πολυτεχνείου ωραία μπουγάτσα με κρέμα και τυρί

ΓΡΝ τη γουρουνιά με γύρο ανάμεικτο. Δεν ήταν κακό το κρέας κι εδώ ξεχώριζε σε σχέση με το παραπάνω το Μπαμπάτσικο. Οπότε κερδίζει έναντι του πρώτου. Κατά τ άλλα δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό

Funghi πίτσα αδιάφορη προς το αρνητικό. Ακόμα και του Lidl είναι καλύτερη νομίζω. Συμφώνησαν και τα εξαγόμενα παράγωγα με αυτό

Το αμάξι την έβγαλε καθαρή και δωρεάν στην Ολυμπίου Διαμαντή 2 ημέρες. Τα βράδια είχα ένα άγχος αλλά όλα καλά. Τα φιμε βοηθούν μάλλον.

Τάσο δεν πήγαμε τελικά για προφιτερόλ αλλά τον ξέρουμε και είναι εγγύηση. Και ένα Fleur μας είπαν για γλυκά. Next time, παραφαγαμε βλακείες

Έχουμε φάει σε καλά στο παρελθόν. Αυτή η φορά ήταν για νέα πράγματα
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#870920 Αλλάζει το αφήγημα, από "Νοέμβριο του 2024" το μετρό θα παραδοθεί "μέχρι το τέλος του έτους".
https://www.typosthes.gr/politiki/36110 ... ssalonikis

καλά πήγε και αυτό, ούτε ένα χρονοδιάγραμμα των ολίγων-τελευταίων μηνών δεν μπορούμε να τηρήσουμε :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#870940 Μιλάμε τώρα για το έργο που θα ήταν έτοιμο το 1992, έτσι;; :lol: :lol: :lol:

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το μετρό της Θεσσαλονίκης, είναι μία ιδέα, μία παραίσθηση! :metalo: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#870963 Ζηλεύεις επειδή εμείς θα έχουμε οσονούπω μετρό, ενώ στην Δράμα τίποτα :lol:
4-5 χρονάκια να είχες κάνει ακόμη υπομονή, θα το προλάβαινες!
Άβαταρ μέλους
By markvag
axel12p έγραψε:Ζηλεύεις επειδή εμείς θα έχουμε οσονούπω μετρό, ενώ στην Δράμα τίποτα :lol:
4-5 χρονάκια να είχες κάνει ακόμη υπομονή, θα το προλάβαινες!

Αν δεν μπω στο μετρό στη Θεσσαλονίκη και να με πάει από τη μία στάση στην άλλη, δεν πιστεύω τίποτα! :rtfm: :rtfm:

Κυριολεκτικά ήμουνα νιος και γέρασα... :lol: :lol: