Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#870057 Φαντάζομαι ο κακός παράδεισος είναι θάλασσα από σοκολάτα όταν εσένα σου αρέσουν τα σιροπιαστά.... :lol:

19 χρόνια! Μπράβο του και μπράβο σας για να κρατήσει τόσο. Να είναι καλά στον παράδεισό του!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871203 Ο σκύλος για κάποιον λόγο πάει και ξύνει τον τοίχο του δωματίου κι έχει αφαιρέσει σοβά

Προς το παρόν δεν μ απασχολεί γιατί θέλει βάψιμο ούτως ή άλλως.

Υπάρχει κάνα gadget για ξύσιμο όπως για τις γάτες;

Κάθε μήνα της κόβουν, υποτίθεται, τα νύχια όταν την πάμε για μπάνιο
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#871213 Για τι σκυλί μιλάμε; Κουτάβι ή μεγάλο; Ξύνει τον τοίχο και τα αφήνει ή τα τρώει; Βόλτα το πάτε; Αν τρώει τα κομμάτια, ίσως του λείπει κάποια βιταμίνη, μιλά με τον κτηνίατρο σου. Αν απλά κάνει ζημιές, είναι ζημιαρουλης και πρέπει να βρεις τρόπο να βγάζει την ενέργεια του.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871215 Ενήλικο κουτάβι 7 χρονών είναι

Δεν κάνει ζημιές στο σπίτι, ποτέ δεν έκανε. Και παίζουμε και βόλτες κάνει.

Δε νομίζω πως είναι θέμα ενέργειας αλλά ούτε έλλειψης, αφού τα βλέπω κάτω τα κομμάτια. Δεν την έχω πετύχει live να το κάνει να πω την αλήθεια

Μάλλον θέλει να ξυσει κάτι σαν σκύλος που είναι και βρήκε τον τοίχο. Θα την εκπαιδεύσω να τον τρίψει όλον για να γλυτώσω και το τρίψιμο
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#884766 Υπέροχο ΧΛ!!! :inlove:

Είμαι στεναχωρημένος γιατί ο ημιελεύθερος γάτος μου έχει να εμφανιστεί ένα μήνα. Το είχε κάνει και πέρσι, εμφανίστηκε στον ενάμιση. Παρασκευή βράδυ όμως, γυρνώντας σπίτι από διασκέδαση, βρήκα δύο νεκρά γατιά στον δρόμο, το έναν με γουρλωμένα μάτια και το άλλο να χτυπιέται, πριν πεθάνει. Σταμάτησα, αλλά πέθανε μπροστά μου και το έσπρωξα με το πόδι μου στην άκρη του δρόμου για να μην το πατήσει κανένα αυτοκίνητο και τρακάρει από την τρομάρα του ο οδηγός. Σκέφτηκα να καλέσω το 100, αλλά και τι να έλεγα; Δεν κατάλαβα αν ήταν από χτύπημα αυτοκινήτου ή δηλητήριο. Εν τω μεταξύ σίγουρα θα με έχουν πιάσει κάμερες και περιμένω τηλέφωνο από την Αστυνομία. Να δεις που θα πάω και ως ύποπτος... :omg:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 09 Μαρ 2025, 10:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#891119 Μετά από ανελέητες πιέσεις ενέδωσα (πόσο να αντέξω ο άνθρωπος να με πιλαλάνε αλύπητα και ασταμάτητα γυναίκα και κόρη) και θα αποκτήσουμε 2η γάτα. Η πρώτη γάτα είναι πια 5 ετών. Το γατάκι το παραλαμβάνουμε μόλις συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία και γίνει 8 εβδομάδων, το ΣΚ 7-8 Ιουνίου και είναι το παρακάτω. Δεν μπορώ να πω το βλέπεις και λιώνεις. Αγοράκι και το όνομα αυτού θα είναι Tiramisu!
Εικόνα
Τουλάχιστον θα αλλάξουν οι αναλογίες στην οικογένεια από 3:1 πάμε σε 3:2 θηλυκά/αρσενικά στο σπίτι, δεν θα είμαι πια μόνος. :lol:
Θέλαμε αρσενικό γιατί λέει τα θηλυκά είναι πιο κυρίαρχα στο χώρο και 2 θηλυκά είναι επικίνδυνο ενώ τα αρσενικά δεν ενδιαφέρονται για να κατακτήσουν τον χώρο. Διαβάσαμε και για διάφορες θεωρίες για το πως πρέπει να έχει η κάθε γάτα τη δικιά της τουαλέτα και πως θα τα κρατήσουμε χώρια και σιγά σιγά θα τα φέρουμε σε επαφή και πως θα συνηθίσουν το ένα το άλλο. Έχετε καμιά άποψη επ'αυτού;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#891122 Έχω ακούσει πως τα αρσενικά γατιά αφήνουν την ... αρσενική ανάγκη τους όπου να ναι. Πάνω στην τηλεόραση , σε έπιπλα κλπ

Επίσης το τιραμισού είναι μεγάλο όνομα για ζώο. Συνήθως ακούνε στα δισυλλαβα-τρισυλλαβα. Πειτε το τιρού
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Έχω ακούσει πως τα αρσενικά γατιά αφήνουν την ... αρσενική ανάγκη τους όπου να ναι. Πάνω στην τηλεόραση , σε έπιπλα κλπ

Επίσης το τιραμισού είναι μεγάλο όνομα για ζώο. Συνήθως ακούνε στα δισυλλαβα-τρισυλλαβα. Πειτε το τιρού

Στείρωση
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Έχω ακούσει πως τα αρσενικά γατιά αφήνουν την ... αρσενική ανάγκη τους όπου να ναι. Πάνω στην τηλεόραση , σε έπιπλα κλπ

Είναι γάτα σαλονιού/σπιτιού, δεν είμαστε για τέτοια. Θα στειρωθεί πριν τους 6 μήνες που αρχίζουν οι ορέξεις.
Το σκεφτήκαμε ότι είναι μεγάλο σαν λέξη με 8 γράμματα αλλά λόγω συνδυασμού συμφώνων/φωνηέντων είναι απλή λέξη και μπορείς να την πεις πολύ γρήγορα. Και θεωρώ πλεονέκτημα το τονισμένο "σού" στο τέλος που είναι σκληρό και τονισμένο οπότε μένει και δίνει ένταση. Άσε που μπορεί άσχετα από την επίσημη ονομασία να το φωνάζουμε αλλιώς. Την άλλη γάτα επίσημα όνυξ συνήθως τη φωνάζουμε φούφιτι..... Άλλωστε οι γάτες δεν είναι σαν τους σκύλους που ακούνε και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, στα ψιλοπαπάρια τους αν τις καλείς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:. Άλλωστε οι γάτες δεν είναι σαν τους σκύλους που ακούνε και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, στα ψιλοπαπάρια τους αν τις καλείς.

Οι γατες σπανια θα ακουσουν στο καλεσμα σου αλλα παντα μα παντα ξερουν οτι μιλας γι' αυτες ακομα κι αν κοιμουνται :shifty:

Με το καλο το νεο μελος, απο φιλη που υιοθετησε 2ο για μια - δυο μερες τα ειχε χωρια, τα αφηνε με επιβλεψη να γνωριστουν κι απο την τριτη - τεταρτη μερα ηταν αχωριστα.

Την καλυτερη δουλεια κανατε ειδικα αν τα γατια μενουν μονα τους πολλες ωρες τηγν ημερα, τωρα θα εχουν παρεα....και στις σκανταλιες :innocent: