Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#868967 Θα με πεις πιο ρομαντικο η πιο |λογοκρισία|, αλλα ο Νορρις εχει ελπιδες για τον τιτλο οδηγων. Καθε βαθμος μετραει.
Ηταν ταχυτερος στα qualy. Τα σκατωσε στην εκκινηση δεν λεω.
Αλλα πιστευω οτι η Μακλαρεν δε θα επρεπε να ζητησει αλλαγη θεσεων. Ο Πιαστρι μετα το 2ο πιτ, δεν πλησιασε ποτε. Θα μου πεις βεβαια αφου το ειπαν οτι το εχουν κανονισει γιατι να πιεσει να κλεισει την ψαλιδα?

Τεσπα εμενα σαν Max fan δεν με χαλασε καθολου αλλα 7 βαθμοι δεν τους λες και λιγους.

Ο Φεττελ που εκανε το ιδιο το 2013 και τελικα ΔΕΝ εδωσε την θεση στην Μαλαισια δεν νομιζω να το πηρε και πολυ κατακαρδα. Οκ 2-3 μερες και μετα ξεχαστηκε
Multi 21 Seb!!!
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ripper
#869024 Πέρα από το ότι έχουν και οι δύο συμβόλαιο και για το 26 αν δεν θυμάμαι λάθος, κάνεις δεν φεύγει από την γρηγορότερη ομάδα. Αν πέσει πάλι πίσω η McLaren το ξανασυζητάμε.
Επίσης οι σχέσεις τους φαίνονται πολύ καλές και ο Piastri είναι κάτι σαν Hakkinen, Button.
Και να θες να μαλώσεις δεν μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869047 Urban legend. O Piastri παράτησε την ομάδα που τον στήριξε σε όλες τις μικρές κατηγορίες γιατί τον έκαναν δοκιμαστή του Οκόν και τον είχαν στο περίμενε για έναν 40αρη. Αυτό εμένα μου λέει ότι το angel face του δεν έχει πολλή σχέση με την πραγματικότητα. Και η διαχείριση προχθές από τον χοντρό δείχνει ότι έχει εξασφαλίσει τις δικλείδες του ότι δε θα γίνονται διαρκώς οι ομορφιές του Silverstone να φαίνεται κουλός ο Όσκαρ και άνεμος ο Λάντο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#869051 Και εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως μαγική κίνηση. Που είναι η Alpine τώρα?

Θεωρώ έβαλε το χεράκι και ο manager (Webber) για να βάλει την ιδέα στον Piastri να φύγει
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Corto Maltese έγραψε:Urban legend. O Piastri παράτησε την ομάδα που τον στήριξε σε όλες τις μικρές κατηγορίες γιατί τον έκαναν δοκιμαστή του Οκόν και τον είχαν στο περίμενε για έναν 40αρη. Αυτό εμένα μου λέει ότι το angel face του δεν έχει πολλή σχέση με την πραγματικότητα. Και η διαχείριση προχθές από τον χοντρό δείχνει ότι έχει εξασφαλίσει τις δικλείδες του ότι δε θα γίνονται διαρκώς οι ομορφιές του Silverstone να φαίνεται κουλός ο Όσκαρ και άνεμος ο Λάντο.
Ποιος είναι ο χοντρός;;
Μη γελιόμαστε, όλοι οι οδηγοί της F1 είναι killers, δεν φτάνεις στην F1 χωρίς να έχεις περάσει από αρκετά άλλα στάδια και πολλές νίκες μετά από μάχες στις πίστες (και εκτός). Χαμογελάκια κλπ δεν το αλλάζουν αυτό απλά δεν είναι όλοι ίδιοι, μερικοί έχουν πιο πλούσια προσωπικότητα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869058 Ζακ
Άβαταρ μέλους
By NiTse
BARHonda έγραψε:Απορώ ο Σάινθ που θα πάει. Ακούγεται ότι του προσέφερε μονοετές ο Τότο και αρνήθηκε, ήθελε διετές. Δεδομένων των διαθέσιμων θέσεων, βλακεία του Ισπανού νομίζω. Ο Τότο ελπίζει σε Verstappen από το 26, αλλά αν δεν φτιάξουν το μονοθέσιο, σιγά μην αφήσει την Ρεντ Μπουλ

Οπότε φίλε Κάρλος υπέγραψε για ένα χρόνο Μερσεντές και το βλέπεις πάλι του χρόνου. Εκτός και αν προτιμάς να βολοδέρνεις ακόμα πιο πίσω με Audi, Williams

Στην Williams τελικά !! Μάλλον προτιμά να βολοδέρνει :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#869633 Δε νομιζω πως είχε πολλές επιλογές. Η audi είναι σε περίεργη φάση αυτή την στιγμή. Η Mercedes μαλλον τον είχε 3ο στην σειρά. Τουλάχιστον η Williams έχει ένα πλάνο επενδύσεων το οποιο ήδη τρέχει.
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#869903 Υπαρχει η αποψη οτι δεν επεσε η RB αλλα ανεβηκαν Μακκα και Μερκ.(συγκριση με περσινους χρονους κτλ)
Αν ειναι ετσι ισως μια φορα να μην εκλεψε η RB αλλα οι ανεβασμενοι.
ασχετο οτι πηδαν απο το πλοιο στελεχη της RB :hmmm:
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μαθουμε λεπτομερειες.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869916 Δε θα λέτε κλέψιμο. Θα λέτε innovative engineering. Μόνο η Φεράρι κλέβει.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#869927 Έτσι :rtfm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Oekonomist
#869932 Χαίρετε :)
Κάπως ανούσια διευκρίνηση(;) μού φαίνεται στη μέση της πιο ανταγωνιστικής χρονιάς από το 2012. Μάλλον κάποιος θα κέρδισε σε ταχύτητα αλλά σαν να είναι πιο κοντά σε innovative engineering παρά σε κλέψιμο. Θα μπορούσε να αφορά οποιονδήποτε από τους τρεις ``κρίσιμους'' υποψήφιους — δε πιστεύω να είναι η Φερράρι αν και ίσως τους έκανε καλό η αλλαγή :lol: .

Σε επίπεδο καφενειακής συζήτησης, θα πόνταρα σε Μακλάρεν και (πολύ φοβάμαι) Μερτσέντες.
  • Αν θυμάμαι καλά η Μακλάρεν φοβόταν τις αργές στροφές μέχρι και την Κίνα και σαν... να μη τις φοβούνται πλέον.
  • Φοβάμαι ότι αφορά και τη Μερτς (μου :inlove: ) γιατί αυτή η αναγέννηση σα να μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή :( .
  • Έχω χάσει κάποια GP αλλά η γκρίνια του Φερστάπεν για το μονοθέσιο (δηλ., ``δε στρίβει'' — υποστροφή) νομίζω είναι σταθερή από την αρχή της σεζόν, ακόμη και όταν κυριαρχούσε.
Ίσως βέβαια να μην είναι τόσο σημαντικό μέρος ή ίσως αυτοί που πιάστηκαν να είναι η... Αλπίν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#870042 https://www.planetf1.com/news/aston-mar ... peculation

Aston Martin launch sensational Max Verstappen move with ‘negotiations underway’

Not only is Aston Martin pursuing Adrian Newey, but Max Verstappen as well, if a report in a prominent Italian publication is to be believed.