Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:Νικολα θα το εχεις σαν βασικο θερμομετρο;

Ναι, σαν βασικο. Εχω ενα υδραργυρου αλλα το φοβαμαι γιατι οπως ειπα εχει σπασει ηδη ενα ο μικρος.

Παντως 0,5 βαθμοι αποκλιση ειναι οντως μεγαλη.

Χθες ολη νυχτα με ντουσακια και κομπρεσες την βγαλαμε και ο πυρετος κατω απο 38,6 δεν επεφτε με τιποτα!! Ξεκινησαμε αντιβιωση αλλα την εβγαλε (λογικο με τοσο πυρετο)
Το πρωι ξυπνησε ευδιαθετος αλλα ζεστος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86584 Νικολα αντιβιωση γιατί ξεκινησατε; Είχε τπτ θέμα με αυτακια;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#86589 Πάντως με τα ηλεκτρονικά έχουμε και εμείς ένα θέμα, έχουμε το Chicco μετώπου το οποίο θέλει καμιά 10αρια μετρήσεις μπας και πετύχεις μια σωστή (ή να βγάλεις κανά μέσο όρο που πλησιάζει την πραγματική θερμοκρασία), έχουμε το ελαστικό Chicco μασχάλης που θέλει και αυτό αρκετή ώρα, οπότε τελικά θέλουμε κανά 2λεπτο για να καταλάβουμε αν και πόσο πυρετό έχουν τα παιδιά....και τις τελευταίες μέρες είναι και τα δύο εμπύρετα, συν η γυναίκα μου, έχω μείνει να κρατάω το φρούριο μόνος μου :oops:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Scotch έγραψε:
markvag έγραψε:Ρε 'συ Σκοτς... τι γκαντεμιά είναι αυτή;;;;;; Περαστικά και να μην ξαναπάθει τίποτα!

Έχουμε πάθει πλάκα από την ατυχία. Μια κινδύνεψε να πνιγεί με ζελεδάκι το οποίο θεωρητικά είναι "ακίνδυνο" για τα παιδιά. Την επομένη πέφτει στο σχολείο και χτυπάει σε 2 μεριές το κεφάλι (2 καρούμπαλα). Και σήμερα σε ανύποπτη και ήρεμη στιγμή γλιστράει από τον καναπέ και πέφτει με τον ώμο (και σπάει η κλείδα). Σε μια εβδομάδα έχει πάθει όσα δεν του έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί.

Tapatalk & XT1068

Τα αγόρια ή θα είναι αφοπλιστικά ήρεμα μπροστά σε μια τηλεόραση ή ανά περιοδικά διαστήματα θα σπάνε/ράβονται....
Όσο είναι ψιλολόγια δεν είναι τίποτα, περαστικά και υπομονή... Αν κρίνω από εμένα θες μπόλικη :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#86595 και η κλείδα δεν ισιώνει με τίποτα ρε γαμώτο.. εμένα ακόμα με ενοχλεί κατά καιρούς και έχουν περάσει καμιά 10αρια+ χρόνια

ευτυχώς είναι ακόμα μικρός
Άβαταρ μέλους
By soch
#86597 @ Scotch
Γρήγορη ανάρρωση και άλλο κακό να μην συμβεί.

@ Νίκος Παππάς
Αυτό έχουμε εμείς και είμαστε ευχαριστημένοι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:Νικολα αντιβιωση γιατί ξεκινησατε; Είχε τπτ θέμα με αυτακια;

Eπαιρνει εισπνεομενα για βρογχιτιδα και απο χτες που ανεβασε πυρετο η παιδιατρος μας ειπε γριππη, οποτε συνεστισε αντιβιωση για να μην γυρισει σε πνευμονια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#86602 Περαστικά Νικολα. Πάντως φέτος ακούς πολύ πυρετό.μεγάλοι μικροί όλοι ταβλιασμενοι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#86606 Ευχαριστω Γιαννη, χαμος γινεται και βεβαια οπως καθε χρονο μολις μπηκε ο Μαρτιος ξεκινησαμε.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#86623 @ Νίκος Παππάς: Περαστικά του!

red_monster έγραψε:Τα αγόρια ή θα είναι αφοπλιστικά ήρεμα μπροστά σε μια τηλεόραση ή ανά περιοδικά διαστήματα θα σπάνε/ράβονται....
Όσο είναι ψιλολόγια δεν είναι τίποτα, περαστικά και υπομονή... Αν κρίνω από εμένα θες μπόλικη :lol:

Με υπομονή ασφαλείας λειτουργούμε εδώ και πολύ καιρό :lol:

