Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
mikeerfol έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Μαξ που μας θύμισες τι σκατό κουβαλάς μέσα σου όταν δεν είσαι μισή πίστα πιο γρήγορος

Μα αφού οι γνώστες μας έλεγαν πως ωρίμασε και έμαθε :( :(

Μετά την εξοντωτική ποινή που τον έστειλε από 5ο πάλι 5ο νομίζω ότι θα βάλει μυαλό :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Μαξ που μας θύμισες τι σκατό κουβαλάς μέσα σου όταν δεν είσαι μισή πίστα πιο γρήγορος

Μα αφού οι γνώστες μας έλεγαν πως ωρίμασε και έμαθε :( :(

Μετά την εξοντωτική ποινή που τον έστειλε από 5ο πάλι 5ο νομίζω ότι θα βάλει μυαλό :s_yes
Για τρεις ποινές μιλούσαν στο F1TV.
Μάλλον επειδή είναι Εγγλέζοι.

.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#867548 Το όλο θέμα από την αρχή ήταν το κόμπλεξ κατωτερότητας του Νόρρις. Θα το τον είχε καθαρίσει εξ αρχής.

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#867549 Μην γίνεσαι Τάκης. Το 2021 ο Λούης δεν είχε κόμπλεξ κατωτερότητας και βλέπαμε τις ίδιες αλητείες
Άβαταρ μέλους
By ripper
#867550 Ζορίστηκε ο χαλαρός υπερπρωταθλητης και ξαναβγήκε στην επιφάνεια ο Max που ξέρουμε.
Ο Βινταλ σασουν.
Υπερταλαντουχος και υπερμαλακας. 2 σε 1.

Έχουμε χάσει ένα τσουβάλι νίκες και συνεχίζουμε. :rant:
Τελευταία επεξεργασία από ripper και 30 Ιουν 2024, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#867551 viewtopic.php?p=549264&sid=767fcc8128790e6807e5842efc16b1c8#p549264

11 Νοεβρη ΔΎΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΟΚΤΏ

Όλα καλά πουτανες; :s_bye

ΟΛΑ ΚΑΛΆ ΛΕΜΕ ΤΣΑΚΑΛΟΝΙΑ ΜΟΥ; :inlove:

Και επειδή εγώ φοράω παντελόνια και όχι κυλοτακια ------->

Εικόνα

Ο άνθρωπος είναι ματσόλα, τυχεροί όσοι τον ζούμε. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#867552 ΑΛΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ Ο MAX :x

Kudos στην McLaren που εξέλιξε το ταχύτερο μονοθέσιο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#867555 Το γεγονός που μας κράτησε κάμποση ώρα στις μύτες, θα συζητηθεί αρκετά, το γκόβω :iconcool:
Ωστόσο....
Φήμες θέλουν τον πέρεζ να προσπαθεί ακόμα να περάσει τον χουλκ :roll:
Τον μαγκνουσσεν να είναι δυσαρεστημένος με την...8η(!!!!) θέση (6-8 οι χάας!!!)
Τον σάινθ να παραδέχεται πως "δε βαριέσαι, ας μην παλέψω για την 2η θέση, καλά είναι που ανεβαίνω πόντιουμ..."

Μην ξεχάσω.
Γκεάκο, ειλικρινά, αν το έχανε ο μαξ στο πρώτο μεταξύ τους τζατζάρισμα, θα έδινε πίσω την θέση as Norris did;
Ναι ή ού;
Δες το κονσέρβα με την ησυχία σου, συμβουλέψου...ξέρεις ποιον :shifty: και απάντα από αύριο, δεν έγινε τίποτα. :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Βλέπω 30+ χρόνια F1 αλλά τέτοιο σκουπίδι δεν θυμάμαι ποτέ.

viewtopic.php?p=764270#p764270

Στα γραφω ποσο καιρο, στεγνωσε το keyboard μου να σε ξετσιμπλιαζω, και συ πας και πασπατευεις αυτους που ειπανε "μαμα" 25 χρονων. :(

Τωρα ξερεις ομως. :iconcool: Αναλαμβανεις ρολο G :adminpower: , εγω χαλασα 3 στομαχια με τις Σουσουδες :sorry:

Κατα τα αλλα.

Εικόνα

:shifty:

Α, ξεχασα το σημαντικοτερο :omg:

Εικόνα

ΠΑΝΓΚ!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#867559 Κρίμα για το ότι τραυματίστηκε η McLaren του Norris, γιατί πραγματικά την άξιζε την νίκη (θου Κύριε, που είπα καλή κουβέντα για τον προαιώνιο εχθρό...). Ο Verstappen απαράδεκτος και κωλόφαρδος, ως συνήθως... H Ferrari μας, δυστυχώς, τέταρτη δύναμη πια. Άξιος ο Russel και μπράβο του (θέλει και τύχη το άθλημα). Εμείς γιατί πήραμε τον συνταξιούχο υπερπρωταθλητή προσπαθώ να καταλάβω...
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#867561 :lol: είναι πραγματικά για γέλια η κατάσταση!

Η ιστορία συνεχίζει να γράφει για τον Max και όσες νίκες και πρωταθλήματα και να πάρει, θα είναι πάντα αυτός ο Max.