Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#870120 Το ίδιο κιβώτιο (ναι το 8αρι Aisin είναι ) σε Active Tourer του '17 για 4 χρόνια που την είχα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Εξαιρετικό θα έλεγα, μα σε Diesel δεν έδινε την ευχαρίστηση που σίγουρα θα έδινε σε βενζίνη.
Σε σχέση με το 6αρι Powershift της Ford που έχω τώρα, έκανε κρύο την αλλαγή από 1η σε 2α σε λίγο πιο ψηλές στροφές και όχι τόσο στρωτά.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#870122 Για 3 ή τέταρτη φορά (έχω χάσει το μέτρημα) χάλασε ο αισθητήρας κατάληψης στο κάθισμα του συνοδηγού. Και αυτά είναι 500άρικα.

Γερμανική αξιοπιστία κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
Χρήστος Λάππας έγραψε:Για 3 ή τέταρτη φορά (έχω χάσει το μέτρημα) χάλασε ο αισθητήρας κατάληψης στο κάθισμα του συνοδηγού. Και αυτά είναι 500άρικα.

Γερμανική αξιοπιστία κλπ κλπ.
Εχει στο εμπόριο κατι κουτακια (10-20 ευρω)που τα βαζεις στη φυσα και δινουν μονιμα σημα οτι καθεται καποιος, το μονο θεμα ειναι οτι θα ανοιξει ο αεροσακος καθεται δεν καθεται καποιος

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#870168 Δεν είναι το ίδιο με το να κουμπώσεις τη ζώνη του συνοδηγού στην υποδοχή της?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#870169 Και κάθε φορά που βγαίνει η γυναίκα μου από το αυτοκίνητο θα δένω την ζώνη της για να μην χτυπάει ήχος και να μην γίνεται το ταμπλό χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις κόκκινες ενδείξεις;

Σε κάθε περίπτωση, δεν παίρνει σήμα από την πόρπη της ζώνης, αλλά από μια μεμβράνη πάνω στο κάθισμα. Το ανταλλακτικό είναι αυτό (αλλά δεν βλέπω να έχει για E92)
Κώδικας: Επιλογή όλωνhttps://www.bmw-konstantinos.gr/product/ασθητηρασ-καταληψησ-επιφανεια-ενεργ/

Για προσωρινή έστω λύση μια χαρά είναι αυτό που πρότεινε ο Nosferatu, αρκεί να το βρω.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#870170 Μπροστά στα 500€, μικρό το τίμημα. Μπορεί όμως και να μην λύνει το πρόβλημα σου, δεν ξέρω, μία υπόθεση έκανα
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#870174 Γνωστο θεμα στα bmw, ειναι μια μεμβρανη κατω απο το υφασμα/δερμα του κ@λου. Συνηθως κοβεται καποια απο τις μικρο ενωσεις η βραχυκυκλωνει απο νερο (ατυχημα, wetvac κλπ)

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nosferatu έγραψε:Γνωστο θεμα στα bmw,

ΟΛΑ είναι γνωστά θέματα στα BMW, γιατί ΟΛΑ χαλάνε! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#871035 Ποιο είναι το αγαπημένο σας individual χρωμα αμαξώματος ;

Είδα μια Μ340i sparkling copper grey Metallic (νομίζω ) και έπαθα σοκ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#871046 Aventurine Red

Smoked Topaz

Moonstone Silver
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Aventurine Red

Kouk

Moonstone Silver

FIFY. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#871221 Πέθανε το ρελεδάκι της ασφάλειας της πόρτας του οδηγού οπότε μια και πήγα συνεργείο να το αλλάξω τους έβαλα να μου βρούνε και σετ υαλοκαθαριστήρων (κάπως περίεργες διαστάσεις και εκδόσεις και μερικά μοντέλα δεν ταιριάζουν για αυτό και δεν τους είχα αλλάξει, τους έβαλα και το κοίταξαν σαν ανταλλακτικό για το μοντέλο μου χρονολογία κλπ). Και ανακάλυψα ότι οι παλιοί καθαριστήρες είχαν ημερομηνία κατασκευής (αυτά τα σκαλιστά κυκλάκια με έτος στη μέση και μήνα γύρω γύρω κλπ) που αντιστοιχούσε με αυτήν του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είχε τους εργοστασιακούς καθαριστήρες 27 ετών....
Και για να προλάβω τις ερωτήσεις σας, αν είχα καθαρό τζάμι και είχα καθαρίσει και το μάκτρο καθάριζε ικανοποιητικά.