Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#870094 Και λίγο πιο πέρα ένας άλλος σκοτώθηκε από τσίμπημα αράχνης. Life is a bitch
Τουλάχιστον αυτός που διαμελίστηκε έφυγε καυλωμένος
Όχι δεν λέω να πάρουμε όλοι τους δρόμους
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Ο οποίος δεν πρέπει να φορούσε ζώνη. Η θέση του οδηγού είναι ανέπαφη (για τα δεδομένα της κατάστασης)... και πετάχτηκε εκτός...

.

Όντως, η θέση του οδηγού έχει αρκετό χώρο για έναν άνθρωπο. Αν φορούσε ζώνη είχε καλές πιθανότητες να τη γλιτώσει...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#870123 Τι να γλιτώσει; Εδώ είχε φωτογραφία που πήγαινε 225Kmh με το Smartάκι του... Θέμα χρόνου ήταν δυστυχώς. Ευτυχώς που δεν σκότωσε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#870179 μετωπικη λαιβ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-allo-ih/
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
dimviii έγραψε:μετωπικη λαιβ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-allo-ih/

Σχόλιο από κάτω:

Kostas
11.08.2024, 19:25
Σιγά το αδίκημα πού έκανε ο νομάρχης άντε κατέβασε τρία τέσσερα ποτηράκια . Δεν ήθελα να προκαλέσει ατύχημα. Αλλά ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διαπράττει παρανομία καθώς καταγραφή χωρίς ιδιοποίηση άλλους οδηγούς προσβάλλοντας τα προσωπικά τους δεδομένα . Άμεση φυλάκιση στον οδηγό τού δεύτερου αυτοκίνητο καί άμεση απελευθέρωση τού δύστυχους νομάρχη.

Στην ακραία περίπτωση που δεν είναι τρολ, έχουμε γεμίσει με επικίνδυνα ηλίθιους
Άβαταρ μέλους
By drdino
#870190 Μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα των τραυμάτων των επιβατών του αυτοκινήτου από το οποίο προήλθε η καταγραφή (και αντίστοιχα η μη σοβαρή κατάσταση του νομάρχη στο Clio). Τα χρώματα του βίντεο θυμίζουν τα χαρακτηριστικά sepia που έχουν αυτά από Tesla, αν όντως είναι αυτό το αμάξι τι στο καλό, δεν φορούσαν ζώνη;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#870191 Αυτό μου έκανε εντύπωση και εμένα
Ίσως τα παιδιά που είναι πιο σοβαρά,να κάθονταν πίσω και να ήταν χωρίς ζώνη.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#870192 Εικόνα

Model 3 όντως. Πάντα και παντού ζώνες γμτ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#870194 Άργησε να αντιδράσει ο Τέσλας. Αν είχε πατήσει το γκάζι ένα δευτερόλεπτο πριν μάλλον θα είχε γλιτώσει τη μετωπική.
Ο νομάρχης είναι νομάρχης. Ο δρόμος ανεξαρτήτως ρεύματος είναι δικός του. Έπρεπε να ήταν άδειος
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#870196 Πιθανότατα τα παιδιά πίσω να έπαθαν την ζημιά λόγω της ζώνης. Στα crash test επίσης, ο κορμός του πίσω επιβάτη είναι το μόνο σημείο στο οποίο το Tesla παίρνει βαθμό "adequate" αντί για good.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
drdino έγραψε:Μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα των τραυμάτων των επιβατών του αυτοκινήτου από το οποίο προήλθε η καταγραφή (και αντίστοιχα η μη σοβαρή κατάσταση του νομάρχη στο Clio). Τα χρώματα του βίντεο θυμίζουν τα χαρακτηριστικά sepia που έχουν αυτά από Tesla, αν όντως είναι αυτό το αμάξι τι στο καλό, δεν φορούσαν ζώνη;

Επειδή τυχαίνει αρκετές φορές να πάω κάπου την ανιψιά μου με φίλες/φίλους της, 17 χρονών, οι περισσότεροι έβαλαν πρώτη φορά ζώνη πίσω στο αμάξι μου.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση λοιπόν να μην φορούσαν.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#870200 Το να μη φοράς ζώνη το 2024 εμπρός/πίσω από μόνος σου είναι απλά τραγικό...
Τραγικό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να γράψει κανείς...
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#870331 Τι να πεις :lipsealed:
ενω ήθελε να βγεί στην επόμενη έξοδο δεξιά κυνήγαγε μέχρι τελευταία στιγμή με 200+ τον οχθρό στην αριστερή και τελευταία στιγμή προσπάθησε το αδύνατο ακόμα και για ενα GT3 ,δυστυχώς πήρε μαζί του και τον 20χρονο γιο του στον άλλο κόσμο :(
ΥΓ είδα το άλλο βίντεο που αναφέρεται παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By glf
#870391 Η μπαριέρα πέρασε μέσα στην καμπίνα, ευτυχώς τη γλύτωσαν..
Εικόνα
Τροχαίο ατύχημα, νωρίς το πρωί, 06:30, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα Φιλώτα- Πτολεμαίδα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα( ζευγάρι Σέρβων) μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και καρφώθηκε στις μπάρες. Τραυματίστηκαν ελαφρά οδηγός και συνοδηγός και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου και νοσηλεύονται.

Πηγή: Μαιρη Κεσκιλίδου, Δημοσιογράφος ΕΡΤ

https://kozan.gr/archives/570354