sknipper έγραψε:Αν ο Μαξ είχε ακόμα το διαστημόπλοιο ο Λούης δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει πίσω του αλλά τώρα που τα πράγματα ήταν πιο κοντά έδειξε εμπειρία και κλάση ο Λούης.
Έδειξε κλάση και εμπειρία, διανθισμένη με μπόλικο σταρχιδισμό του τύπου δεν με νοιάζει κι αν τσουγκρίσω γιατί δεν έχω και πολλά να χάσω.
Απίστευτο να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις!
Θέλει απίστευτη ικανότητα, εμπειρία και υψηλό IQ να καταφέρεις να κάνεις τον πίσω σου και μάλιστα με πιο γρήγορο αυτοκίνητο - ρυθμό να χάσει την γραμμή του και να βγει εκτός.
Τον έχει ήδη τραβήξει στην παγίδα του 3 στροφές πρίν, όπως η ακαταμάχητη λάμψη μιας φλόγας έλκει στον αυτοκτονικό θάνατο σχεδόν ενστικτωδώς την νυχτοπεταλούδα.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν σκόπιμος και ο τρόπος που χειρίστηκε την προσπέραση στην πιο αργή Williams με τέτοιο τρόπο ώστε να τον τραβήξει σε άλλη μια παγίδα για να προκαλέσει το λάθος του MV που οδήγησε σε έξοδο του , πέρασε ξυστά και βγήκε απότομα αριστερά αφήνοντας ορθανοιχτη την πόρτα δεξιά του για να τσιμπήσει ο κυπρίνος.
Vaskir έγραψε:https://x.com/LH44_insights/status/1815367726086430867?t=fkGzhFUJUQFUdPP4cWXjKw&s=19
Απίστευτο να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις!
Θέλει απίστευτη ικανότητα, εμπειρία και υψηλό IQ να καταφέρεις να κάνεις τον πίσω σου και μάλιστα με πιο γρήγορο αυτοκίνητο - ρυθμό να χάσει την γραμμή του και να βγει εκτός.
Τον έχει ήδη τραβήξει στην παγίδα του 3 στροφές πρίν, όπως η ακαταμάχητη λάμψη μιας φλόγας έλκει στον αυτοκτονικό θάνατο σχεδόν ενστικτωδώς την νυχτοπεταλούδα.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν σκόπιμος και ο τρόπος που χειρίστηκε την προσπέραση στην πιο αργή Williams με τέτοιο τρόπο ώστε να τον τραβήξει σε άλλη μια παγίδα για να προκαλέσει το λάθος του MV που οδήγησε σε έξοδο του , πέρασε ξυστά και βγήκε απότομα αριστερά αφήνοντας ορθανοιχτη την πόρτα δεξιά του για να τσιμπήσει ο κυπρίνος.
Το έλεγα σε κάτι φίλους. Ο τύπος είναι οδηγική διάνοια...
Να τον πεις μαέστρο, ότι έδωσε ρεσιτάλ; να τον πεις καθηγητή και πως δίδαξε; μπορείς να πεις άπειρα πράγματα.
Αυτά για να μην ξεχάσουμε ότι γραφόταν να τα παρατήσει, ότι είναι παλαίμαχος ότι δεν ίσχυαν τα προβλήματα που είχε το μονοθέσιό του τα προηγούμενα χρόνια, πχ με τους πόνους στην πλάτη και το porpoising.
edmond έγραψε:Ο Μάξ είναι πολύ καλός στο να γλυστράει στο όριο των κανονισμών. Οπότε αναγκαστικά μόνο έτσι μπορείς να τον παίζεις. Αρκετοί νομίζω πια έχουν αρχίσει να μη φοβούνται τον Μαξ και να του φέρονται παρόμοια με κίνδυνο τρακαρίσματος. Αλλά μόνο λίγοι μαέστροι μπορούν να κάνουν τέτοια παιχνίδια σωστά. Η διαφορά των μεγάλων δεν είναι μόνο στην οδήγηση, να πας γρήγορα με ένα όχι τόσο γρήγορο αυτοκίνητο, έχουν πολλές πτυχές και ικανότητες (προσπέραση, λάστιχα, στρατηγική ομάδας), μια σημαντική από αυτές είναι ο χειρισμός/καθοδήγηση των αντιπάλων και των εμπρός σου και των πίσω σου.sknipper έγραψε:Αν ο Μαξ είχε ακόμα το διαστημόπλοιο ο Λούης δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει πίσω του αλλά τώρα που τα πράγματα ήταν πιο κοντά έδειξε εμπειρία και κλάση ο Λούης.Έδειξε κλάση και εμπειρία, διανθισμένη με μπόλικο σταρχιδισμό του τύπου δεν με νοιάζει κι αν τσουγκρίσω γιατί δεν έχω και πολλά να χάσω.
