Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#863534 Audi Q3 35 tfsi s-tronic νοικιαρικο με μόλις 4500χλμ.

Θετικά

Ωραίο στιβαρό στον δρόμο, στρίβει χωρίς να τρομάζει και χωρίς να καταλαβαίνεις ότι οδηγάς "ψηλό" όχημα.

Ο κινητήρας είναι αρκετός και ενώ δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο η επιτάχυνση είναι επαρκεστατη.

Οι χώροι επίσης μια χαρά για 4 άτομα, ο χώρος αποσκευών μιεχ, μια μεγάλη και μια μικρή βαλίτσα αντε και 2 backpacks και γέμισε.

Ωραίο infotainment, android auto κλπ εύκολα και ευανάγνωστα.

Κατανάλωση με ταχύτητες 130-150 στα 7

Αρνητικά

Λίγο σκληρές οι αναρτήσεις, οκ καταλαβαίνω ότι για να στρίβει έτσι χρειάζονται αλλά μου κακοφανηκαν σε σχέση με το άλλο "ψηλό" που οδηγώ (stonic)

Γκρίζα πλαστικά μέσα σαν μιτσουμπισι των 80s, απαράδεκτο για τέτοιο αυτοκίνητο.

Αεροδυναμικός θόρυβος από τον καθρέφτη του οδηγού, μου ψιλοεσπασε τα νεύρα.

Καθίσματα όχι ιδιαίτερα βολικά.

Υψηλή τιμή.

