Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#810112 Μπα δυστυχώς όχι :(

Συνήθως βρίσκαμε παντα, εστω κι ας μην είναι κοντά και κάναμε τη βολτα μας στο κέντρο. Όταν το αμάξι ηταν τίγκα φορτωμένο και φαίνονταν και τσάντες με λαπτοπ κλπ, το αφήναμε σε πάρκινγκ.

Καλό ταξίδι!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#810113 Δεν πειράζει, κάπου θα βρω να το βολέψω.

Ευχαριστούμε!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#810122 Να το περάσουμε στο καραβοτοπικό κι αυτό;Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#810131 Μίλκο δεν βλέπω, μισές δουλειές

< Note 9 >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Scotch έγραψε:Θα σου πω στο γυρισμό. Εκεί θα θέλει και 20ρικο, μιας και λογικά θα έχει πολύ κόσμο.

< >

50αράκι να έχεις, από τη μια ο πληθωρισμός τσιμπάει και από την άλλη δεν θες να μάθεις για τις τιμές ανταλλακτικών φανοποιείας της Tesla. To έχεις διπλωμένο στη παλάμη, σφίγγεις το χέρι του λοστρόμου (θα σου δείξει ο g8777 πώς) και του λες "Yo no soy marinero, soy capitán". :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#810468 Στο γυρισμό πέτυχα το παλικάρι του πηγαιμού, το οποίο αυτή τη φορά δεν είχε πολλά περιθώρια εύρεσης καλής θέσης, οπότε το 20άρικο έγινε μακαρονάδες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#810472 Στην επιστροφη δεν εχει νοημα - η ψυχολογια είναι κακή, η μέρα εργάσιμη, δε γ@μιέταοι, ας βγουμε μια ώρα αρχύτερα :P
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#810475 Ναι θεωρητικά έτσι είναι
Εγώ βέβαια έστησα το καραούλι μου μέχρι να αποπλεύσουμε και το πρωί περίμενα μπροστά στην πόρτα για να ανοίξει

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#867502 Είπα φέτος να μην μπλέξω με σύνορα στην κάθοδο για Ελλάδα και έκλεισα καράβι από Βενετία με καμπίνα μονόκλινη για πάρτη μου

Έλα όμως που η ΑΝΕΚ είχε όρεξη να μας βάλει δάχτυλο. 12 μέρες πριν την αναχώρηση μου στέλνει μήνυμα, αλλαγή πλοίου και υποβάθμιση σε αεροπορικό κάθισμα. Δεύτερο μήνυμα πριν μερικές μέρες, αλλαγή αναχώρησης από 13:00 σήμερα Σάββατο στις 16:30.

Ακόμα δεν έχω μπει μέσα

Τ Ρ Ι Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Λ Ο Ι
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#870459 Ανασταίνω το ελαφρώς πεθαμένο θέμα, με μια απορία. Επιστρέφοντας απο Κρήτη με το ημερήσιο, περάσαμε τη νησίδα Σαν Τζώρτζη με τις ανεμογεννήτριες, και μου εκανε εντυπωση ότι είδα καμποσα φορτηγα πλοια (τανκερ αλλα και ξηρου φορτίου) να μένουν ακίνητα στην υπήνεμη πλευρά. Απαγκιάζουν άραγε εκει μέχρι να δέσουν σε συγκεκριμένη ωρα; Και γιατι το κανουν εκει και όχι ανοιχτά του Πειραια που ειναι άλλα 50 πλοια;

Η εικόνα απο το marinetraffic

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Hellenic tifosi έγραψε:Ανασταίνω το ελαφρώς πεθαμένο θέμα, με μια απορία. Επιστρέφοντας απο Κρήτη με το ημερήσιο, περάσαμε τη νησίδα Σαν Τζώρτζη με τις ανεμογεννήτριες, και μου εκανε εντυπωση ότι είδα καμποσα φορτηγα πλοια (τανκερ αλλα και ξηρου φορτίου) να μένουν ακίνητα στην υπήνεμη πλευρά. Απαγκιάζουν άραγε εκει μέχρι να δέσουν σε συγκεκριμένη ωρα; Και γιατι το κανουν εκει και όχι ανοιχτά του Πειραια που ειναι άλλα 50 πλοια;

- Δεν εχει χωρο (γενικα ή για το μεγεθος τους) στο αγκυροβολιο του Πειραια
- Ειναι καλο σημειο να περιμενεις επομενο ναυλο, ειτε για Βορεια ειτε για οπουδηποτε αλλου
- Απαγγιαζουν για να αποφυγουν τον καιρο μπροστα τους
- Θελουν να αποφυγουν το πρατικαρισμα (free pratique). Αν θυμαμαι καλα, γιατι παει καιρος μπορεις να μεινεις στο αγκυροβολιο του Πειραια μεχρι 48 ωρες χωρις να πρατικαρεις. Μετα εχεις εξοδα (πρακτορα, λιμανιατικα κτλ)