νομιζω στα 2111,2113 και 2114 εξηγει τη λυση.
https://youtu.be/bgn-XxmgyOg
https://www.plaisio.gr/Promo/2024/02/5t ... PerPage=48
Αν και πήρα LG τηλεόραση, εδώ οι μπάρες LG είναι ακριβές και skroutz βγαίνουν φθηνότερα οπότε τις αποκλείουμε.
Λουκούμι είναι η Q800C αλλά επειδή η βάση της τηλεόρασης είναι χαμηλή, πιστεύω πως θα κρύβει κάτω κάτω περιεχόμενο ή θα ενοχλεί στο μάτι μιας κι έχει ύψος 6εκ εκεί που ακριβώς ξεκινάει και η τηλεόραση.
Οπότε η λογική λέει S800B που είναι μεν αρκετά thin αλλά έχει καλές κριτικές κι αυτή overall
Αν έπαιρνα LG μάλλον θα ήταν η SC9S που έχει ειδική βάση για τη τηλεόραση, αν και αυτό προυποθέτει πως πρέπει να βγάλεις τη βάση της τηλεόρασης και να βάλεις τη βάση του soundbar
My Flickr
Fosi Audio BT20A Pro και άλλοι αντίστοιχοι μάρκας όπως Aiyima (επίσης σε έκπτωση) ή της SMSL (πιο ακριβοί και όχι σε έκπτωση κατά το Amazon prime day.

Και λαμπάτος με οπτική και coaxial είσοδο +RCA+BT

Δεν με νοιάζει υψηλή πιστότητα ούτε η τρομακτική ισχύ (γιατί κάτι για 100-300Wχ2 δεν τα πολυπιστεύω) αλλά θέλω να μπορούν να οδηγήσουν 2 ηχεία και 1 ενεργό subwwofer. Αξίζουν ή είναι της πλάκας; Τα σχόλια ποικίλλουν. Ή αν έχετε κάποια προτίμηση σε μάρκα ή άλλη μάρκα υπόψη σας.
sknipper έγραψε:Έχει κανένας άποψη για κάτι μικρούς ενισχυτές class D όπως οι παρακάτω;Ποια ηχεία ?
Fosi Audio BT20A Pro και άλλοι αντίστοιχοι μάρκας όπως Aiyima (επίσης σε έκπτωση) ή της SMSL (πιο ακριβοί και όχι σε έκπτωση κατά το Amazon prime day.
Δεν με νοιάζει υψηλή πιστότητα ούτε η τρομακτική ισχύ (γιατί κάτι για 100-300Wχ2 δεν τα πολυπιστεύω) αλλά θέλω να μπορούν να οδηγήσουν 2 ηχεία και 1 ενεργό subwwofer. Αξίζουν ή είναι της πλάκας; Τα σχόλια ποικίλλουν. Ή αν έχετε κάποια προτίμηση σε μάρκα ή άλλη μάρκα υπόψη σας.
< >
Έβαλα κι έναν λαμπάτο στην πιο πάνω δημοσίευση.
sknipper έγραψε:Ηχεία Roth Oli1, μικρά, ραφιού, bassreflex, 100W, 8Ω συν ένα ενεργό Subwoofer Q-Acoustics
Έβαλα κι έναν λαμπάτο στην πιο πάνω δημοσίευση.
δεν νομιζω να εχεις θεμα δεν ειναι απαιτητικα αποτι βλεπω
εαν σε ενδιαφερει παντως δινω τον κατωθι σε τιμη χωμα γιατι περιμενω την παρασκευη ενα yamaha
Τον ειχα παρει 900 ατην καραντινα το 21 παρτον 250 ευρω να μην καθεται
https://www.hxoseikona.gr/4138-advance- ... fiers.html
https://www.skroutz.gr/s/8947675/Advanc ... ayros.html
Εδώ έχω ένα Yamaha ραδιοενισχυτή RX-497 ο οποίος συνδέεται με DACάκι Fiio με οπτική από την τηλεόραση, με Chromecast audio για ασύρματο ήχο κλπ, έχει ραδιόφωνο που ακούω, έχει δύναμη 2χ75WRMS αν θυμάμαι καλά και μου αρέσει πως ακούγεται ενώ έχει και έξοδο για το subwoofer. Δηλαδή με καλύπτει πλήρως, μόνο που δε λειτουργεί γιατί κάτι έχει πάει στραβά στην πλακέτα του standby (πιθανολογώ ένας πυκνωτής που είναι γνωστό θέμα) αλλά αν το κάνω στην Αγγλία θα κοστίσει πιο πολύ από το να πάρω το μικρό... Οπότε είτε το κουβαλάω Ελλάδα πέρα δώθε τώρα που θα κατέβω, είτε αλλάζω τον πυκνωτή μόνος μου αλλά έχω χρόνια να παίξω με κολλητήρι και δεν θέλω να κάνω εξάσκηση σε αυτό άσε που μπορεί και να μην φταίει ο πυκνωτής και δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα αν φταίει. Οπότε πάμε plan C, βγάζω και κουβαλάω στην Ελλάδα μόονο την πλακέτα...
Στα μικρά μια άλλη μάρκα είναι η Arylic. Επίσης μάλλον τα Aiyima τα φτιάχνει ο ίδιος που κάει και τα Douk audio και Nobsound. Tα SMSL θεωρούνται ανώτερης κατηγορίας και αυτό φαίνεται και στητν τιμή.
Τη θέση του advance audio ενισχυτη έχει πάρει ο δικτυακός Yamaha rn-a800a
Το streamer cocktail audio X45 βγήκε σε αγγελία και με τα χρήματα αυτά θα αγοραστεί καινούργιο καλύτερο πικάπ . Στη θέση του μπήκε το CD player της Yamaha και αυτό .
Επίσης αγοράστηκε phono το ifi phono zen 3.
Μετά απο κάποιες μέρες στρώσιμο του ενισχυτή ακούς ξεκάθαρα την ανωτερότητα του Yamaha έναντι του advance acoustic . Επίσης αγοράστηκε καλώδιο ρεύματος για τον ενισχυτή της isotek .
Απλα wow σοκ και δεος
Απο που να το πιασεις ....22 κιλα γομαρι
Ποιοτητα κατασκευης αλλου ,design....τανα yamaha ποσο ομορφα μηχανηματα βγαζεις
Εντοσθια που φωναζουν ποιοτητα ....δεν περιγραφω αλλο
Ακολουθουν φωτος
Dimitris_P έγραψε:VintageΜοιάζει παλιό αλλά είναι καινούργιο με όλα τα καλά κόλπα αλλά την παλιά καλή ποιότητα κλπ.
Περιμένουμε εντυπώσεις ακουστικές.