Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:Για τι κόστος αεροπορικών μιλάμε; Αξίζει να τα δώσετε μόνο για 4-5 μέρες;
Νομίζω κάτω από 800 λίρες για 2 άτομα (εγώ και κόρη). Δεν τα δίνω για τις 4-5 μέρες, τα δίνω για να πάω και να γυρίσω από κάπου, για τις 4-5 μέρες/νύχτες πληρώνω ξεχωριστά το ξενοδοχείο. :lol:
Στα αλήθεια τα δίνω για να χαρεί η κόρη που θα ήθελε να πάει Αμερική, αλλά όντως δεν θα τα έδινα αν ήταν αρκετά παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sknipper έγραψε:Σκεφτόμαστε για ΝΥ για τέλη Οκτωβρίου για 4-5 νύχτες οπότε περιοριζόμαστε στην πόλη. Δεν έχω ξαναπάει, διάβασα το θέμα και δίνει μερικές ιδέες. Αυτό που δεν ξέρω καθόλου είναι που είναι τί από αυτά που θα 'ηθελα να πάω, πως κυκλοφορούμε και που θέλουμε να είμαστε και να πηγαίνουμε αλλά πιο σημαντικό το πού δεν θέλουμε να είμαστε και να πηγαίνουμε.
Υποθέτω φιλοδώρημα παντού και σημαντικό;
Virgin Atlantic είναι οκ; (από Λονδίνο)
Αεροδρόμιο JFK (αυτό είναι το στάνταρ έτσι δεν είναι) από εκεί πως πάμε πόλη;
Περιοχή Hells Kitchen είναι οκ για ξενοδοχείο, κάποιο Civilian; (κάπου στο 8th ave- 48th street) μάλλον έχει πολλά γνωστά καλά πράματα εκεί γύρω.
Υπάρχουν μέρη για ψώνια ή outlets;

Αν υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησε το κανα μηνα, τελη Οκτωβριου η Νεα Υορκη εχει λιγα πραγματα απο το σοπινγκ, ειναι το μεσοδιαστημα μετα το ανοιγμα των σχολειων και των Χριστουγεννιατικων αγορων , οι περισσοτεροι ανακαινιζουν .

Hells Kitchen εμενε και Αννα Βισση οταν το προσπαθησε για διεθνη καριερα, εγκρινω. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Αν υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησε το κανα μηνα, τελη Οκτωβριου η Νεα Υορκη εχει λιγα πραγματα απο το σοπινγκ, ειναι το μεσοδιαστημα μετα το ανοιγμα των σχολειων και των Χριστουγεννιατικων αγορων , οι περισσοτεροι ανακαινιζουν .
Hells Kitchen εμενε και Αννα Βισση οταν το προσπαθησε για διεθνη καριερα, εγκρινω. :s_thumbsup
Όχι, οι ημερομηνίες είναι μη διαπραγματεύσιμες, είναι οι διαθέσιμες του halfterm που κλείνει το σχολείο της κόρης ανάμεσα στα τρίμηνα. Εποχή Halloween είναι όλο και κάτι θα γίνεται, τα μαγαζιά ευκαιρία ζητάνε για να πουλήσουνε.
Δε μου είπατε όμως καθόλου για μαγαζιά ή outlets.
Άβαταρ μέλους
By mirage
sknipper έγραψε:
g8777 έγραψε:Αν υπαρχει η δυνατοτητα καθυστερησε το κανα μηνα, τελη Οκτωβριου η Νεα Υορκη εχει λιγα πραγματα απο το σοπινγκ, ειναι το μεσοδιαστημα μετα το ανοιγμα των σχολειων και των Χριστουγεννιατικων αγορων , οι περισσοτεροι ανακαινιζουν .
Όχι, οι ημερομηνίες είναι μη διαπραγματεύσιμες, είναι οι διαθέσιμες του halfterm που κλείνει το σχολείο της κόρης ανάμεσα στα τρίμηνα. Εποχή Halloween είναι όλο και κάτι θα γίνεται, τα μαγαζιά ευκαιρία ζητάνε για να πουλήσουνε.
Outlets μέσα στο Manhattan δεν παίζουν. Shopping παίζει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#869833 Έχει ένα μεγάλο outlet πιο έξω αλλά δεν πήγαμε. Μου είχαν πει ότι υπάρχουν και μικρά, thrift shops, τα οποία δεν τα πιάνει το μάτι σου κι έχουν πολύ καλές τιμές, αλλά ούτε πήγαμε ούτε ψάξαμε

Θα ήθελα να ξαναπάω, 5 μέρες είδαμε κυρίως αυτά που μας πήγε ο ξεναγός. Να φανταστείς ούτε μετρό μπήκα

Marriott times Square μέναμε. Δες μήπως βρεις κάνα καλό πακέτο από ταξιδιωτικό

Ζήλεψα, θέλω πάλι
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Έχει ένα μεγάλο outlet πιο έξω αλλά δεν πήγαμε. Μου είχαν πει ότι υπάρχουν και μικρά, thrift shops, τα οποία δεν τα πιάνει το μάτι σου κι έχουν πολύ καλές τιμές, αλλά ούτε πήγαμε ούτε ψάξαμε

