Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#865473 Το ότι ζητάνε ΑΦΜ δε σημαίνει οτι θα σε αναφέρουν αυτόματα στις Ελ.αρχές ή οτι οι ελ.αρχές θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των λογαριασμών. Το έχω τεστάρει .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#865521 Ξέρουμε καποια αλυσίδα πρατηρίων καυσίμων που να δέχεται πληρωμή με ευρώ από επιστροφή eurobank? Σε μια aegean που έλεγε ότι υποστηρίζει δεν έπαιρνε
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Ξέρουμε καποια αλυσίδα πρατηρίων καυσίμων που να δέχεται πληρωμή με ευρώ από επιστροφή eurobank? Σε μια aegean που έλεγε ότι υποστηρίζει δεν έπαιρνε

Ελίν νομιω ειχα εξαργυρωσει επιστροφή, δινει και 1% οταν αγοραζεις καύσιμα

Dimitris_P έγραψε:Γιατί να βγάλεις N26; Κι αυτή ζητάει ΑΦΜ :ninja:
Από τότε που μου ζήτησε κι εμένα, την παράτησα (άντε να είχα 1-2 € μέσα)

Εχει κανεις πιστωτική Ν26;
Λεει οτι ειναι χωρις συνδρομή, ισχύει;
Άβαταρ μέλους
By fokion
#869239 Ξερουμε ποσες μερες θελει να φανει μεταφορά απο alpha σε revolut? η εντολη μπηκε απογευμα αν εχει καποια σημασία...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#869243 Με εντολή μεταφοράς ή χρέωση κάρτας; Το πρώτο 3 μέρες συνήθως, το δεύτερο άμεσα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#869296 εντολή μεταφοράς ( δυστυχως ) οποτε μου απαντησες κι ευχαριστω.... ( εργασιμες προφανως?? )
το με χρεωση καρτας δε ξερω πως γινεται....... αλλα αντιλλαμβανομαι οτι πρεπει να το βρω...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#869297 Πήγαινε στην προσθήκη χρημάτων (add money), πάτα στο change, δεξιά από την υπάρχουσα επιλογή σου, και επέλεξε διαφορετικό τρόπο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#869305 Εισάγεις την ελληνική κάρτα σου ΕΝΤΌΣ της εφαρμογής της Revolut και κάθε φορά που θες να φορτίσεις τη Revolut απλώς την επιλέγεις και εισάγεις το ποσό που θες κι αυτό μπαίνει κατευθείαν και χωρίς καμία απολύτως χρέωση
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Εισάγεις την ελληνική κάρτα σου ΕΝΤΌΣ της εφαρμογής της Revolut και κάθε φορά που θες να φορτίσεις τη Revolut απλώς την επιλέγεις και εισάγεις το ποσό που θες κι αυτό μπαίνει κατευθείαν και χωρίς καμία απολύτως χρέωση

+ με google pay
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Α δεν το είχα προσέξει, μάλλον πρόσφατα θα το έβαλαν

Πρόσφατα αν μετράς σε δεκαετίες. :lol:
Το πιο πρόσφατο ειναι να στέλνεις λεφτά σε κάρτα (και κατ επεκταση σε λογαριασμό) ,με μικροέξοδα είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By fokion
Dimitris_P έγραψε:Εισάγεις την ελληνική κάρτα σου ΕΝΤΌΣ της εφαρμογής της Revolut και κάθε φορά που θες να φορτίσεις τη Revolut απλώς την επιλέγεις και εισάγεις το ποσό που θες κι αυτό μπαίνει κατευθείαν και χωρίς καμία απολύτως χρέωση

Καρτα.... "αλλουνου"????
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
fokion έγραψε:

Καρτα.... "αλλουνου"????

Καλύτερα οχι,
https://help.revolut.com/help/transfers ... d-account/

Γενικά αν δουν ύποπτη κίνηση μπλοκάρουν το λογαριασμό χωρίς πολλά πολλά.
Καλύτερα ο ένας να κάνει revolut και να στείλει στον άλλον.