Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει το καλώδιο.

Πλάγκ ιν χάιμπριντ. :rtfm:

--

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#869767 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τέτοιος χαμός. Τι διαφορετικό έχει πια? Ούτε η διπλανή φοράει το περίεργο γυαλί πχ, φανέλα Τουρκίας φοράει, το άλλο χέρι σωστά στην τσέπη, γιατί έχουν τρελαθεί όλοι??
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#869791 Φέρνει σε Τζωρτζ Κλούνεϊ με γυαλιά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τι σας εντυπωσιάζει από την στάση; Αεροβόλα είναι, δεν έχουν ανάκρουση.

Δεν είναι η στάση που εντυπωσιάζει, αλλά το όλο casual ύφος και ο βασικός εξοπλισμός (κοινά γυαλιά όρασης, ωτασπίδες από το φαρμακείο) και το dad energy που τους γλέντησε.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
(αυτό πόνεσε)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#869886 Οι ωτοασπίδες δεν ξέρω καν γιατί είναι απαραίτητες για αεροβόλα τέτοιου διαμετρήματος. Και AirPods να βάλεις στα αυτιά, λογικά πάλι προστατευμένος θα είσαι.

Στο δίαθλο που είναι σίγουρο πιο δυνατά γιατί ρίχνουν με τυφέκιο δεν φορούν καν (ειναι βέβαια σε εξωτερικό χώρο).
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Οι ωτοασπίδες δεν ξέρω καν γιατί είναι απαραίτητες για αεροβόλα τέτοιου διαμετρήματος. Και AirPods να βάλεις στα αυτιά, λογικά πάλι προστατευμένος θα είσαι.

Στο δίαθλο που είναι σίγουρο πιο δυνατά γιατί ρίχνουν με τυφέκιο δεν φορούν καν (ειναι βέβαια σε εξωτερικό χώρο).
Για να μην τους αποσπά την προσοχή ο θόρυβος από το κοινό