Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
1
17%
0
N/A
2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#869143 Μισό γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε,
Dive bomb με μπλοκάρισμα σε στυλ άκρη γιατί έρχομαι πάντα έχει κράξιμο και τιμωρία.
Τώρα ερχόμαστε στα χρόνια χάρτινου να ψαχνομαστε αν θα τιμωρηθεί όχι ο bomber αλλά ο άλλος εμπλεκόμενος.....
Θα αλλάξουν τους κανονισμούς για τον χάρτινο ρε φουστη μου?
Ελεος

Ερώτηση
Παίζει πέναλτυ αλλαγής κινητήρα στον χάρτινο στο Σπα?
Εικόνα
Ε ρε γλέντια!
Αν στην μακα το ήξεραν και χαράμισαν πόντους τι να πω
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε::lol:
Μα να περασει πηγαινε,εκανε λαθος και μπλοκαρε. Σταματα να βλεπεις παντου φαντασματα.
Ειμαι σιγουρος πως αν την επιθεση την εκανε ο Λουης και την τιμονια ο Μαξ τωρα θα εγραφες διαφορετικα πραγματα.
:iconcool:
Μεχρι και ο μηχανικος του Αλονσο τρολαρει το θεμα
Εικόνα
:lol:

Γιώργο, τι εννοείς «έστριψε ο Λούης»? Δε πρόλαβε να στρίψει γιατί πέρασε σίφουνας ο Μαξ (ο οποίος αν υπήρχε θεία δίκη θα έπρεπε να το είχε κάνει τροπέτο κανονικά).

Η ΦΙΑ λέει ότι ο Χαμ θα μπορούσε να αποφύγει τη σύγκρουση (δεν έχω καταλάβει πως) και ο Μαξ θα το ξανακάνει.

Και είναι καλή φάση γιατί ο Γουίλ Πάξτον θα μπορέσει να λέει στο επόμενο τράιβ του σερβάιβ: Max. Saw. A. Gap. He. Went. For. It.

Κι όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:Μα εγώ το έγραψα, 5δ στον Hamilton που δεν έστρωσε χαλί...

+ οτι ήταν απο τα δεξιά του και ειχε προτεραιότητα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#869149 Ο Gianpiero Lambiase τα είπε όλα
Τι ψάχνουμε τώρα?
Το γλυφτρακι της FIA την γλίτωσε πάλι και μιλάει από πάνω....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#869152 γλυφτρακι χαρτινος πετσινος εχουμε καταλαβει.
Νικος! ο Χαμ εστριψε, ειτε το βλεπουμε ειτε οχι.

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο. Αν δεν εστριβε ο Μαξ θα ειχε φυγει ευθεια με τραυματισμενα λαστιχα και ο Χαμ θα επαιρνε την ανετη 3η θεση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Ο Χαμ έστριψε είτε το βλέπουμε είτε όχι.

Αγγίζουμε everest παίδες.

Το βλέπουμε ότι λίγο πριν κάνει αριστερά μήπως και το σώσει;

Τώρα τι βλέπουν τα φανμποις....

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#869158 Ο Ζιλ Βιλνέβ τί είπε για το συμβάν; :hmmm:

Ο Έντι Τζόρνταν; :hmmm:

Αντε, μπας και συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απόψεων για αναθεώρηση του Συντάγματος. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#869159 Τον γατο...
εκανε ακριβως οτι επρεπε για να τον στειλει για βρουβες
Τον παραδεχομαι.
Μπουσε εισαι ωραιος
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#869160 Marko on the Max - Hamilton crash

"I talked to Verstappen about it: Certainly, the wheels of his car locked up under braking, but he would have made that corner, so there was no question of him no longer having control of his car. Max had the nose in front, but Hamilton just turned in and everyone :svivhaha: :svivhaha: could see what happened."

Μη παιρνεις ορκο Χελμουντ μου
Άβαταρ μέλους
By pik.
#869169 Τοοοοσα καλοκαίριααααα

μου χαν φύυυυγει από τα χέρια
Τόσααααα καλοκαίρια που δεν σ αααααγαπούσα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#869170 Σχωράτε με αλλά προσπαθώ να καταλάβω.
Ο καθένας δλδ, μπορεί να βουτάει δίχως αύριο και άμα τι στροφή των κατευθυντήριων τροχων(σικ) του μονοθεσίου του αμυνόμενου, να πρέπει να του κουνάμε το δάχτυλο(ποινή ξεποινή είναι άλλο θέμα).
Άμα -(ακόμη και με το μπλοκάρισμα-->γιατί είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο μαξ θα έφευγε ντε και καλά ευθεία, άρα νο προμπ για τον σερ;) κατάφερνε έστω και με ένα μικρό μπλοκαρισματάκι να κρατήσει το κατρουλάμαξο στην πίστα gaining an advantage*(ξανά σικ), θα μιλάγαμε τώρα γι' αυτό ή τίποτα ουάου τι οδήγηση έκανε ο βέλγος :shifty: και πάρτα μωρή άρρωστη 44 που τολμάς να παίξεις άμυνα στον μάξαρο(σικ x 3)

* το advantage θα το έδινε πίσω ή μπααααα, άσε μην απαντήσετε. :ninja:

Το πόιντ εδώ δλδ, είναι πως ο σερ έκανε πουστιά γυρνώντας το τιμόνι, ξέροντας πως έχει ζουμί η υπόθεση, ενώ έπρεπε να το είχε προνοήσει ή έστω απλά να το αποφύγει πηγαίνοντας και αυτός ευθεία για να μην παρεξηγηθεί ο σουλαϊγιέμ(μα και ο νόρρις τον έγραψε στα @@ του στι τέλος του αγώνα; κοίτα να δεις πράγματα!! ντροπή ντροπή)

Τι να πω, αναρωτιέμαι τελικά... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#869171 Τέσσερις φορές του μίλησαν από το pitwall να δώσει πίσω την θέση στον Νόρις. Τέσσερις.

Και την έδωσε με βαριά καρδιά γιατί τα 5 δευτερόλεπτα ποινή θα τα χρεωνοταν στο πιτστοπ.

Τώρα που προκάλεσε σύγκρουση ποινή πήρε;

.