Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#869937 One way φαντάζομαι. Και με 80 στην εθνική δεξιά ή μεσαία. Έχω δει αρκετά να πηγαίνουν έτσι προφανώς για να τη "βγάλουν"
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#869944 Μετ' επιστροφής, χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Δεν μου ανέφερε κάτι για την ταχύτητα, αλλά θεωρώ πως στην Ε.Ο. πάει γύρω στα 110-115 για να είναι σίγουρος.

< >
Άβαταρ μέλους
By postruck
Scotch έγραψε:Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.

< >

TAx-xx54 είναι η πινακίδα? Τον βλέπω συχνά στην Επιδαυρου,σήμερα το μεσημέρι τον είδα πάλι στην Πελεή. Ενα ίδιο tesla ταξί σε γκρί χρωμα, φόρτιζε το πρωί απέναντι απο την μαρίνα στο Πορτο Χέλι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
postruck έγραψε:
Scotch έγραψε:Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.

< >

TAx-xx54 είναι η πινακίδα? Τον βλέπω συχνά στην Επιδαυρου,σήμερα το μεσημέρι τον είδα πάλι στην Πελεή. Ενα ίδιο tesla ταξί σε γκρί χρωμα, φόρτιζε το πρωί απέναντι απο την μαρίνα στο Πορτο Χέλι.
Αυτόν στα δεξιά.
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By postruck
#870085 Υ ήταν με φυμέ τζάμια, αλλα οπως βλέπω απο την πινακίδα, οχι αυτό,είχε τις μικρές. Αύτο είναι το πρώτο Υ ταξί που πουλήθηκε στην χώρα??
Άβαταρ μέλους
By pienaf
pienaf έγραψε:Εικόνα

Τι ισχύει;
Η κάθετη σήμανση που απαγορεύει την στροφή αριστερά ή η οριζόντια που την επιτρέπει;

Ρώτησα Δάσκαλο Οδήγησης και μου είπε ότι όταν υπάρχει αντίθετη σήμανση ισχύει η απαγόρευση.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#874130 Έχω δει άπειρα φορτώματα από κουμπάρους, αλλά ο χθεσινος το τερμάτισε. Τα πίσω ελαστικά φαίνονταν από τη μέση και κάτω...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By pienaf
pienaf έγραψε:
pienaf έγραψε:Εικόνα

Τι ισχύει;
Η κάθετη σήμανση που απαγορεύει την στροφή αριστερά ή η οριζόντια που την επιτρέπει;

Ρώτησα Δάσκαλο Οδήγησης και μου είπε ότι όταν υπάρχει αντίθετη σήμανση ισχύει η απαγόρευση.

Σήμερα ήρθα μούρη με μούρη με επισκέπτη που έστριβε αντικανονικά.
Εννοείται ότι με μπινελίκωσε...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#881254 Από περιέργεια, είχαν τέτοια συνοδευτικά οχήματα στην αρχή και την ουρά του κονβόι;

Εικόνα