Γενικά ενώ είναι καλό σαν αυτοκίνητο με την εμφάνιση υποκειμενική με αυτή την τιμή πουλάει περισσότερο hype.
Αξίζει για κάποιον που έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει ένα τουμπανιασμενο με όλα τα έξτρα κάνα 50ρι χιλιάρικα να το έχει σαν 2ο-3ο για να μην κυκλοφορεί την 7ρα πχ, σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω υπάρχουν πιο συμφέρουσες προτάσεις στην αγορά, ακόμα και το αδερφάκι T-Roc φαντάζει ευκαιρία κοντά στα 30 καλά εξοπλισμένο.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#863535 Βγάζεις πιο εύκολα γκόμενα με audi. αυτό πουλάει.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#863561 Το ίδιο τροπέτο (1.4τφσι δσγ6) είχαμε στην δουλειά σε ένα μοντέλο του 2014. Φουλ εξοπλισμένο για τότενες, όπως τα περιέγραψες, μπετόν στο δρόμο- οκ, για τέτοιο αμάξι- γκάζι υπεραρκετό για τον χαρακτήρα του κλπ. Η τιμή τότε ήταν ταβάνι με όλο τον κατάλογο γύρω στα 40κ... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#864363 Seat Arona FR τρικύλινδρο 5ταχυτο me 1800κμ ,καινούριο δηλαδή .Εκανα 600 χμ σε 6 ημέρες.Από τα χειρότερα αυτοκίνητα που εχω οδηγήσει ποτέ. Πλεύσεις της ανάρτησης ,τραγικό κιβώτιο και συμπλέκτης με τεράστιες διαδρομές και τα δύο ,ο κινητήρας ανύπαρκτος ειδικά χαμηλά μόνο με πολύ γκάζι πήγαινε κάπως. Το εσωτερικό μέτριο και τα καθίσματα πολύ στενά...Ηχομόνωση πολύ μέτρια.
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν οτι αναψε η προειδοποίηση στάθμης λαδιού....Στα 2200km...Π¨ηρα λάδι και συμπλήρωσα :dizzy:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν εχω κατι αλλο να πώ....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#865200 Citroen C5 Aircross, σύντομες εντυπώσεις
Νοίκιασα αυτοκίνητο για 2 μέρες, Παρασκευή με Κυριακή βράδυ και ζήτησα Fiat 500. Όμως με αναβάθμισαν από μόνοι τους 3-4 κατηγορίες και βρέθηκα με Citroen C5 Aircross αυτόματο. Χάρηκα για το αυτόματο αλλά όχι τόσο για το μέγεθος, το ήθελα για διαδρομές πόλης και το μικρό είναι ευκολία.
17.600χλμ σε πολύ καλή κατάσταση, μάλλον έκδοση με καλό εξοπλισμό (διζωνικό, αυτόματο με αισθητήρα, βλέπει τυφλές γωνίες, λωρίδες κλπ, ηλεκτρικό κάθισμα). Πάντα με κερδίζει αυτοκίνητο με αναδιπλούμενους καθρέφτες. Δυστυχώς με όλα αυτά σου παίρνει χρόνο να τα μάθεις (και βλαστημάς μέχρι να καταλάβεις ότι ο προηγούμενος έχει βάλει limiter στα 40 μίλια και από πού/πώς το βγάζεις….)
Απέξω μια χαρά δείχνει αλλά από μέσα το νιώθεις, γκουμούτσα. Ορατότητα εμπρός χμ, είσαι μεν ψηλά αλλά πολύ ψηλά είναι και το καπώ οπότε δεν ξέρεις που είσαι σε σχέση με τους γύρω σου. Είναι πιο ψηλό από άλλα SUVάκια.
Χώροι εμπρός καλοί πίσω οκ για 3 και τα καθίσματα πάνε μπρος πίσω ανεξάρτητα. Χώρος αποσκευών περίμενα καλύτερα. Έχει επιπλέον μεγάλο χώρο κάτω από πάτωμα με χώρο για αλλά χωρίς ρεζέρβα αλλά όχι βολικό.
Εργονομία έτσι κι έτσι. Κάποια κουμπιά είναι χωστά, τα 2 USB ακόμα πιο χωστά, δεν τα βάζεις εύκολα εν κινήσει. Η οθονάρα καλή και χρήση και αφής και με κουμπιά, όχι τέλεια αλλά καλά. Τα απλά πράματα όπως πχ κατανάλωση, μέση ταχύτητα κλπ δεν τα βρήκα.
Το startstop οκ, δεν με ενόχλησε. Το driving mode (eco, normal, sport) μεταφράζεται σε ψοφίμι/κάτι χάλασε, θείτσα, επιτέλους έχω αυτοκίνητο (και καταργεί και το start stop).
Τιμόνι πολύ ελαφρύ και χωρίς αίσθηση και κόβει αρκετά.
Φρένο μια χαρά. Εϊχε και σύστημα που από μόνο του πατάει πολύ φρένο αν νομίσει ότι θα τρακάρεις, με τρόμαξε πολύ μια φορά που ήθελα να φτάσω κοντά στον εμπρός μου (για να μην μείνω στη μέση της δισταύρωσης).
Γκάζι με μεγάλη διαδρομή (καλό) και καλή απόκριση (στο sport).
Κινητήρας έχει δύναμη από χαμηλά και κόφτη ψηλά που μου αρέσει αλλά κάνει και κάτι δισταγμούς ίσως για να γεμίσει το τούρμπο ή φταίει το κιβώτιο.
Το αυτόματο κιβώτιο υποθέτω ότι είναι ημιαυτόματο οπότε κάνει κάτι απότομα καμιά φορά. Δεν έχει μοχλό, μικρό λεβιεδάκι μόνο αλλά είχε και λεβιεδάρες στο τιμόνι +δεξιά, - αριστερά και μάλλον είχε 8 ταχύτητες. Όποτε του έβαλα 7η ή 8η σε ταχύτητες περί τα 110 δεν την κράτησε οπότε ίσως και να μην υπάρχουν παρά μόνο σαν ένδειξη...
Ανάρτηση με προσανατολισμό την άνεση αλλά κλίσεις οι αναμενόμενες χωρίς υπερβολές. Στα συν.
Οδική συμπεριφορά δεν δοκιμάστηκε αλλά δεν με ενόχλησε. Σταθερή τροχιά εμπρός χωρίς ενοχλητικά κοψίματα από τα ESP (ίσως απλά καλή άσφαλτος). Στα συν.
Κατανάλωση δεν με απασχόλησε. Μου φάνηκε πιο πολύ από όσο θα ήθελα αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω αξιόπιστα, γεμάτο το πήρα γεμάτο το γύρισα αλλά δεν ξέρω πόσο "γεμάτο" το είχε ο προηγούμενος. Χρήση αρκετό σταμάτα ξεκίνα και χάζεμα σε γειτονιές.
Συμπέρασμα: Αν και δεν ξέρω τι άλλο παίζει στην κατηγορία του σε μέγεθος και χρήματα αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν ευχάριστο και δεν βρήκα λόγους να μην το συμπαθήσω (εκτός του ότι είναι Citroen που βέβαια είναι πολύ καλύτερο από το να είναι Opel…. Άσχετα αν πλέον και τα δύο είναι αδελφάκια με τα Peugeot που εκτιμώ).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
ο sknipper δύο χρόνια πριν, στις 30 Μαΐου 2022 έγραψε:Opel Crossland 8500χλμ, 1,2λτ 130PS/5500 (κόφτης 6500) 230Nm/1750
Τελευταίο μοντέλο (χωρίς Χ), στηρίζεται λέει σε κάποιο Peugeot 2008. Δεν ξέρω πόσο, αν δηλαδή είναι ίδιο μηχανικά ή όχι.
Το είχα για 7-8 μέρες, νοικιάρικο και πήγα παντού.
Νοίκιασα παρόμοιο αυτή τη βδομάδα αλλά σε χειροκίνητο 6τάχυτο, επίσης περί τα 50χλμ/1000 στροφές. Τα σχόλιά μου παραμένουν, καλοί χώροι, καλή απόσταση από το έδαφος, σπαστικός μοχλός χειροφρένου (ευτυχώς σε αυτό το μοντέλο δεν είχα και υποβραχιόνιο να το κρύβει), ευχάριστα δυνατός και πρόθυμος κινητήρας αλλά όχι ραφιναρισμένο, κάπως αδύναμο στην εκκίνηση μέχρι τις 1750+ στροφές κάτι που στο χειροκίνητο γίνεται πιο εμφανές προσθέτοντας βαθμό δυσκολίας κατά τη χρήση στην πόλη με πολλά σταμάτα-ξεκίνα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#868215 Polestar 2 single motor (front) 170KW=231Hp / 78KWh νοικιάρικο με περί τα 45000χλμ.
Διαστάσεις ικανές 4,60μ και πλατύ και 2 τόννοι άδειο. Δε ξέρω επίπεδο εξοπλισμού αλλά απ' όλα τα καλά είχε.
Γενικά μου αρέσει σαν σχήμα αλλά μου έτυχε άσπρο. Οι ζάντες δεν μου αρέσουν αλλά να κι εμένα.
Μέσα όμως σκούρο που μου αρέσει.
Χώροι καλοί εμπρός, πίσω, παραπίσω και παραεμπρός (frunk). Σχεδόν ενοχλητικά πολύς χώρος ανάμεσα σε οδηγό και πόρτα.
Θέση οδήγησης οκ, μου άρεσε η ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης.
Από ορατότητα η γνωστή κολώνα πιο μπροστά από όσο θέλεις και πολύ μικρό πίσω παράθυρο. Γενικά κάπως μικρά παράθυρα που ανοίγουν αργά στην αρχή και λίγο πιο γρήγορα μετά, δε ξέρω γιατί. Αλλά τα πίσω δεν ανοίγουν τελείως, στα μείον.
Οι εντυπώσεις από την ποιότητα υλικών και συναρμογής πολύ καλές.

