Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Φιλε προφανως η κριτικη του καθενος απο εμας για τον καθε οδηγο, ειναι με βαση οσα βλεπουμε μεχρι τωρα. Δε γινεται δηλαδη να κανει ενας ομοσταβλος χωνι το Μαξ στο μελλον και να συνεχισω να τον εχω στο μυαλο μου για "το καλυτερο χερι".

Εσυ ισως, αλλοι οχι. :s_wink

Τους Αλονσο και Χαμιλτον δεν τους πηγα ποτε αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω αυτο το πεισμα τους να πανε καλυτερα. Ειδικα του πρωτου που κι αν εχει φαει σκ@το στην καριερα του, απο δικες του λαθος επιλογες μεν αλλα δεν παυει να προσπαθει για το καλυτερο.

Ομως η διαρκεια ενος αθλητη δεν ειναι μονο οι επιδοσεις, ειναι η αφοσιωση, οι θυσιες που κανει, η προετοιμασια σωματικη και ψυχολογικη.
Λενε οτι ο πρωταθλητισμος δεν ειναι τοσο θεμα σωματος οσο μυαλου. Να φτανεις στην κορυφη και να εχεις ακομα κινητρο, να εισαι πεινασμενος

Ο ιδιος ο Μαξ εχει δηλωσει οτι δεν θα το κανει πολυ καιρο αυτο. Μπορει να το ειπε ετσι, μπορει οντως να τα παρατησει μετα απο λιγα χρονια. Θα δουμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Corto Maltese έγραψε:Εγώ εύχομαι στον Μαξ να πάρει άλλα 2 ή μάλλον τρία ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (γιατί εκεί έχει μόλις 2 ο Μαξάκος) να περάσει τον Φέτελ, να κοιμηθείς και συ επιτέλους σαν άνθρωπος

Ε οχι και ενας πονεμενος τιφοζο να μιλαει για κανονικο υπνο.
Ο Μαξακος (σικ) εχει 3.
Ο Λεκλερακος (που μονο στο νερο δεν εχει περπατησει ( :s_rofl ) εχει 0)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#864612 Θελει και ερωτημα?
Αυτος το οργανωσε ολο αυτο και 1000 μπραβο του

Sebastian Vettel fronted a touching tribute to fallen F1 drivers Ayrton Senna and Roland Ratzenberger in the build-up to the Emilia Romagna Grand Prix weekend, with the event coming some 30 years after both men were killed in accidents at Imola. F1.com was there to take part in it all as the paddock gathered for a lap of the track in their honour…

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... rURK6ejHE8
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
https://www.youtube.com/watch?v=Yyv3Nf1pGeA

Βάλε geako. 10 λεπτά οδηγικής ευφυΐας.