Έχει χτυπητά μειονεκτήματα;
Μπορείς να παίξεις, χωρίς να σκέφτεσαι «μάλλον καλύτερο το σκέτο pad» και να λυπάσαι τα λεφτά που έδωσες;
Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει πουθενά ποιοτικα, θεωρώ ότι έχει πολύ καλό επίπεδο.
Λίγη προσοχή στο καλωδιακι που βγαίνει από τα πεταλια, φοβαμαι μήπως το τραβήξω η το πιέσω πολύ κατά λάθος και κοπεί και μετά τρέχα γυρεύει.
Από αίσθηση τώρα, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία το τιμόνι το θεωρώ πολύ καλό, πραγματικά είναι απόλαυση (το μόνο που με χαλαει και το έχω απορία κιόλας αν κανένας πιο έμπειρος θέλει να την λυσει, είναι γιατί όταν πηγαίνεις σε απόλυτη ευθεία δεν υπάρχει κανενα feedback, σαν να νεκρώνει, φταίει άραγε το game, φταίει η τιμονιέρα, συμβαίνει σε όλα τα games και σε όλες τις τιμονιέρες;).
Τα πεταλια αν και είναι πολύ ποιοτικά και όμορφα, θεωρώ το γκάζι φρένο λίγο πιο κοντά από ότι θα ήθελα σε απόσταση μεταξύ τους, ενώ ειδικά το φρένο είναι αρκετά δύστροπο στο να πετύχεις προοδευτικότητα, να αποκτήσεις καλή αίσθηση, να το πιέσεις τέρμα χωρίς να πονάει η πατούσα σου. Γενικά το φρένο είναι το αδύναμο σημείο του κατά τη γνώμη μου.
Ίσως αν δουλευτεί πάνω σε rig να είναι καλυτερο, εγώ απλά το έχω κουμπώσει σε ένα stand ώστε να σχηματίζει καλύτερη κλίση σε σχέση με την καρέκλα και να μην φεύγει προς τα πίσω.
All in all για εισαγωγή στο σπορ νομίζω είναι ότι καλύτερο δεδομένων πάντα των χρημάτων που θα δώσεις. Στα 350, δεν είναι μια καλή επιλογη, στα 250 είναι τοπ.
Και εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις. Το μόνο που μπορεί να πάθεις είναι να τρελαθείς και να αναρωτιέται πώς θα βρεις ένα rig και που θα χωρέσει να το βάλεις να οδηγας όλη μέρα.
https://eurotrucksimulator2.com/greece/#1
Ακομα πιο βαρετοι ηταν οι αγωνες με τους ΑΙ οδηγους ομως. Στο δυσκολο επιπεδο ξεκινουσα τελευταιος και πριν τελειωσουν οι 3 γυροι καταφερνα να τους περασω ολους.
Οποτε αποφασισα να κανω κατι μπας και ξαναβρω τη χαμενη μου ορεξη για αγωνες. Αγορασα το Gran Turismo 7 κι εκανα πρωτη φορα συνδρομη στο Playstation Plus για να μπορω να παιζω αγωνες online.
Τιστομπουτσο παιζει με το παιχνιδι ρε παιδες? Εφαγα εχθες κανενα 3ωρο με κατεβασματα και updates που επρεπε να παρει. Μετα που υποτιθεται οτι θα αρχιζα να παιζω, καταλαβα οτι ειναι ολα κλειδωμενα. Ή εχω στραβωθει και δεν τα βλεπω ή δεν εχω διαθεσιμα καθολου αμαξια και πιστες για να παιξω. Αν καταλαβα καλα πρεπει να περασω κατι δοκιμασιες να βγαλω κατι διπλωματα κτλ για να ξεκινησω? Στο παλιο το GT που εχω (και το οποιο δε μπαινει πλεον online) ειχα με το καλημερα ενα σκασμο αμαξια και πιστες. Θα καθομαι τωρα στα γεραματα να παιζω μπαλα με τα τσικο για να τους αποδειξω οτι ξερω να κλωτσαω το τοπι ΓΤΧΜου?

Σκάσε και οδήγα.