Πάμε Διόνυσο από Πεντέλη απ'τις στροφές πρώτον να μην φάμε την κίνηση Κηφισίας και δεύτερον για τη βόλτα και λίγο ξεμπουκωμα.
Πάω ψιλοσβελτα, αραιη κίνηση, όταν πλησιάζω άλλο αμάξι συνήθως κάνουν δεξιά και περναω σε σημεία με ορατότητα.
Κάποια στιγμή 2-3 χλμ πριν φτάσουμε, πλησιάζω 2 αμάξια που πανε σχεδόν μαζί χαλαρά, ένα παλικάρι με ένα Ρενώ μεγκαν f1 και μπροστά ένα Σμαρτ.
Το παλικάρι κάνει τέρμα δεξια και περναω, χέρι ευχαριστώ, σύντομη κόρνα όλα κομπλέ, πλησιάζω τον διαταραγμένο τύπο με το Σμαρτ και αρχίζει ότι να ναι.... Κάνει δεξιά πάω να περάσω, πατάει γκάζι και έρχεται κατα πάνω μου για να ξεμεινω αντίθετο ρεύμα, φρεναρω μπαίνω πίσω του και αρχίζει ελιγμούς ότι να ναι, μπαίνει μπροστά μου και σανιδωνει φρένα πριν προλάβω να φύγω....
Καβαλάω το φρένο αλλα δεν πρόλαβα να σταματήσω και έσκασα πάνω του στο τελευταίο μισό μέτρο με πολύ μικρή ταχύτητα βέβαια, έσπασε λίγο το πλαστικό στη μάσκα εμένα αυτός τίποτα..
Κατεβαίνει σαν τρελός με φόρα, λέω έρχεται και για ξύλο ο βλαμμένος, έχει το τηλέφωνο στο αυτί και περνει το 100 απ ότι κατάλαβα, και να φωνάζει έξαλλος θα σου κάνω μήνυση τώρα θα δεις κλπ κλπ.
Κατεβαίνω, του κατεβάζω κάτι καντήλια, απορώ τι διαταραχή έχει, πόσο τρελός είναι, πόσο βλάκας, πόσο ηλίθιος κλπ..
Αν δεν ήταν η γυναίκα μαζί μπορεί και να χειροδικουσα... Τεσπα κρατήθηκα, μόνο μια σπρωξια έφαγε διερευνητική και έφυγε πίσω πέφτοντας πανω στο αμάξι του..
Μετα μπήκα στ αμάξι και έφυγα με αυτόν να ωρυεται και να φωνάζει πως σε λένε και να λέει την πινακίδα μου στο τηλέφωνο....
Του λέω ακόλουθα με αν θες βαρεμενε πρέπει να πάρω το παιδί.. δεν ήρθε δυστυχώς..
Μιλάμε δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, πρώτη φορά το συνανταω.. απρόκλητα τελείως προκάλεσε τρακάρισμα, έκανε ελιγμούς σαν τρελός πάνω στις στροφές, θα μπορούσε άνετα να φύγει κάτω..
Ο τύπος είχε σίγουρα διαταραχή, τον απολυσανε; Τον παράτησε η γυναίκα; Δε ξέρω..
Ελπίζω να μην έχουμε και συνέχεια.. μου εσπασε και τον προφυλακτήρα το @χιδι..