Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#867566 7,5€ το μηνιαίο του F1TV, τέσσερις αγώνες back to back, για ήσυχο καλοκαίρι. Που ήθελα να δώσω και ευκαιρία στην ελληνική μετάδοση :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#867567 Πλέον έχω εθιστεί. Φόρμουλα και χιούμορ επιθεώρησης δύο σε ένα. Γέλιο και θέαμα μαζί.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
BARHonda έγραψε:https://x.com/latifistreams/status/1808366209726820500

Κρίμα, χάσαμε την εναλλακτική

Έχουν βάλει στο discord τους αυτό για εναλλακτική

https://www.monkeychild9998.lol/
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
BARHonda έγραψε:Ok, έτσι και αλλιώς έχω την συνδρομή μου, αλλά μία στο τόσο, ΑΝ, καλό είναι να έχεις καβάτζα

Τελικά το εναλλακτικό είναι αυτό , meet the new link same as the old link :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#868692 Το ελεύθερο κανάλι του Ant1 θα δείξει απευθείας τον Κυριακάτικο αγώνα της Ουγγαρίας.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Same_old_story έγραψε:Το ελεύθερο κανάλι του Ant1 θα δείξει απευθείας τον Κυριακάτικο αγώνα της Ουγγαρίας.
Φίλε είναι καλοκαίρι, όλοι έχουν δικαίωμα να απολαύσουν λίγο Τάκη πριν έρθουν οι τουρίστες κ μας τον στερήσουν κι αυτόν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#868827 Τελείωσε και το γιουρο...οπότε,ας βάλουμε δήθεν live με μπόλικες διαφημισεις και όσο πιάσει.Λες και με κάνουν καμιά χάρη ας πούμε.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#869020 ειχα ενα χρονο να δω live Τακη..... Θυμηθηκα το "γιατι"
αυτο το "εβαλε το σωμα του αυτοκινητου" πρεπει να το ειπε πανω απο 50 φορές........
Άβαταρ μέλους
By edmond
#869022 Είδα και γω Τράκη μετά από κανά χρόνο ξέρωγώ.
Ο αντ1 πρέπει να είναι σε ψιλοαπόγνωση, θεωρώ πως πέρα από την λήξη των γιούρο κλπ. θα έπρεπε να υποστηρίξει το προϊόν του αφήνοντας το ξεκάθαρα στο πλας.
Πάντως οι...παράπλευροι λύγκες, τελευταία κάνουν κάτι κοψιματάκια που σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι σε 4-5 εναλλακτικά.
Αν και είναι νωρίς να αποφασίσω, μάλλον από την επόμενη σεζόν θα πατηθεί το κομβίον για F1TV.
Οψόμεθα...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
fokion έγραψε:ειχα ενα χρονο να δω live Τακη..... Θυμηθηκα το "γιατι"
αυτο το "εβαλε το σωμα του αυτοκινητου" πρεπει να το ειπε πανω απο 50 φορές........
Είδα κι εγώ ελληνική F1 στον Ant1 επειδή ήταν ζωντανά. Έχει άλλη αίσθηση και πληροφόρηση να ακούς τους Έλληνες που δίνουν την αίσθηση καλού ερασιτέχνη με γνώσεις (ίσως πιο έντονο κόλλημα σε τεχνικά θέματα) σε σχέση με τους άλλους που έχουν φάει τα χρόνια τους μέσα σε αγώνες F1, τα έχουν ζήσει όλα, ξέρουν τους πάντες και έχουν την άνεση να τους μιλάνε σαν ίσοι. Είναι σε άλλο επίπεδο βάθους πληροφόρησης αλλά και πρόσβασης.
Άβαταρ μέλους
By fokion
edmond έγραψε:Πάντως οι...παράπλευροι λύγκες, τελευταία κάνουν κάτι κοψιματάκια που σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι σε 4-5 εναλλακτικά.

Οχι αυτη τη φορά.... ( σε εμενα τουλαχιστον )