Σαν πρώτη εμπειρία, ωραίο αλλά 1-2 κλάσεις πιο κάτω απο το Τεζλα σε ευκολία χειρισμού.
Πάτημα οκ και με γκάζι δείχνει να ξεκωλλαει από το οδόστρωμα εύκολα (και είναι το single motor!!) Απο χώρους επιβατών μια χαρά.
Τα mini sounds (ήχοι που κάνει εσωτερικά (θελω να πιστεύω) κατα την επιταχυνση έχουν πολύ γέλιο, νομίζεις οτι οδηγείς το enterprise (εικάζω στο γρήγορο μοντέλο θα είναι πολύ πιο ταιριαστοί οι ήχοι)

< >
Αλλα οταν βαλεις carplay που βγαζει ενα τετράγωνο στο κέντρο της οθονης με καμια έννοια blending με το υπόλοιπο, πονανε τα ματια σου….
< >
Dimitris_P έγραψε:Με πόσα το γεμίζει άραζε;
Το e class λέω
Σε πέντε λεπτά.
kubiak έγραψε:Ή αλλιώς 120χλμ/1'...Νομίζω είναι diesel οπότε πιο κοντά στο 150χλμ/1'
sknipper έγραψε:kubiak έγραψε:Ή αλλιώς 120χλμ/1'...Νομίζω είναι diesel οπότε πιο κοντά στο 150χλμ/1'

Time is money as they say...
sknipper έγραψε:Ένας συνάδελφος είναι πολύ ευχαριστημένος που απαλλάχτηκε από την ηλεκτρική του Mercedes και πήρε μτx Mercedes E-class, "γεμίζω το ντεπόζιτο και πάω όπου γουστάρω". Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες για το αν είχε φορτιστή στο σπίτι ή όχι γιατί αυτό νομίζω είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά.Ζουν ανάμεσά μας….
< >