Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By skous
Scotch έγραψε:Άσε που δεν χρειάζεται να διακόπτεις ανά 300km το ταξίδι σου, κι ας χτυπιούνται μέσα όλοι για στάση.

< >

Με €2 ευρώ και δεν υφίσταται ούτε αυτό το πρόβλημα

https://www.skroutz.gr/s/34192767/Doche ... source=ios

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
skous έγραψε:
Scotch έγραψε:Άσε που δεν χρειάζεται να διακόπτεις ανά 300km το ταξίδι σου, κι ας χτυπιούνται μέσα όλοι για στάση.
< >

Με €2 ευρώ και δεν υφίσταται ούτε αυτό το πρόβλημα
https://www.skroutz.gr/s/34192767/Doche ... source=ios
< >

Έφυγε παραγγελία. Έψαχνα καιρό κάτι σ' αυτές τις διαστάσεις, να μας καλύπτει όλους μαζί. Νισάφι πια με τις πάνες ακράτειας.
Άβαταρ μέλους
By skous
#869919 Aν έχεις πει και τιποτα ούζα/μπύρες, το χρησιμοποιεις και σαν βελτιωτικό μπενζίνας για να παρεις 1hp παραπάνω

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#869920 Αρκεί να δίνει και λίγο πιο πωρωτικό ήχο, να μεγαλώνει και λίγο ο ανδρισμός (όχι τίποτα τρελό, τόσο-όσο, μην αχρηστεύσουμε και τον ουροσυλλέκτη).
Άβαταρ μέλους
By glf
#869921 Άμα είχε κάνα φορτιστή στα Ίμερα θα τον έψαχνα κι αυτόν για να φορτίσω 8777 Wh :)

Λες και φταίω εγώ που έχει φορτιστές από εκεί που θέλω να περάσω.

Πάντως ακόμα και τώρα δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν αφήσει ταχυφορτιστες για δωρεάν χρήση.

Στα 46 μου οι μόνες φορές που έχω βάλει δωρεάν βενζίνη ηταν σαν αγωνιζόμενος, είχα πληρώσει όμως τη συμμετοχή μου.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Hellenic tifosi έγραψε:Προσωπικα θα αγόραζα ηλεκτρικό ακόμα κι αν στοίχιζε 15-20% παραπάνω. Σε 2-3 χρόνια έχεις κάνει απόσβεση μόνο από τη διαφορά στη βενζίνη, και με το δικό μου προφίλ χρήσης δεν θα προβλεπόταν να φορτίσω σχεδόν ποτέ εκτός σπιτιού.

Εμείς αγοράσαμε ηλεκτρικό παρόλο που είχαμε πρακτικα unlimited καύσιμα, μαζοχισμός ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#869933 Ο τύπος από το Tik Tok ανέβασε καινούργιο βιντεάκι όπου λέει ότι έχει το BYD Atto 3 και ξεκίνησε από χωριό λίγο έξω από την Καλαμάτα, με την μπαταρία στο 40%. Υπολόγισε ότι θα φορτίσει στα πρώτα ΣΕΑ, αλλά ο φορτιστής εκεί δεν λειτουργούσε. Μετά ο δρόμος είχε ανηφόρα, έκλεισε και το AC για να γλιτώσει μπαταρία, αλλά θεωρώντας ότι δεν θα τα καταφέρει να φτάσει στα επόμενα ΣΕΑ, βγήκε στην έξοδο για Τρίπολη.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#869950 Ξεκίνησε με -αναλογικά- χαμηλό ποσοστό μπαταρίας και δεν μπήκε στον κόπο να τσεκάρει τη μοναδική εφαρμογή που χρειαζόταν για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Πήρε τον μοναδικό σοβαρό περιορισμό των ηλεκτρικών και τον κατούρησε. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν του περνάει από το μυαλό ότι είναι ούφο
Άβαταρ μέλους
By glf
#870067 Αύριο κλείνει ένας μήνας από τη μέρα που πήρα το Zoe στη Βαυαρία.
Σήμερα που ήρθα μια Πτολεμαΐδα συμπλήρωσε 4000χλμ από τότε.
Και είχα και εβδομάδα που δε το οδήγησα καθόλου.

Έχω κόψει και το σκούτερ λέμε..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#870072 https://www.zougla.gr/automoto/automoto ... ch-vinteo/
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#870073 Μωρε καλα λεω εγω ντιζελ και παλι ντιζελ, αντε και βενζινη. Δεν ειναι τυχαιο που καθε φορα που ξεσπαει φωτια σε ηλεκτρικο, δεν μπορουν να την σβησουν ευκολα, προφανως δεν σβηνει.
Άβαταρ μέλους
By glf
dimik έγραψε:Αν ξανάρθεις θέλω βόλτα

Εεε πες ρε συ κάπου ότι ήρθες!
3 φορές ήρθα τις τελευταίες 10 μέρες.