Πάρτε το αγκαλιά, πείτε του ότι την επόμενη φορά θα το πάρετε μαζί στις διακοπές και θα το πριζώσετε στο Tesla και θα πλύνει κανονικά.
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
Serf έγραψε:Γυρίσαμε από βδομάδα διακοπών και ο Μέρφι μας περίμενε στο σπίτι... Το πλυντήριο διακόπτει τη λειτουργία κάποια στιγμή, σα να κόβεται η παροχή ρεύματος. Νεκρωνει, το βγάζουμε από την πρίζα, το ξαναβάζουμε, ανάβουν λαμπακια/κτλ. Βάζουμε πάλι πρόγραμμα, μετά από λίγο νεκρώνει. Έχουμε δοκιμάσει 4-5 φορές, τα ίδια.Μήπως έχετε κλείσει τη βάνα του νερού; Υπέρταση που σας έκαψε κάτι;
Καμία ιδέα;
Chris έγραψε:Βάλε στο κάτω ράφι της πόρτας έξω έξω δύο γυάλινα μπουκάλια νερόέχω μια εναμισάλιτρη βαριά γυάλινη κανάτα εκεί στην άκρη απ' την αρχή αλλά δεν κάνει τη δουλειά.

sknipper έγραψε:Τα εμπρός ποδαράκια συνήθως ρυθμίζονται, έχεις εξαντλήσει τη ρύθμισή τους;ναι, τα έχω στο ελάχιστο δυνατό αλλά παραμένει η κλίση (κατασκευαστική επιλογή κλπ)
egobrain έγραψε:Μήπως έχει και πίσω ρυθμιζόμενα ποδαράκια; Αν είναι να τα σηκώσεις.sknipper έγραψε:Τα εμπρός ποδαράκια συνήθως ρυθμίζονται, έχεις εξαντλήσει τη ρύθμισή τους;ναι, τα έχω στο ελάχιστο δυνατό αλλά παραμένει η κλίση (κατασκευαστική επιλογή κλπ)
Μάρκο, έληξε η περίοδος επιστροφής στην αντιπροσωπεία (πεθερά)
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]