Το infotainment κλπ αρκετά μπερδεμένο αλλά το συνηθίζεις. Μερικά πράματα όμως που ξέρεις ότι υπάρχουν δεν τα ξαναβρίσκεις εύκολα. Έκανα διάφορες ρυθμίσεις, μου άρεσε που μπορείς πχ να επιλέξεις και αν θα κάνει crαwl. Τιμόνι στο σφιχτό/βαρύ, αυτόματο φρενάρισμα στο Low που θυμίζει ατμοσφαιρικό (Std που είναι το μέγιστο σε τρομάζει λίγο, φρενάρει πιο πολύ από όσο περίμενα όταν αφήνω το γκάζι). Μπερδεύτηκα λίγο με τα μίλια, χλμ κλπ, τελικά έβαλα τις ταχύτητες σε μίλια για να είναι ίδιες με τα όρια αλλά τις αποστάσεις σε χλμ για να έχω καλύτερη αίσθηση. Στην παράδοση του νοικιάρικου μέχρι να το καταλάβει η ηλίθια ότι ήταν χλμ θεώρησε ότι σε 3 μέρες έκανα περί τα 18.000χλμ και μου λέει θα σας χρεώσω 3666 λίρες για τα παραπάνω χλμ…. (είχα όριο νομίζω 300μίλια τη μέρα)
Πρέπει να είσαι admin για να κάνεις κάποια πράματα όπως το να έχεις την εφαρμογή της Polestar και για αυτό θέλεις και τα 2 κλειδιά. Το οποίο κλειδί είναι ένα ογκώδες παραλληλόγραμμο, μαύρο με μικρά μαύρα δυσανάγνωστα κουμπιά που δεν ξεχωρίζουν στις στενές πλευρές του, έχει και φυσικό κλειδί μέσα του. Το χρεώνω στα μεγάλα μείον, άσχημο για το όλο image, μπορούσαν τουλάχιστον να έχουν λίγο χρώμα στα κουμπιά αλλά και στο κουτί. Αρκεί να το έχεις στην τσέπη σου για να λειτουργήσει αλλά λόγω όγκου και γωνιών θα σου κάνει σημάδι στο παντελόνι…
Κατάφερα να μου φτιάξω λογαριασμό και να συνδέσω το αυτοκίνητο με την Google μου και με το τηλέφωνο. Μετά τα βρίσκουν και είναι σαν να έχεις android tablet (πιθανόν να γίνεται το ίδιο και με Apple). Έψαχνα κάτι στο τηλέφωνο και το έσωζα και μετά το έβρισκα στο χάρτη του αυτοκινήτου. Αλλά για να πας στο χάρτη πρέπει να πας στα apps και να επιλέξεις το Google map, δεν έχει απευθείας κουμπί για πλοήγηση. Αντίστοιχα για να πας στο ραδιόφωνο πας στα apps και επιλέγεις ραδιόφωνο. Άμεση ανταπόκριση αλλά καλύτερα να είχε απευθείας επιλογές. Και θα ήθελα πιο πολλές επιλογές για το κυρίως ταμπλώ.
Πιο πολύ όμως τρόμαξα όταν έχασα τα χειριστήρια του κλιματισμού από την οθόνη και ήθελα να ξεθολώσω τα τζάμια. Και ενώ στην αρχή ήταν διζωνικός μετά δεν ήταν αλλά δεν με ενδιέφερε αυτό για να το ψάξω.
Επίσης εκνευρίστηκα μέχρι να βρω το μενού που σβήνω το αυτοκίνητο αλλά τελικά υπάρχει εύκολος τρόπος που μου διέφευγε, πατάς το κουμπί play/pause για 2’’. Ή απλά δεν ασχολείσαι και βγαίνεις και κλειδώνεις. Ή ίσως κλειδώνει μόνο του καθώς απομακρύνεσαι, και ξεκλειδώνει όταν πάς να ανοίξεις την πόρτα. Για να ενεργοποιήσεις το αυτοκίνητο θέλει φρένο και παίξιμο του μοχλού, μάλλον είναι σωστό σαν ιδέα αρκεί να επιλέξεις το σωστό R ή D, με τρόμαξα 1-2 φορές κι έφυγα ανάποδα.
Αφού κατάλαβα το adaptive cruise control και το drive assist και τις ρυθμίσεις τους τα βρήκα πολύ καλά. Ειδικά οδηγώντας αγγλικό τιμόνι σε στενή αγγλική λωρίδα σε κρατάει πολύ ωραία στη μέση. Απλά αν δεν κρατάς το τιμόνι μετά από λίγο αρχίζει να σε κράζει, πιάσε το τιμόνι ρε τεμπελχανά. Στην πράξη ο αυτόματος γκαζώνει φρενάρει και κρατάει απόσταση και το άλλο ακολουθεί τη λωρίδα, μια χαρά πάει μόνο του.

Επιδόσεις Μπορεί να είναι το μικρό και “αργό” μοντέλο με 0-100 σε 7,4’’ αλλά τα 330Nm ροπής όλα μαζί από τη μία στιγμή στην άλλη είναι μια χαρά για να γεμίσουν το αυτοκίνητο επιφωνήματα χαράς (κόρη) ή πανικού (γυναίκα). Μετά αρχίσαν απειλές, σταμάτα γιατί θα μας έρθει εμετός… άτιμες γυναίκες, ξέρουν πως να έχουν πάντα την τελευταία κουβέντα. Οι επιταχύνσεις είναι όλα τα λεφτά (αυτό ισχύει και κυριολεκτικά, τότε τα καις). Και έπιασα τον εαυτό μου να περιμένει το σκαλοπάτι από την αλλαγή ταχύτητας που όμως δεν συμβαίνει, απλά τραβάει το ίδιο όσο το πατάς. Βέβαια τερματίζει στα 160 που δεν το σχολιάζω.
Γενικά το πώς πετιέσαι μπροστά είναι θαύμα. Σε ξεκίνημα από πάρκινγκ για ενσωμάτωση στον αυτοκινητόδρομο ή σε αλλαγή λωρίδας χωρίς να αποτελείς κινητό εμπόδιο μέχρι να επιταχύνεις. Αλλά δεν χρειάζεται να το εξαντλείς, έτσι κι αλλιώς η όλη εμπειρία οδήγησης αναβαθμίζεται σε τελείως άλλο επίπεδο. Αλλά είναι πολλή η ροπή για προσθιοκίνητο, το ένιωθα ότι τα Michelin Primacy 245/45-19 αγκομαχούσαν. Μπορείς να πας σε sport mode που βγάζει το ESP, δεν ξέρω πόσο, δεν το δοκίμασα, ήταν και βροχερά, σε μια έξοδο από κυκλικό κόμβο έφαγα και μια υποστροφή στο γκάζι στη βρεγμένη άσφαλτο.
Αναρτήσεις σφιχτές και καταλαβαίνεις ότι κάτι πάτησες αλλά δεν χτυπάνε, άνετες δεν τις λές αλλά εντελώς της αρεσκείας μου.
Πολύ καλή ποιότητα κύλισης, ήσυχα, ομαλά με δύναμη όποτε χρειαστεί.
Οδική συμπεριφορά δεν δοκιμάστηκε σε ζόρια αλλά γενικά το βρήκα ικανοποιητικότατο και ζυγισμένο χωρίς να με ενοχλήσει κάτι. Το βάρος μεγάλο αλλά κρύβεται από τις ροπές και το χαμηλό κέντρο βάρους άρα όχι κλίσεις.
Χειριστήρια Τιμόνι, γκάζι, φρένο, μοχλοί είχαν καλή αίσθηση.
Ήχος: φλας έκαναν ένα τελείως ξερό και φτηνό τακ τακ, τα παράθυρα λίγο θορυβώδη στη λειτουργία τους.
Εργονομικά παραπατήματα: κουμπιά παραθύρων πολύ πίσω, κάπου στον αγκώνα (ναι κάθομαι κάπως όρθια και όχι πολύ πίσω αλλά δεν μου έχει ξανατύχει), κουμπί πορτπαγκάζ κάτω από προφυλακτήρα άρα σκύβεις, τα 2 βύσματα USB-C ήταν όρθια στην είσοδο θήκης οπότε έκλειναν την μισή είσοδο της, έτσι όπως είχα στήσει τη θέση οδήγησης έβρισκα στο τιμόνι κατά το έμπα. Θα προτιμούσα κουμπί και όχι μοχλό με ντίζα για το καπώ (frunk). Οι θήκες στις πόρτες δεν βόλευαν για να σταθεί όρθιο μπουκάλι, στην κεντρική κονσόλα ακριβώς πίσω από βάση για ποτήριο και κάτω από το υποβραχιόνιο έχει κι άλλη μια βάση για ποτήρι/μπουκάλι αλλά χωρίς βάθος, θα πρέπει να μένει σηκωμένο το υποβραχιόνιο.

Κατανάλωση:
Έγραψα περί τα 660χλμ εκ των οποίων 621 υπολογισμένα από το αυτοκίνητο (από όποτε το μηδένισα μέχρι την τελευταία φόρτιση πριν το παραδώσω) με μέση κατανάλωση 16,7KWh/100χλμ, με μέση ταχύτητα 54,7χλμ/ώ σε 11:53’ (μέγιστη πρέπει να ήταν περί τα 122χλμ/ώ).
Ξεκίνησα με μπαταρίες στο 82% και το παρέδωσα με 84%.
Φόρτισα σε Tesla supercharger από αυτά που επιτρέπουν και μη Tesla πολύ εύκολα και πολύ οικονομικά στα 150KW με την εφαρμογή της Tesla. 32KWh με 46 πένες/KWh
Φόρτισα στην πανσιόν με 7KW τη νύχτα και το πρωί είχα 100%. Τους πλήρωσα για 60,19KWh προς 45 πένες/KWh
Φόρτισα και σε άλλο (ακριβό) 150άρι απλά με ανέπαφη κάρτα. 28.18KWh x79πένες/KWh.
Οπότε μέση τιμή 53.22p/KWh 16,7KWh/100χλμ
Αν ήταν βενζίνης ας πούμε ότι θα έκαιγε περί τα 8,5λτ/100χλμ και τιμή της βενζίνης είναι περί τα 144-147 πένες το λίτρο, έστω 145.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό είχα κάπου 40.6% οικονομία (8,9 έναντι 12,5 £/ 100χλμ). Και θα έκανα σημαντικά περισσότερη οικονομία αν φόρτιζα μόνο στο σπίτι μου με νυχτερινό ρεύμα.

Συμπεράσματα: Ξεκαθαρίζω ότι ήταν η πρώτη μου επαφή με ηλεκτρικό αυτοκίνητο οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα ηλεκτρικά. Αλλά συνολικά σαν αυτοκίνητο/εμπειρία συμβίωσης μου άρεσε και πολύ μάλιστα, τα μειονεκτήματα δευτερεύοντα και πλέον αποδέχομαι ότι η ζωή με ηλεκτρικό είναι όχι μόνο απόλυτα εφικτή και όχι λύση ανάγκης (εφόσον έχεις φορτιστή στο σπίτι) αλλά και ευχάριστη.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868235 Ωραίο review. Ευχαριστούμε!
Άβαταρ μέλους
By edmond
sknipper έγραψε:..ήθελα να ξεθολώσω τα τζάμια...

:omg:
Που ζείτε ρε σεις γ@μώ τις υγρασίες σας :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:

Φιλος πηγε πριν λιγες μερες στο Μπραιτον. Βροχη, αερας, υγρασια και 12°C

Χειμωνας για εμας τους καλομαθημενους. Πηγαν και πηραν μπουφαν χειμερινα

Εκει ζουν :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868248 Χίλιες φορές καλύτερα βέβαια, σε σχέση με τη μόνιμη κ@λοζέστη που βιώνουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:
edmond έγραψε:

Φιλος πηγε πριν λιγες μερες στο Μπραιτον. Βροχη, αερας, υγρασια και 12°C

Χειμωνας για εμας τους καλομαθημενους. Πηγαν και πηραν μπουφαν χειμερινα

Εκει ζουν :lol: :lol: :lol:

Φετος έκανε λίγες καλές μέρες τον Μάη αν θυμάμαι καλά και αυτό ήταν.Πετάω σήμερα για Bristol και θα πάρω πάλι το μπουφάν μαζί μου γιατί θα έχει γύρω στους 11 βαθμούς..Σχεδίαζα να το αφήσω εδώ Ελλάδα αλλά δεν ......
Kαλά τα λέει η κυριούλα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:

Πραγματικά, πού ζούμε.... Τουλάχιστον έχουμε δροσιά, η μάνα μου στην Ελλάδα λέει έχουμε σκάσει... Ταξίδευα από Λονδίνο προς Norfolk και είχε περί τους 11°C με βροχή, με κλειστά παράθυρα θόλωσε. Άνοιξα παράθυρα (κι έμπαζε νερό) μέχρι να βρω ότι οι ρυθμίσεις του κλιματιστικού εμφανίζονται αν πατήσεις την οριζόντια γραμμή στο κάτω περιθώριο της οθόνης.... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#868291 Πως έγινε και θόλωσε; Το A/C ήταν κλειστό;