Εν τω μεταξύ, σήμερα που ήταν να περάσω ΚΤΕΟ το 325 έβγαλε για πολλοστή φορά πρόβλημα σε ένα πολλαπλασιαστή.
Πείτε πόσο καλά είναι τα θερμικά να δω κάτι.
markvag έγραψε:Μόνο ο scotch είπε ότι θα ξαναγόραζε ηλεκτρικό ασχέτως επιδοτήσεων (όχι όμως για το αν θα αγόραζε το πρώτο).
Ποιο πρώτο;
< >
Εγώ γενικά δε θα έδινα λεφτά για καινούργιο αυτοκίνητο ;)
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εν τω μεταξύ, σήμερα που ήταν να περάσω ΚΤΕΟ το 325 έβγαλε για πολλοστή φορά πρόβλημα σε ένα πολλαπλασιαστή.
Πείτε πόσο καλά είναι τα θερμικά να δω κάτι.
Πέρασα σήμερα το. service history του Zoe σε ένα excel.
Φίλτρο pollen. Αυτό.
Και σπρέι καθαρισμού για το AC.
Και τη συνδρομή Renault ZE services.
3 service, τα ίδια και τα ίδια..
.
Σχετικά με το Renault Zoe που πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή του βρίσκω μεγάλο μειονέκτημα τη μέγιστη φόρτιση με μόνο 50KW (και αυτό μόνο αν έχεις πληρώσει έξτρα για να φορτίζει στα 50 αλλιώς std είναι τα 22 μέγιστη), σημαίνει περί τα 145χλμ για μισή ώρα φόρτισης (90 μίλια λέει). Περιορίζει πολύ την δυνατότητα μεγάλων ταξιδιών (εννοώ πάνω από 400-500 χλμ αφού θα χρειαστείς πάνω από μία στάση φόρτισης). Από την άλλη για χρήση πόλης και μέτριων ταξιδιών είναι τέλειο, πιο χειρίσιμο από τα άλλα τα τεράστια, λένε με καλή συμπεριφορά και εξοπλισμό, καλούς χώρους και οικονομικό.
< >
markvag έγραψε:Και επαναλαμβάνω ότι προσωπικά θα μου καλοκαθόταν ένα ηλεκτρικό με το προφίλ χρήσης που έχω σήμερα και πολύ πιθανό να έπαιρνα ένα αν ήμουν σε τέτοια φάση (όχι όμως με δικά μου λεφτά, φοβάμαι πάρα πολύ τα μελλοντικά κόστη αντικατάστασης μπαταριών, απαξίωσης, δυνατότητα μεταπώλησης, κτλ). Αλλά το να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο, δεν ξέρω... δεν μου κάθεται καλά...
+1000
Scotch έγραψε:markvag έγραψε:Μόνο ο scotch είπε ότι θα ξαναγόραζε ηλεκτρικό ασχέτως επιδοτήσεων (όχι όμως για το αν θα αγόραζε το πρώτο).
Ποιο πρώτο;
< >
Το έγραψα επειδή είπες ότι το επόμενο θα είναι ούτως ή άλλως ηλεκτρικό. Εκτός αν θυμάμαι ή κατάλαβα κάτι λάθος, που ζητώ συγνώμη.
Ο μόνος πάντως από εδώ (που ξέρω, αν ξεχνάω κάποιον ζητώ συγνώμη) που έβγαλε τα λεφτά από την τσέπη και πήρε ηλεκτρικό, χωρίς επιδοτήσεις ή leasing, κτλ., είναι ο glf.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Ο μόνος πάντως από εδώ (που ξέρω, αν ξεχνάω κάποιον ζητώ συγνώμη) που έβγαλε τα λεφτά από την τσέπη και πήρε ηλεκτρικό, χωρίς επιδοτήσεις ή leasing, κτλ., είναι ο glf.Κι εγώ έχω φίλους που αγόρασαν ένα ηλεκτρικό Fiat 500 για χρήση καθημερινή εντός Αττικής αντικαθιστώντας αντίστοιχου μεγέθους και χρήσης θερμικό. Έχουν τον χώρο για να φορτίζει στο σπίτι το βράδυ και έχουν άλλο αυτοκίνητο για χώρους και ταξίδια. Το μελετήσαν και αποφασίσανε ότι δεν χρειάζονται κάτι ακριβότερο ή με μεγάλη αυτονομία και είναι κατάλληλο για αυτούς και το προφίλ χρήσης τους. Υποπτεύομαι ότι πιθανόν όταν αντικαταστήσουν το μεγάλο τους να κατευθυνθούν σε ηλεκτρικό.
< >
Α, έγινε ηλεκτρική η γειτονιά στα καλά καθούμενα!
sknipper έγραψε:markvag έγραψε:Ο μόνος πάντως από εδώ (που ξέρω, αν ξεχνάω κάποιον ζητώ συγνώμη) που έβγαλε τα λεφτά από την τσέπη και πήρε ηλεκτρικό, χωρίς επιδοτήσεις ή leasing, κτλ., είναι ο glf.Κι εγώ έχω φίλους που αγόρασαν ένα ηλεκτρικό Fiat 500 για χρήση καθημερινή εντός Αττικής αντικαθιστώντας αντίστοιχου μεγέθους και χρήσης θερμικό. Έχουν τον χώρο για να φορτίζει στο σπίτι το βράδυ και έχουν άλλο αυτοκίνητο για χώρους και ταξίδια. Το μελετήσαν και αποφασίσανε ότι δεν χρειάζονται κάτι ακριβότερο ή με μεγάλη αυτονομία και είναι κατάλληλο για αυτούς και το προφίλ χρήσης τους. Υποπτεύομαι ότι πιθανόν όταν αντικαταστήσουν το μεγάλο τους να κατευθυνθούν σε ηλεκτρικό.
FIAT 500 άρχισε να παίζει πολύ και στη Θεσσαλονίκη έχει τρία πλέον η γειτονιά και παρκάρουν όλα πεζοδρόμιο. Νομίζω τρέχει και μια έκπτωση 5000 πλέον της επιδότησης αυτή την εποχή και έχει πέσει αρκετά η τιμή.