IKE έγραψε:xenos έγραψε:Υπήρχε ένα "καλό" πριν λίγο καιρό. Τώρα σχεδόν τπτ.
Γενικά οι αγγελίες μειώνονται, δε ξέρω γιατί ακριβώς, ίσως απλά φεύγουν όλα προς το εξωτερικό.
Υπήρχε ένα Α4 με κάποια καλά εξτρα (προσεγμένο φαίνονταν) και 45κ χλμ στα 14.500ε, αρκετά καλή τιμή αν δείτε τι σαβούρες κυκλοφορούν. 1η μου σκέψη αφού έφυγε το μάζντα ήταν αυτό αλλά klein!
kostis20 έγραψε:Υπάρχει ενα πολύ καλό Β8 με 42000km αλλά ζητάει 19000
Ας τα ζητάει. Θα πάρει...
xenos έγραψε:Nikos! έγραψε:Γνώμη μου, πάρε Α4 1.8Τ Β8.
Υπήρχε ένα "καλό" πριν λίγο καιρό. Τώρα σχεδόν τπτ.
(μόνο αυτό σε αρκετά χλμ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6187216/)
Σιγά τα πολλά χλμ για 6ετίας αυτοκίνητο....
...μιλάμε για 11k τον χρόνο έτσι; Ο μ.ο είναι τα 15k.Αν δεν έχει κάποιο τράκο ή θέμα είναι πολύ καλή αγορά το παραπάνω.
elteo έγραψε:xenos έγραψε:Nikos! έγραψε:Γνώμη μου, πάρε Α4 1.8Τ Β8.
Σιγά τα πολλά χλμ για 6ετίας αυτοκίνητο.......μιλάμε για 11k τον χρόνο έτσι; Ο μ.ο είναι τα 15k.
Αν δεν έχει κάποιο τράκο ή θέμα είναι πολύ καλή αγορά το παραπάνω.
Tα "λίγα" χλμ πόσα είναι xenos?
Επίσης για σχετικά χαμηλό μπάτζετ δεν είναι προφανές ότι θα ανέβεις σε χλμ;
elteo έγραψε:xenos έγραψε:Nikos! έγραψε:Γνώμη μου, πάρε Α4 1.8Τ Β8.
Σιγά τα πολλά χλμ για 6ετίας αυτοκίνητο.......μιλάμε για 11k τον χρόνο έτσι; Ο μ.ο είναι τα 15k.
Είναι εντελώς άδειο ...Δεν έχει τίποτα ...
Τοσο άδειο που είναι νομίζω οτι είναι εταιρικό.Και τα χιλιομετρα εκει στα 60000 με 70000 εχει γεμίσει ο τόπος.Αυτο που λέω εγω εχει μεχρι και ηλεκτρικά καθίσματα και το παιδι που το πουλαει είναι απο το forum.
kostis20 έγραψε:Τοσο άδειο που είναι νομίζω οτι είναι εταιρικό.Και τα χιλιομετρα εκει στα 60000 με 70000 εχει γεμίσει ο τόπος.
Και το ΚΤΕΟ με 6 μήνες καθυστέρηση; Λίγο περίεργο.
elteo έγραψε:Σιγά τα πολλά χλμ για 6ετίας αυτοκίνητο.......μιλάμε για 11k τον χρόνο έτσι; Ο μ.ο είναι τα 15k.
Δεν είπα πολλά για την ηλικία του. Απλά επειδή το αμάξι θα μείνει για αρκετά χρόνια, προτιμώ να έχει όσο λιγότερα γίνεται.
costas80 έγραψε:Το 116 έχει αποκλειστεί;
Το παλιότερο λες; Γιατί το πιο καινούριο είναι ακριβό.
rocsta έγραψε:Tα "λίγα" χλμ πόσα είναι xenos?
Επίσης για σχετικά χαμηλό μπάτζετ δεν είναι προφανές ότι θα ανέβεις σε χλμ;
Το δικό μου πχ είχε 49500 χλμ. 'Η πχ έχω βρει ένα C5 με <45κ χλμ και <11κ (νομίζω σου απαντάω και στα 2).
kostis20 έγραψε:Είναι εντελώς άδειο ...Δεν έχει τίποτα ...
Τοσο άδειο που είναι νομίζω οτι είναι εταιρικό.Και τα χιλιομετρα εκει στα 60000 με 70000 εχει γεμίσει ο τόπος.
Είναι στον μο των χλμ και με νορμάλ/αρκετά χλμ, αλλά είναι κ σε πολύ καλή τιμή. Μην κοιτάτε μόνο κάτι εμπόρους χωρίς service book κλπ για να διαμορφώσετε άποψη.
kostis20 έγραψε:Αυτο που λέω εγω εχει μεχρι και ηλεκτρικά καθίσματα και το παιδι που το πουλαει είναι απο το forum.
Είναι τελείως εκτός μπάτζετ! Αν φτάσω εκεί , γιατί να μην πάρω κάνα C;[/quote]
Για να επιμείνω λιγάκι ακόμη στα περί καινούριου, γιατί κάθεσαι και χαλάς το χρόνο και τη ζαχαρένια σου στους απανταχού "μαντράδες";
Θα εκπλαγείς πόσα καινούρια αυτοκινητάκια, με τιμές καταλόγου ίσως και πάνω από 18 χιλιαρικάκια, με τις προσφορές και τις αποσύρσεις φτάνουν κοντά στο μπάτζετ σου...
Είμαι σίγουρος, πως κάποιος ή κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες μπορούν σίγουρα να επαυξήσουν στο παραπάνω σκεπτικό μου...
Ευχαριστώ
...
;Νταξ', δε λέω, και Καγιέν παίρνεις, αλλά αν το ανέλυες λιγάκι...;
λιγη νοηση να εχεις το καταλαβαινεις και μονος σου.
...Έχω νόηση (...), κατάλαβα...
Τι έχετε πάθει κάποιοι και μιλάτε με τέτοια αναίδεια σε διάφορα θέματα του φόρουμ, σαν να ξέρετε τον άλλο κι από χθες, δεν μπορώ να καταλάβω
.