orange tiflozi έγραψε:Σιγά το κατόρθωμα του Λούη, ξεκίνησε 2ος και τερμάτισε +1 θέση μπροστά. Ενώ ο δίκαια ηθικός νικητής PanaMax κέρδισε 2 θέσεις. Αλλά δεν τα λέτε αυτά.![]()

ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕΡ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ
ΑΜΕΡΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΟΔΗΓΟ
ΣΕΡ ΛΟΥΗΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ #LH44
ΥΓ: ΈΧΩ ΧΥΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
Μπαγερ εχεις προειδοποιηθει, μην ακουσω μιρλα μετα.
Περα απο τα κλασικα και αναμενομενα, ο μαγκας της ημερας αυτος που διαλεξε τα σκληρα για τον ΜΒ. Tι να λεμε, ετη φωτος μπροστα το pit των κατρουλιαρηδων.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://twitter.com/pirellisport/status ... 20/photo/1
Nobody has ever won at the same track 9 times.
Nobody has won a race 17 years after their first.
Today, Lewis Hamilton changed all that.

Μάγκας ο Λιούις..
Ο Λεκλερκ τι έπαθε και σερνόταν έτσι;
Είπαμε 4η ομάδα πια αλλά όχι και τόσο χάλια..
.
Fiat Panda 7,6l/100km
BARHonda έγραψε:Νομίζω το βραβείο για τη μ@λακία της ημέρας ανήκει στην McLaren και την απόφαση τους να βάλουν σοφτ στον Norris, ενώ είχανε και άλλο σετ μεσαία καινούριο
Αυτό ήταν δική του απόφαση (τον ρώτησαν πριν το πιτ στοπ στο team radio τι προτιμούσε ανάλογα με έβαλαν Ham και Ver). Με τα μεσαία θα ήταν σίγουρα 2ος, ίσως να ήταν αρκετά κοντά και στον Λούη για να δούμε ματσάκι στο τέλος. Στις συνεντεύξεις μετά το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του.
PaNick67 έγραψε:Ο Λεκλερκ τι έπαθε και σερνόταν έτσι;
Είπαμε 4η ομάδα πια αλλά όχι και τόσο χάλια..
Ο αγώνας του καταστράφηκε βασικά όταν τον έβαλαν πολύ νωρίς για interns.
Έτσι, από τα 2" διαφορά από τον επόμενο έφτασε στα 40" όταν άρχισε ο χορός των πιτ στοπ από τους υπόλοιπους.
Εντύπωση μου έκανε ότι δεν καταστράφηκε κανενός ο αγώνας από κανά γλίστρημα ξέρωγω με τέτοια γλίτσα, πόσω μάλλον ότι δεν βγήκε ούτε ένα VSC.
Άξιος ο 44, 2-3 γύρους να είχε ακόμα βέβαια...
Τον Σουαϊγιέμ γιατί τον ξεπέταξε στην πρώτη χαιρετούρα πριν βγάλει το κράνος που το έπαιζε κουρασμένος-συγκινημένος;
Η κατρουλομάδα οριακά παίρνει το κατασκευαστών αν συνεχίσει έτσι.
Ο οποιος Μαξ ποτε δεν κατάλαβα γιατι όσο ψιλοεβρεχε ήταν τόσο πίσω