Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#86981 Ρε συ ποπολάρε αν κάποιος θέλει να πάρει ένα αμάξι με ορίζοντα δεκαετίας και στόχο να του φορτώνει 15-20.000 το χρόνο (κοινώς όχι για μια βόλτα) είναι |λογοκρισία| αν πάρει καινούριο;

@xenos
υπάρχουν 116 καινούριες εντός budget αλλά αν σου φαίνεται μικρή η Giulietta το ίδιο θα σου φανεί και αυτή

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362219/
Άβαταρ μέλους
By glf
#86982 Σε μια αγορά με υπερπροσφορά αν ψάξεις θα βρεις ότι ζητάς και σχετικά εύκολα και στη τιμή που το θες.
Βέβαια στην τελική για.. λεφτά μιλάμε. Αν τα χεις τα σκορπάς όπου γουστάρεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#86983 Έντι δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που λες.... Δεν είναι καν λογος το βάθος δεκαετίας. Είναι ενα ακόμα κόμπλεξ που έχει μείνει απο την προηγούμενη γενιά... Του καινούργιου.

Ο Νίκος το είπε σωστα. Είμαστε στο 2015. Σε μια εποχή υπέρ πληροφορισης και υπαρχουν ακόμα ατομα που ακολουθούν τους γονεις τους...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#86984 Το να πάρει κάποιος ένα αμάξι όπως ακριβώς το γουστάρει είναι ΚΟΜΠΛΕΞ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Πιο σοβαρά τώρα, επειδή πάνω κάτω κοστίζουν τα ίδια, μην κάνεις καμιά λακαμία και πάρεις Octavia αντί για C5! :s_hang

Αφέντη, το Octavia 5 που οδήγησα (σε έκδοση 1,8τσι και χωρίς ESP! :rtfm: ) ήταν εξαιρετικότατο οδηγικά! :rtfm: :rtfm: Για το ψιτροέν δεν ξέρω (δεν το έχω οδηγήσει), αν και σαφώς η υδροπνευματική είναι μεγάλο +. Επιπλέον από το 2008 το ESP στο Octavia δεν απενεργοποιείται... :thumbsdown:

Anonymous Founder έγραψε:Αν πάλι αποφασίσω πως μόνον με το παιδί θέλω να παίζω, αλλάζει το πράγμα... Αλλά συνήθως ΔΕΝ γίνεται έτσι, συνήθως το πράγμα έχει κάπως: "Βρε αγάπη μου, μήπως να πουλήσεις τώρα το δίπορτο να πάρουμε ένα τετράπορτο, sedan, να χωράνε τα καρότσια, είναι και σκληρή η ανάρτηση και ξυπνάει το παιδί, και μήπως μπορείς να τρέχεις τώρα, τι να το κάνεις, να δες, τι ωραίο και πρακτικό είναι αυτό εδώ, τι είναι Octaviavensis κάτι, αυτό να πάρουμε" κλπ κλπ
:s_shout

Εγώ στην πρώτη βόλτα που κάναμε σε δρόμο με στροφή πήγαινα κότα... Είχαμε μερικές μέρες σχέση και δεν ήξερα... Σε κάποια φάση επακολουθεί ο κάτωθι διάλογος:

:inlove: : Αχ... ζαλίζομαι...
Εγώ: Θέλεις να πάω πιο αργά;;; Ήδη πάω αρκετά αργά....
:inlove: : Βασικά όταν πας αργά ζαλίζομαι... Πιο γρήγορα πάνε...
Εγώ: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Τώρα πως καταλήξαμε με το καράβι, είναι άλλη πονεμένη ιστορία... :lol:

xenos έγραψε:
costas80 έγραψε:Εγώ πάντως που είμαι στην ίδια θέση με τον xenos δηλαδή ένα μικρό παιδί, έχω καταλήξει προς golf. Βέβαια το budget ξεφεύγει στα 21000€ και το ερώτημα είναι diesel ή βενζίνη.