QsisVTS έγραψε:και η κλείδα δεν ισιώνει με τίποτα ρε γαμώτο.. εμένα ακόμα με ενοχλεί κατά καιρούς και έχουν περάσει καμιά 10αρια+ χρόνια
ευτυχώς είναι ακόμα μικρός

Μας είπε ο (παιδο) ορθοπεδικός χθες ότι σ' αυτήν την ηλικία δεν έχει δει περίπτωση να μην έχει επανέλθει πλήρως η κλείδα (ελπίζω να μην είμαστε η πρώτη...). Ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν περίπου 2 μήνες για να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση. Τα δύσκολα θα είναι σε κανένα 10ήμερο που δε θα πονάει και άντε να τον συγκρατήσεις....

@ soch: ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#86627 ναι ίσως τον σώσει που είναι ακόμα στην ανάπτυξη εμένα σκέψου έχει μείνει σα "Λ" , δε γινόταν να παρέμβουν ούτε υπήρξε και λόγος

απλά αν και ήμουν 20 τότε και έδεσε αρκετά γρήγορα συνέχισε να με πονάει συχνά πυκνά για τα επόμενα 3-4 χρόνια κυρίως και λόγω του ότι κοιμάμαι πάνω σε αυτό το πλευρό και πλέον με πιάνει πού και πού ενόχληση

τώρα που ξανάρχισα τη γυμναστική με έπιασε κυρίως γυμνάζοντας ώμους, αλλά αυτό κράτησε λίγο, σταμάτησε να με ενοχλεί.. μόνο αν κάνω κάτι πολύ έντονο (με αρκετά έντονα βάρη) ίσως με ξαναενοχλήει και φυσικά εκεί που θα γίνει πάρτυ είναι αν κάνω ξανά αυτό που έκανα όταν την έσπασα εξ'αρχής.. αλλά δε νομίζω ότι θα το ξανακάνω, τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#86775 Ποια η γνώμη των μπαμπαδων για τα βλαστοκυταρα?
Διάβαζα οτι είναι ψιλοαπατη, ειδικα με την εκμετάλευση απο διάφορες εταιρίες...
Τα έχετε κρατησει-αποθηκευσει?
Άβαταρ μέλους
By edmond
kovathe έγραψε:Ποια η γνώμη των μπαμπαδων για τα βλαστοκυταρα?
Διάβαζα οτι είναι ψιλοαπατη, ειδικα με την εκμετάλευση απο διάφορες εταιρίες...
Τα έχετε κρατησει-αποθηκευσει?

σαν απατη δεν μπορω να το δω, μιας και στην τελικη μονο καλο -μπορει και να- κανει.
περι τα 2 χιλιάρικα μου ειχαν ζητήσει πριν από 14 μηνες όταν γεννήθηκε ο μικρος. κατά καποιο τροπο προβληματιστικα αλλα στο τελος δεν το εκανα. όχι και πως μου περίσσευαν τα χρήματα αυτά, αλλα μπαίνεις στο τρυπάκι σαν γονιος να κανεις ότι περναει από το χερι σου. κατι το οποιο οι...αρμόδιοι το ξερουν πολύ καλα. βασικα και σε πολλα αλλα σε βαζουν στο τρυπακι να κανεις από το ιδιο το μαιευτηριο κιολας, αλλα αυτό είναι άλλη κουβεντα. γενικα στον συγκεκρμενο χωρο (του τοκετου-μαιευτηριο κλπ) κυκλοφορει πολύ χρημα. τεσπα.

υπ' οψιν ότι τα βλαστοκυταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τυχον αδερφο-η του νεογέννητου του οποίου θα τα συλλεξουν.
εκμετάλλευση με ποιον τροπο γίνονται? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#86789 Είχα δει παλιότερα ένα ντοκιμαντέρ σχετικό. Μάλλον το .

Δείτε το γιατί αναφέρονται ενδιαφέροντα πράγματα.

Επειδή έχει περάσει καιρός και δεν τα θυμάμαι καλά, προτιμώ να μη δώσω μια ελλειπή/λανθασμένη περίληψη.

EDIT:

edmond έγραψε:υπ' οψιν ότι τα βλαστοκυταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τυχον αδερφο-η του νεογέννητου του οποίου θα τα συλλεξουν.

Δες το 14:30 έως 19:30 του video και θα καταλάβεις το λάθος στην παραπάνω πρόταση.
Τελευταία επεξεργασία από Serf και 09 Μαρ 2015, 18:55, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά