Πανος έγραψε:Θα το ξανά πάω θα ζητωσω χαρτί επίσημο ότι έτσι δουλεύει το αμάξι. Και αν πάθει κάτι θέλω αλαγει μοτέρ δεν γίνεται σε αμάξι 8 μηνών να ανοίξουν και να κάνουν επισκευειΝα το πας σε άλλο εξουσιοδοτημένο.
Χωρίς να αναφέρεις τους προηγούμενους.
Μόνο αυτό που σου κάνει.
Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο δεν έπρεπε να χάνει ψυκτικό.
Επειδή αστοχίες συμβαίνουν θα έπρεπε να το αφήσεις και να το φτιάξουν.
Μίλησε και με τον συνήγορο του καταναλωτή να ενημερωθείς για τις επόμενες κινήσεις.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Πανος έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα η φλάντζα κατασκευαστικα; το ρώτησα και είπαν θα έκανε αλλά αν ήταν η φλάντζα. Το δοχείο ανάλογα τα Χιλ. Πεφτει η στάθμη από το βοιθητικο σχεδόν στο τέρμα. Ποτέ δεν επανέρχεται και δεν το αφινω να πέσει και ποιο χαμιλα για να μην κάψω φλαντζα
Εχεις ψάξει για διαρροή απο το παγούρι στο ψυγείο;Η τάπα του ψυγείου μήπως χάνει;
Ζήτα τους να πρεσσάρουν το κύκλωμα να δουν αν πέφτει η πίεση απο διαρροή.
Πανος έγραψε:Ναι έψαξαν. Δεν βρίσκουν πουθενά υγρά. Ούτε από την τάπα ούτε από το παγούρι. Την τελευταία φορά το αφίσα υο αμάξι μια μέρα όταν το πείρα μου είπαν το έχουν πρεσαρει 25 λεπτά και δεν έχανε. Εμένα μου πάει το μυαλό η στην τάπα ψυγείο η αν έχει κάψει φλάντζα και περνάει λίγο λίγο.μια άλλη σκέψει είναι μηπος έχει αέρα το ψυγείο και δεν είχε γίνει εξαερωσει.αλλα το μυαλό πάει δυστυχώς στο χειροτερο
Αν με 25 λεπτά υπό πίεση δεν έχανε τότε φταίει η τάπα,εκεί κουμπώνει το μηχάνημα που πρεσαρει.
Τώρα έκατσα διάβασα λίγο και βλέπω έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη που κάνει αυτόματα την εμπλοκή στο σβήσε άναψε ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.
(έ ρε και να μπλοκάρει αυτό στα καλά καθούμενα τι έχει να γίνει..)
glf έγραψε:Έχω νοικιάσει ένα i20 48V και αφού έκανα το πρώτο ταξιδάκι κατάλαβα ότι είναι υβριδικό lol. Έβλεπα να σβήνει το μοτέρ στην autobahn! και λέω τι κάνουν ρε τα άτομα.
Τώρα έκατσα διάβασα λίγο και βλέπω έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο συμπλέκτη που κάνει αυτόματα την εμπλοκή στο σβήσε άναψε ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.
(έ ρε και να μπλοκάρει αυτό στα καλά καθούμενα τι έχει να γίνει..)
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... 48v-hybrid
H αρχή της λειτουργίας coasting θέλει τη μετάδοση να απεμπλέκεται από το μοτέρ όταν ο οδηγός αφήνει το γκάζι και στην προκειμένη περίπτωση αυτό το αναλαμβάνει ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος συμπλέκτης e-clutch. Ο εγκέφαλος κρίνει ότι η κεκτημένη ταχύτητα πρέπει να διατηρηθεί και τότε οι στροφές πέφτουν στο ρελαντί ή ο κινητήρας σβήνει τελείως, με το αυτοκίνητο να «ρολάρει» ελεύθερο μέχρι ο οδηγός να ξαναπατήσει γκάζι. Όλο αυτό ενεργοποιείται μόνο αν έχεις επιλέξει το προφίλ Eco.
Εχει σχεση με την μπαταρια των 48 βολτ? Νομιζω οχι
socratesn έγραψε:Το βόλταρες? Είναι το 1.6 το ατμοσφαιρικό? Πως σου φάνηκε?
Όχι Σωκράτη, δεν το βόλταρα γιατί δεν είχα χρόνο. Μου το έφερε μια βόλτα από τη δουλειά να το δω. Χθες το παρέλαβε και έχει ήδη 130km στο οδόμετρο.
Το 1.6 υβριδικό 129 ίππων είναι.
Μου φάνηκε απίστευτης απτής ποιότητας για Hyundai. Φυσικά κουμπιά με καταπληκτική clicky αίσθηση. Παίξε με του κλίματος και θα με καταλάβεις.
Επειδή πριν κάνα μήνα μπήκα σε KIA Xceed και πήγα να σου γράψω στο τόπικ, τέτοιο να πάρεις, είναι πανέμορφο στα μάτια μου το ΚΙΑ αλλά μέσα το ΚΟΝΑ είναι άπαιχτο.
Εξωτερικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά μου αρέσει τόσο μέσα που θα το έπαιρνα για το εσωτερικό του.