Δεν είναι μόνο τα 21κ που λες. Είναι ότι βλέπω κάτι περίεργες βλάβες στα μτχ στο 160άρι.
px: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6068001/

Μην το κοιτάς το 160άρι... Γενικά το διπλοτούρμπινο της VAG... έχει θέματα...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#86986 Ποιο είναι το όπως αυτός το γουσταρει;;; Τι αγοράζει;;; Φερράρι;;; custom made pagani???

Σταματήστε να πέτατε τα χρήματα σας στα αυτοκίνητα. Τα έχετε υπέρ εκτιμήσει.

Η μαγκια δεν είναι να πετάς λεφτά. Η μαγικά είναι να σωζεις χρήματα και με αυτά που μένουν να κανεις περισσότερα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
xenos έγραψε:
kostis20 έγραψε:Είναι εντελώς άδειο ...Δεν έχει τίποτα ...
:hmmm: Τοσο άδειο που είναι νομίζω οτι είναι εταιρικό.Και τα χιλιομετρα εκει στα 60000 με 70000 εχει γεμίσει ο τόπος.

Είναι στον μο των χλμ και με νορμάλ/αρκετά χλμ, αλλά είναι κ σε πολύ καλή τιμή. Μην κοιτάτε μόνο κάτι εμπόρους χωρίς service book κλπ για να διαμορφώσετε άποψη.
Εγω βασικά δε κοιτάω τίποτα.Σου λέω οτι το αμάξι είναι τελείως βασικό και υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να ήταν εταιρικό.
xenos έγραψε:
kostis20 έγραψε:Αυτο που λέω εγω εχει μεχρι και ηλεκτρικά καθίσματα και το παιδι που το πουλαει είναι απο το forum.

Είναι τελείως εκτός μπάτζετ! Αν φτάσω εκεί , γιατί να μην πάρω κάνα C;

Δε ξέρω για τη C.Την έχει κανείς απο εδώ μέσα να σου πει απόψεις?Την έχει οδηγήσει κανείς?Ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις?
Απο το Α4 με sline αναρτηση,που σου έβαλα, να είναι καλύτερη πάντως είναι πολύ χλωμό....
Άβαταρ μέλους
By rocsta
glf έγραψε:Σε μια αγορά με υπερπροσφορά αν ψάξεις θα βρεις ότι ζητάς και σχετικά εύκολα και στη τιμή που το θες.
Βέβαια στην τελική για.. λεφτά μιλάμε. Αν τα χεις τα σκορπάς όπου γουστάρεις.

Αν υπήρχε υπερπροσφορά δε θα είχε το τόπικ 50 σελίδες. Έχει αρκετά αμάξια μεταχειρισμένα, τα περισσότερα πρώην leased, κάποια θα είναι καλά αλλά όπως φαίνεται τα καλά πρωην leased και των ιδιωτών που ενδιαφέρουν πραγματικά τον xeno (Α4 Β8 απ' ότι έχω καταλάβει) πουλιούνται γρήγορα. Άρα μάλλον μεγάλη ζήτηση υπάρχει στα συγκεκριμένα με τιμή κάτω από 15Κ ευρώ. Επίσης, όλο το 2015 η αγορά αυτοκινήτου περνάει έντονα τη φάση του "καλύτερα να πάρω αμαξάκι παρά να πέσει κούρεμα".
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kostis20 έγραψε:
Απο το Α4 με sline αναρτηση,που σου έβαλα, να είναι καλύτερη πάντως είναι πολύ χλωμό....

Γιατί? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
NickTG έγραψε:
kostis20 έγραψε:

Γιατί? :hmmm:

Από λίγο που έχω οδηγήσει τη C δε μου έκανε καλή εντύπωση ,όπως και οι περισσότερες MB που έχω οδηγήσει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#87134 xenos εδω εισαι:
http://www.car.gr/classifieds/cars/?cat ... C2014&rg=3

Επιλεγμένα Κριτήρια
Κατηγορία: Λιμουζίνα/Sedan
Τύπος αγγελίας: πώληση
Τιμή: 11000 € - 15000 €
Χρονολογία: 2010 - 2014
Περιοχή: Αττική
Χιλιόμετρα: εως 60000 χμ
Κυβικά: εως 1900 cc
Καύσιμο: Βενζίνη

Απο ολα αυτα προσωπικα τα C5 θα κοιταγα :)