Και βέβαια έτσι όπως έχουν γυρίσει τα πράματα εκεί που είναι ο Μαξ σε βαθμολογία είναι ο μόνος που έχει να χάσει. Αν και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να το καταλάβει και ακόμα κι αν είναι, κατά πόσον η φύση του του επιτρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
sknipper έγραψε:edmond έγραψε:Ο Μάξ είναι πολύ καλός στο να γλυστράει στο όριο των κανονισμών. Οπότε αναγκαστικά μόνο έτσι μπορείς να τον παίζεις. Αρκετοί νομίζω πια έχουν αρχίσει να μη φοβούνται τον Μαξ και να του φέρονται παρόμοια με κίνδυνο τρακαρίσματος. Αλλά μόνο λίγοι μαέστροι μπορούν να κάνουν τέτοια παιχνίδια σωστά. Η διαφορά των μεγάλων δεν είναι μόνο στην οδήγηση, να πας γρήγορα με ένα όχι τόσο γρήγορο αυτοκίνητο, έχουν πολλές πτυχές και ικανότητες (προσπέραση, λάστιχα, στρατηγική ομάδας), μια σημαντική από αυτές είναι ο χειρισμός/καθοδήγηση των αντιπάλων και των εμπρός σου και των πίσω σου.sknipper έγραψε:Αν ο Μαξ είχε ακόμα το διαστημόπλοιο ο Λούης δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει πίσω του αλλά τώρα που τα πράγματα ήταν πιο κοντά έδειξε εμπειρία και κλάση ο Λούης.Έδειξε κλάση και εμπειρία, διανθισμένη με μπόλικο σταρχιδισμό του τύπου δεν με νοιάζει κι αν τσουγκρίσω γιατί δεν έχω και πολλά να χάσω.
Και βέβαια έτσι όπως έχουν γυρίσει τα πράματα εκεί που είναι ο Μαξ σε βαθμολογία είναι ο μόνος που έχει να χάσει. Αν και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να το καταλάβει και ακόμα κι αν είναι, κατά πόσον η φύση του του επιτρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
Ο Μαξ αφεθηκε να κινειται λιγο πανω απο το οριο των κανονισμων για να μπορεσει να κοντραρει τον Χαμιλτον. Ηταν τοσο μεγαλη η αναγκη της Liberty Media να αλλαξει ο πρωταθλητης που του κανανε πολλα χατηρια και δεν τιμωρηθηκε πολλες φορες ενω επρεπε. Το αποκορυφωμα ηταν τον χρονο που πηρε το πρωτο του ΠΠ οπου γινανε πραγματα και θαυματα, γραφτηκαν κανονισμοι για εναν αγωνα, κλπ
Τωρα αυτος ετσι εχει μαθει, ετσι κανει και δεν φαινεται να θελουν να αλλαξουν το τροπαρι, αποδειξη πως ποινη δεν πηρε για το causing a collision.
Αν ηταν σε μονοθεσιο αργο θα ειχε πιο πολλες ποινες απο τον Μαγκνουσεν
Ο Χαμιλτον απο την αλλη, δεν εχει να χασει τιποτα πλεον, δεν παει για πρωταθλημα και δεν εχει καμια προθεση να του κανει ευκολη την ζωη, τουναντιον.
Fiat Panda 7,6l/100km
Ο Μαξ αφεθηκε να κινειται λιγο πανω απο το οριο των κανονισμων για να μπορεσει να κοντραρει τον Χαμιλτον. Ηταν τοσο μεγαλη η αναγκη της Liberty Media να αλλαξει ο πρωταθλητης που του κανανε πολλα χατηρια και δεν τιμωρηθηκε πολλες φορες ενω επρεπε.
Αυτά νομιζω είναι εικασιες…Και προσωπικες αποψεις. (Στα ορια της συνομωσιας)
Από την μια η Φια δλδ επιτρεπει στην Μερκ να βρισκει τρυπες στους κανονισμους και να τους μπαναρει μετα (πχ DAS) , να ξερουν τους κανονισμους για τους νεους κινητηρες πιο νωρις με συνεπεια την παντοκρατορια τους, τις επετρεπε να κανει παρανομα τεστ ελαστικων με ποινη χαδι (2013)
Αλλα ολο αυτό που το γιγαντωσε η ιδια, θελησε να το παρει πισω προμοταροντας τον Μαξ…
Δε λεω θα εκανε καλη ταινια
Μια χαρα ποινες εχει φαει ο Μαξ. Τον κατεβασαν και από το βαθρο 2 φορες σε Μεξικο και Κοτα.
Σε ποιον αλλον εχει γινει αυτό??
Πες μου 3-4 καραμπινατα περιστατικα που επρεπε να φαει ποινη και δεν εφαγε.
Πρωτάθλημα του έδωσαν
Δεν τηρήθηκε ο κανονισμός και η FIA θέλοντας να διορθώσει την παπάρια αλλά να μη ξεφτυλιστει βρήκε τη λύση,έδιωξαν τον Μασι
Πλάκα μας κάνεις τώρα!
Οχι ρε φιλε..
Ο Λουης ρε φιλε. Ναι ο Λουης. Που 2 χρονια δεν ειχε μονοθεσιο για νικη και μας ειχε λυσσαξει στην κλαψα και την μουρμουρα.