Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Έχει βάλει το praktiker 20% €πιστροφή
https://www.praktiker.gr/product-grid/bbq_epistrofi

Δεν βλέπω napoleon :(

Εχει Weber, ποια Ναπολεον τωρα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι κακή η 210 πάντως απ' ότι είδα σε reviews
Την είδα από κοντά, ο,τι πρέπει για το μπαλκόνι μου. Δεν μ αρέσει βέβαια που δεν έχει ντουλαπάκι να μπει η φιάλη αλλά πρέπει να είναι χύμα στο πλάι

Τώρα πρέπει να σκεφτώ αν όντως την χρειάζομαι ή αν είναι μια ακόμη σπατάλη
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868969 Και οι Jamestown φαίνονται vfm
Οι κριτικές είναι άριστες
https://www.skroutz.gr/s/34124804/James ... ml#reviews

Πολύ καλή τιμή και η 3.1 αλλά η 4.1 έχει και μάτι υπερύθρων
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#868973 Εχω την Jamestown 3.1 εδω και καμια 3ετια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πιο πριν ειχα noname κινεζια η οποια μετα απο 10 χρονια χρησης βγηκε οφ

Jamestown ειναι μια καλη μετριοτητα, ουτε εντελως κινεζικη, ουτε εντελως επωνυμη
Καλη ποιοτητα κατασκευης (δεν κουνιεται,τριζει,ξεχαρβαλωνει τιποτα), μαντεμι, ομοιομορφη αποδοση της θερμοτητας, σχετικη ευκολια στον καθαρισμο και αρκετα αξεσουαρ/ανταλλακτικα στο Πρακτικερ σε λογικες τιμες
πχ τα ταψακια για τα λιπη, τα Weber κοστιζουν 10 ευρω, τα Jamestown 6ευρω

300 την ειχα παρει, παλι καπου εκει γυρω παιζει
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868980 Τόσο την έχει, με 20% επιστροφή eurobank βγαίνει 240.

Για ψητά λαχανικά, κανά ψάρι ίσως και χοιρινές. Λουκάνικα και τέτοια σπάνια, εκτός αν έχουμε κανά σουαρέ, που κι αυτό πλέον σπάνιο είναι.

Ο καθαρισμός αλλού διαβάζω πως είναι εύκολος κι αλλού δύσκολος. Λογικά μετά από κάθε ψήσιμο καλό είναι να παίρνεις τα πολλά για να μην μένουν.

Έχω και μαντεμένια τηγάνια lodge που μπρορούν να χρησιμοποιηθούν στο υγραέριο.

Μια φιάλη πόσα ψησίματα κρατάει πάνω κάτω; Για coral διαβάζω κατά προτίμηση με τον μηχανισμό της.
Άβαταρ μέλους
By fokion
Dimitris_P έγραψε:Μια φιάλη πόσα ψησίματα κρατάει πάνω κάτω; Για coral διαβάζω κατά προτίμηση με τον μηχανισμό της.

Εξαρταται για ποσους ψηνεις καθε φορά :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα πολλά.
Παντα ομως εχω μια φιαλη γεματη καβατζα μετα απο ενα (ψυχολογικό ) σημειο....

Παλιά, σε "φιλικο" βενζιναδικο πηγαινα και τις γεμιζα ( οχι πλήρως - κατι λιγοτερο ) μια και ηταν ΠΟΛΥ πιο φτυνα.
Μετα που το ξανασκεφτηκα λεω ενα ρε δε #$$%&^ μη βρεθουμε στον Αρη... Ασε να ειναι ελεγμενες καθε φορά, οποτε περνω πλεον σφραγισμενες

( ΥΓ μιλαω παντα για κανοική 10κιλη φιαλη πετρογκαζ ΕΚΟ κλπ...)
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Dimitris_P έγραψε:
Μια φιάλη πόσα ψησίματα κρατάει πάνω κάτω; Για coral διαβάζω κατά προτίμηση με τον μηχανισμό της.

εξαρταται απο πολλους παραγοντες, συχνοτητα ψησιματος, ενταση, με ανοιχτο/κλειστο καπακι
εμενα πχ 2 χρονια μου βγαζει ανετα

απο εκει και περα, οπως προειπαν, η εχεις ακομη μια φιαλη καβατζα η απλα εντοπιζεις ενα κοντινο σου βενζιναδικο που να ειναι ανοιχτο Κυριακες /αργιες (με δεδομενο οτι τα περισσοτερα σου ψησιματα θα τα κανεις τοτε)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#869076 Έχω μηδέν εμπειρία από ψησταριές τέτοιου τύπου, είτε υγραερίου είτε κλειστές καρβουνου.
Σε κλασσική καρβουνου έχω ψήσει πολλάκις. :eat: :eat:

Η Jamestown μ'αρέσει πιο πολύ για το πλαινό μάτι όπου μπορείς να τηγανίσεις καμιά πατάτα στο γκάζι (άλλη φάση :inlove: )

Από την άλλη γιατί να μην πάω σε μια Lotus Grill που και χώρο δεν πιάνει, ούτε άγχος για τα υγραέρια, και θα έχει και την κλασσική μυρωδιά καρβουνίλας; :inlove:

Χρόνο καθαρισμού πάνω κάτω τον ίδιο θα θέλουν
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dimitris_P έγραψε:Από την άλλη γιατί να μην πάω σε μια Lotus Grill που και χώρο δεν πιάνει, ούτε άγχος για τα υγραέρια, και θα έχει και την κλασσική μυρωδιά καρβουνίλας; :inlove:

Εγω παντως μολις παρηγγειλα μια τετοια σε XL τωρα που την ανεφερες και την εψαξα λιγακι. Με εψησε.
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Έχω μηδέν εμπειρία από ψησταριές τέτοιου τύπου, είτε υγραερίου είτε κλειστές καρβουνου.
Σε κλασσική καρβουνου έχω ψήσει πολλάκις. :eat: :eat:

Η Jamestown μ'αρέσει πιο πολύ για το πλαινό μάτι όπου μπορείς να τηγανίσεις καμιά πατάτα στο γκάζι (άλλη φάση :inlove: )

Από την άλλη γιατί να μην πάω σε μια Lotus Grill που και χώρο δεν πιάνει, ούτε άγχος για τα υγραέρια, και θα έχει και την κλασσική μυρωδιά καρβουνίλας; :inlove:

Χρόνο καθαρισμού πάνω κάτω τον ίδιο θα θέλουν

Γιατι ο γερο νεγρο τζιμ πεθανε μαζι με τα ατμοπλοια και τις ατμομηχανες
Γιατι τα πλοια χρησιμοποιουν LPG ή CNG και οι ατμομηχανες ηλεκτρικο ρευμα
Και γιατι εισαι μοντερνος νεος και εργασεσαι σε τεχνολογια αιχμης .
Μην κοιτας τον Chris , αυτος του αρεσουν τα παιχνιδια ρολου
Οταν ψηνει ντυνεται θερμαστης και απαγγελει καβαδια , ειναι το χομπι του
Φαντασου ντυνεται ινδιανος και πεφτει με το καγιακ του απο βραχο στην θαλασσα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#869093 Για κάμπινγκ και φορητότητα γενικά καλή φαίνεται, με 3 κατοστάρικα όμως χίλιες φορές πιο VFM μια αεριου απο το Praktiker, καθάρισμα εσωτερικά μια φορά στο τόσο θέλει όχι κάθε φορά που ψήνεις.