Θα ήθελα να ξαναπάω, 5 μέρες είδαμε κυρίως αυτά που μας πήγε ο ξεναγός. Να φανταστείς ούτε μετρό μπήκα

Marriott times Square μέναμε. Δες μήπως βρεις κάνα καλό πακέτο από ταξιδιωτικό

Ζήλεψα, θέλω πάλι

thrift shop δεν ειναι τα δευτερο χέρι;Oπως τα charity shops στο ΗΒ.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
mirage έγραψε:
sknipper έγραψε:
Outlets μέσα στο Manhattan δεν παίζουν. Shopping παίζει.
Υπαρχει το century 21st

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Tiffany's (αφου θα εισαι με την κορη).
Χαχα, το βρήκα κι αυτό, κοντά είναι. Θα περάσουμε να της πάρω μερικά κοσμηματάκια να'χει. :iconcool:

Κλείστηκαν τα εισιτήρια. Αν και η AirFrance τα είχε λίγο φτηνότερα (με αεροπλάνα της Virgin Atlantic) τελικά στην τελευταία βγήκε πιο καλό πακέτο εισιτήρια και ξενοδοχείο.

Από τηλεφωνία τι παίζει στο Αμέρικα. Γιατί εκεί πληρώνεις και όταν σε παίρνουν. Υπάρχουν προτεινόμενες sim κάρτες ή άλλα κόλπα; Το τηλέφωνό μου πάντως δεν υποστηρίζει e-sim αλλά της κόρης το iphone 13 mini πιθανολογώ πως ναι.

Το Restaurant Row επί της 46th street μεταξύ Broadway και 9th avenue που είναι όλο ειτιατόρια λέει; Γενικά κάποιες προτάσεις φαγοποτικές.
Επίσης θέλω hot dogs από καντίνα στο δρόμο και bagels από όπου συνηθίζεται.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#869884 Eγω για φαγητο πηγαινα σε κατι ελληνες στο mid town. Eπίσης πηγαινε αστορια στο Κυκλαδες ον Ditmars Blvd και αλλα Ελληνικα εκει περα. Shopping 5th Avenue ειναι ολα τα μαγαζια μαζεμενα, Saks 5τh Ave, Bloomingdales Barneys New York. Eπισης Soho εχει πολλα για ρουχα εκει, πηγαινε σε Polo Ralph Lauren boutiques εχει ρουχα που δεν τα βρισκεις Ευρωπη. Εκπτωσεις δεν θα εχει Οκτωβρη δυστυχως.

Ξενοδοχειο σε ποιο εκλεισες;

Εχει και η Ρεβολουτ eSim τωρα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
sknipper έγραψε:Από τηλεφωνία τι παίζει στο Αμέρικα. Γιατί εκεί πληρώνεις και όταν σε παίρνουν. Υπάρχουν προτεινόμενες sim κάρτες ή άλλα κόλπα; Το τηλέφωνό μου πάντως δεν υποστηρίζει e-sim αλλά της κόρης το iphone 13 mini πιθανολογώ πως ναι.

Δεν εχει δωρεάν data για Αμερική το πακέτο σου στην Αγγλία;
sknipper έγραψε: Το Row επί της 46th street μεταξύ Broadway και 9th avenue που είναι όλο ειτιατόρια λέει; Γενικά κάποιες προτάσεις φαγοποτικές.
Επίσης θέλω hot dogs από καντίνα στο δρόμο και bagels από όπου συνηθίζεται

Το ξενοδοχείο που είναι;
Επίσης τι φαγητά τρώτε;
Π.χ. για tacos αυτό είναι καλό

https://g.co/kgs/dq2dcr8
Άβαταρ μέλους
By Arrow
GTS έγραψε:Eγω για φαγητο πηγαινα σε κατι ελληνες στο mid town. Eπίσης πηγαινε αστορια στο Κυκλαδες ον Ditmars Blvd και αλλα Ελληνικα εκει περα.

+1 συνίσταται

Sent from hell
Άβαταρ μέλους
By bill33
Arrow έγραψε:
GTS έγραψε:Eγω για φαγητο πηγαινα σε κατι ελληνες στο mid town. Eπίσης πηγαινε αστορια στο Κυκλαδες ον Ditmars Blvd και αλλα Ελληνικα εκει περα.

+1 συνίσταται

Sent from hell

+ 2
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#869936 Νέα Υόρκη για ελληνικά θα πας; Πήγαινε σε κάνα μπριζολαδικο σωστό ή άντε πίτσα. Επίσης τα street food είναι ακριβά για τις συνήθειες μας, $7 ένα hot dog τύπου ΙΚΕΑ
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimitris_P έγραψε:Νέα Υόρκη για ελληνικά θα πας; Πήγαινε σε κάνα μπριζολαδικο σωστό ή άντε πίτσα. Επίσης τα street food είναι ακριβά για τις συνήθειες μας, $7 ένα hot dog τύπου ΙΚΕΑ

γιατι να μην παει σε Ελληνικα; τι εχουν; Δηλ να παει σε fast food?