Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
1
17%
0
N/A
2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868847 Πέταξα ένα μισοφαγωμένο κρουασάν
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
BARHonda έγραψε:Γνώμες πως θα χάσει αύριο η Μακλάρεν, ακούω

Nα κάνει σκατα εκκίνηση ο Norris και να καταστρέψουν την στρατηγική του Piastri επειδή θα είναι πιο γρήγορος από το Norris κάποια στιγμή στον αγώνα.

:sleep: :sleep:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#868849 Ρισκάρω πρόβλεψη και λέω ότι αύριο δεν θα χάσουμε.
Και η βλακεία έχει (;) όρια.
Και η ατυχία επίσης.

Αλλωστε έχουμε τον γουρλή κρυφομακλαρενακια Κορτο on track :lol: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868850 Εγώ δεν έχω φανέλα Φεράρι και ο γιος μου πήρε ΜακΛάρεν άρα δίνουμε παπάγια στίγμα. :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#868853 Το φυλακτό που σου στείλα από τον γέροντα στην Σουρωτή να δώσεις στον Λούη. :inlove:

Καί άσε τις αηδιες. :x
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Corto Maltese έγραψε:Βρέχει.
Πολύ γρήγορος αλλά ανέτοιμος ο Κίμι. Έφαγε δύο σετ λάστιχα σε sprint race, δε μου φάνηκε ότι μπορεί από τώρα.
Το πολύ γρήγορος είναι που μετράει, τα άλλα είναι δευτερεύοντα, θα ψιλοστρώσει, θυμάσαι πως ήταν ο Μαξούλης στην αρχή.....
Sijune21 έγραψε:
BARHonda έγραψε:Γνώμες πως θα χάσει αύριο η Μακλάρεν, ακούω
Nα κάνει σκατα εκκίνηση ο Norris και να καταστρέψουν την στρατηγική του Piastri επειδή θα είναι πιο γρήγορος από το Norris κάποια στιγμή στον αγώνα....
Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Αλλά αυτό είναι σχεδόν αναμενόμενο! Θέλω να ελπίζω σε πιο ωραία και απρόσμενα πράματα. Εκτός από τυχόν βροχή, ποιο αυτοκίνητο άραγε θα έχει καλύτερο race pace.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868861 Έδωσαν ανακοίνωση για 35 βαθμούς, δε νομίζω να βρέξει.

Συμφωνώ η raw speed μετράει αλλά εγώ μίλησα για αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή θέλει δουλειά. Για να δούμε αν θα βγάλει το στιντ με τα κόκκινα τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868862 ΟΚ I'm a believer. Θα έχω να λέω ότι είδα ζωντανά την πρώτη νίκη σε κανονικό αγώνα του σωστού Κίμι
Άβαταρ μέλους
By edmond
#868891 Νομίζω πως αυτός ο αγώνας είναι το σημείο μηδέν για τον μαξ. Θα τον περάσει τον σερ, δεν είναι θέμα αυτό, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει αυτή η συντριπτική άνεση έναντι άλλων.
Μέχρι και ο σερ τον τζατζάρει που άλλες φορές απλά θα είχε αφήσει πόρτα ανοικτή.
Ντωμεταξύ οι μάκες τρίβουν χέρια που απομακρύνονται, αρκεί να περάσει στην 1η θέση ο σωστός :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#868892 Το θέμα είναι ότι μετά από 2 πρωταθλήματα,σε ομάδα ενα επίπεδο πάνω, ακόμα έχει το ταμπεραμέντο του Τάκη Τσουκαλά.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#868893 Πολυ καλα και καθαρα αμυνθηκε ο Lewis,με σωστες τοποθετησεις,περιμενα οτι θα τον εχει περασει,αλλα φαινεται πως το DRS δεν φτανει απο μονο του εδω.Μπηκε ο Leclerc στο παιχνιδι επισης που μπορει και αυτος να καταφερει το undercut.

Θα γινει τραμπα Νοrris/Piastri με καποιο τροπο,δεν θα κρατησει ο Piastri ως το τελος πρωτος.Πολλα τα παραπονα του Max για το μονοθεσιο,διαμαρτυρεται οτι δεν μπορει να στριψει.
Τελευταία επεξεργασία από Sijune21 και 21 Ιούλ 2024, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά